Igrice ali partnerstvo
Saj to je to skela, jaz sem ti samo bolj direktno brez leporečenja odgovoril…..
Ti bi pač tipu rekla, da se ne ujemata dovolj, da te ne dopolnjuje intelektualno al karkoli….
Tip bi pa tebi bolj direktno povedal, da si pač premalo razgledana za njega….
Bistvo je enako, samo da je on kruto iskren, ti pa leporečiš…. naduta bi pa bla oba enako, samo kruto je slišat neolepšano resnico čeprav pravite ženske da vedno želite slišat resnico…
To je point….[/quote]
Point je, da neujemanje ni pomanjkanje razgledanosti. Ampak je pač neujemanje. Preprosto. :))
Saj to je to skela, jaz sem ti samo bolj direktno brez leporečenja odgovoril…..
Ti bi pač tipu rekla, da se ne ujemata dovolj, da te ne dopolnjuje intelektualno al karkoli….
Tip bi pa tebi bolj direktno povedal, da si pač premalo razgledana za njega….
Bistvo je enako, samo da je on kruto iskren, ti pa leporečiš…. naduta bi pa bla oba enako, samo kruto je slišat neolepšano resnico čeprav pravite ženske da vedno želite slišat resnico…
To je point….[/quote]
Point je, da neujemanje ni pomanjkanje razgledanosti. Ampak je pač neujemanje. Preprosto. :))[/quote]
Hvala Marko.
Sam ti ne bosta verjela…..ker si ziher HOTEL kaj drugega povedat, pa zdaj nočeš priznat….
Res ne razumeš……
Nič ni narobe da imaš kriterije, samo narobe je to, da če ti nekdo suhoparno in brez leporečenja pove, da si preslaba za njega ker …………….(vstavi poljubno lastnost ki je nimaš on pa jo išče) da potem on še ni vzvišen al nadut (al pač kaj si uporabla) oz. je nadut tolko kot si naduta ti…..
Samo to sem ti želel razložit.
To, da pa si jaz izmišljujem in pesnim iz tvojih besed neka nadaljevanja pa so samo logična…. povedala pa si sama z besedo MORAM!
Potem pa si trdila da to ni res in da si izmišljujem….
Neujemanje ima skoraj vedno podlago v nečem ki se da izrazit z besedo….. vedno prideš do tistega nečesa…….
Ne moreš rečt osebi, ti si PERFEKTN samo te ne bom mel…. to je kontradiktorno…. če ni perfekten pa nekaj mora manjkat in tisto je razlog, da ni perfekten za tebe in ga ne boš imel;) 😉 😉 😉
To je samo leporečenje……
Vsako stvar lahko izraziš z besedo ”neujemanje”
Torej ženska ma 150 kil in ji jaz rečem da midva ne morva nič met zaradi ”neujemanja” medtem ko so moja pričakovanja da bo imela kil manj kot 65 (recimo)
To je podjebavanje in zameglevanje resnice…
Resnica je če ji rečeš… glej maš bistveno prekomerno težo, jaz pa iščem osebo ki ma pol manj kil od tebe….
To pa je resnica….
skela počne tisto prvo, jaz pa tisto drugo 😉 (zahteve so pač različne)
Res ne razumeš……
Nič ni narobe da imaš kriterije, samo narobe je to, da če ti nekdo suhoparno in brez leporečenja pove, da si preslaba za njega ker …………….(vstavi poljubno lastnost ki je nimaš on pa jo išče) da potem on še ni vzvišen al nadut (al pač kaj si uporabla) oz. je nadut tolko kot si naduta ti…..
To, da pa si jaz izmišljujem in pesnim iz tvojih besed neka nadaljevanja pa so samo logična…. povedala pa si sama z besedo MORAM!
Neujemanje ima skoraj vedno podlago v nečem ki se da izrazit z besedo….. vedno prideš do tistega nečesa…….
Ne moreš rečt osebi, ti si PERFEKTN samo te ne bom mel…. to je kontradiktorno…. če ni perfekten pa nekaj mora manjkat in tisto je razlog, da ni perfekten za tebe in ga ne boš imel;) 😉 😉 😉
To je samo leporečenje……[/quote]
Ja….zakvačil si se za ta MORAM, ker pač zmotno misliš, da to opravičuje tvoje bluzenje o
tem, kaj sem HOTELA povedat….sploh ni res.
Ta “moram” se nanaša na to, kar ti je poleg mene še Marko hotel pojasniti, pa se ti pač ne da…:
če se hočem z nekom UJEMATI, potem se MORAVA ujemati tudi v razgledanosti blabla….sem
ti že enkrat citirala originalni navedek….pa se mi ne da ŠE ENKRAT….ker boš ti jasno še
vedno tupil dalje o vzvišenosti in nadutosti in kenslanju…..torej nekaj, kar si od začetka do konca
spesnil čisto sam – pa bi na vsak način hotel prilimati meni.
E, ne boš.
Ker ni res.
In to je to.
Če teb paše al ne, je to VSE, kar sem hotela povedat.
Res ne razumeš……
To je samo leporečenje……[/quote]
Ja….zakvačil si se za ta MORAM, ker pač zmotno misliš, da to opravičuje tvoje bluzenje o
tem, kaj sem HOTELA povedat….sploh ni res.
Ta “moram” se nanaša na to, kar ti je poleg mene še Marko hotel pojasniti, pa se ti pač ne da…:
če se hočem z nekom UJEMATI, potem se MORAVA ujemati tudi v razgledanosti blabla….sem
ti že enkrat citirala originalni navedek….pa se mi ne da ŠE ENKRAT….ker boš ti jasno še
vedno tupil dalje o vzvišenosti in nadutosti in kenslanju…..torej nekaj, kar si od začetka do konca
spesnil čisto sam – pa bi na vsak način hotel prilimati meni.
E, ne boš.
Ker ni res.
In to je to.
Če teb paše al ne, je to VSE, kar sem hotela povedat.[/quote]
Bistven del je bil to, da si trdila, da kdorkoli bi ti rekel, da si premalo razgledana za njega da je nadut/vzvišen al karkoli si pač napisala…. medtem ko si sama enaka, do drugih….
samo ko si na drugi strani zida, feeling pač ni prijeten in ga enačiš z nadutostjo in vzvišenostjo ipd…..
mene sploh ne zanima kaj si hotla povedat… jaz vidim kaj si napisala… to pa je oprijemljivo…
In zakaj je to sploh pomembno? Saj ne moreš vsaki ženski ustrezat. Kaj se boš šel operirat, če ti reče, da ji ni všeč tvoj nos? Se boš šel izobraževat, če ti reče, da si zanjo preneumen? Točen razlog sploh ni pomemben, razen, če ga ima namen s teboj reševati. Če pa ga nima, pa te ne rabi brigat. Itak se boš samo branil, zagovarjal ali pa še naprej debatiral o tem, kako to ni res itn. Ona pa tega ne želi, ampak želi samo iti naprej, brez tebe.
skela želi povedat, da če ona sploh HOČE da se ujemata se MORATA tudi v tem…..
Kot, da je ona ženska ki se odloči kdaj se spet hoče kje ujemat al pa ne lolz….
Mogoče pa je vdova, ker se njen partner več ni želel ujemat?
In zakaj je to sploh pomembno? Saj ne moreš vsaki ženski ustrezat. Kaj se boš šel operirat, če ti reče, da ji ni všeč tvoj nos? Se boš šel izobraževat, če ti reče, da si zanjo preneumen? Točen razlog sploh ni pomemben, razen, če ga ima namen s teboj reševati. Če pa ga nima, pa te ne rabi brigat. Itak se boš samo branil, zagovarjal ali pa še naprej debatiral o tem, kako to ni res itn. Ona pa tega ne želi, ampak želi samo iti naprej, brez tebe.[/quote]
S kom boš moral debatirat pa se branit….
če ženski ki ma 150 kil poveš da ma 2x preveč kil od tega kar pričakuješ, se nima pol tu kaj za debatirat, ker lahko stopi na tehtnico pa ji dokažeš…. njej pa pustiš nekaj OPRIJEMLJIVEGA zakaj ne more met tebe…..
logično da bo zbrisano, ker sem jaz to napisal 😉
Mogoče bom tudi jaz zbrisan, ampak dolgo me je cukalo da to napišem…..
Tudi TITO je mrtev pa se eni nagnusno izražajo nad mrtvim 😉
Pa še kdo 😉
In zakaj je to sploh pomembno? Saj ne moreš vsaki ženski ustrezat. Kaj se boš šel operirat, če ti reče, da ji ni všeč tvoj nos? Se boš šel izobraževat, če ti reče, da si zanjo preneumen? Točen razlog sploh ni pomemben, razen, če ga ima namen s teboj reševati. Če pa ga nima, pa te ne rabi brigat. Itak se boš samo branil, zagovarjal ali pa še naprej debatiral o tem, kako to ni res itn. Ona pa tega ne želi, ampak želi samo iti naprej, brez tebe.[/quote]
če ženski ki ma 150 kil poveš da ma 2x preveč kil od tega kar pričakuješ, se nima pol tu kaj za debatirat, ker lahko stopi na tehtnico pa ji dokažeš…. njej pa pustiš nekaj OPRIJEMLJIVEGA zakaj ne more met tebe…..[/quote]
In potem bo s tem oprijemljivim še bolj zafrustrirana in bo začela verjet, da je zaradi postave nihče ne mara. Kaj pa če naleti na tipa, ki je obseden z anoreksičnimi ženskami, ona pa ima povsem normalne kile/postavo? Prav lahko se zgodi, da bo želela potem postati sama takšna. In kaj ji je pri tem koristila tvoja resnica? Oba načina sta zame zato enakovredna.
če ženski ki ma 150 kil poveš da ma 2x preveč kil od tega kar pričakuješ, se nima pol tu kaj za debatirat, ker lahko stopi na tehtnico pa ji dokažeš…. njej pa pustiš nekaj OPRIJEMLJIVEGA zakaj ne more met tebe…..[/quote]
In potem bo s tem oprijemljivim še bolj zafrustrirana in bo začela verjet, da je zaradi postave nihče ne mara. Kaj pa če naleti na tipa, ki je obseden z anoreksičnimi ženskami, ona pa ima povsem normalne kile/postavo? Prav lahko se zgodi, da bo želela potem postati sama takšna. In kaj ji je pri tem koristila tvoja resnica? Oba načina sta zame zato enakovredna.[/quote]
ženska z IQjem nad sobno temperaturo ve, kaj je primerna teža…. 😉
oz. kaj je zdravju primerna teža…… če ne pa naj gre v bolnico in se prepriča, ji bo zdravnik povedal hitro kolko približno bi naj mela kil 😉
Če ni dojela brez oprijemljivega da je predebela, bo pa morda z oprijemljivim…. če bo pa zafrustrirana si je pa kriva sama, tak kot si je kriva sama da je debela v 95%…. se oproščam vsem z dejanskimi težavami ki pa jih ni tolko kot hodi po ulici debelih!
Ni dovolj, da ve, če tega ne zna upoštevat. Zakaj si bil ti prekomerne teže? Nisi vedel, koliko je primerno in si šele kasneje zvedel?
Kako erotično izpostavljaš, migaš in zvijaš jeziče! :))) Nedvomno je vsestranski, tudi zadaviti znaš z njim, če ga spretno omotaš okrog razgledanega moškega vratu… :D[/quote]
A si prepričan, da je citirano On_ napisal?
Zdaj videla, odkod se tole vleče…
Jst pa mislim, da je možno začet z odprtimi kartami. Ponavadi to takrat, če se dva dlje poznata, npr. vidivata v službi ali kaki družbi. Nikoli pa res ne veš kakšen bo človek, ko ga globlje poznaš, sej po defaultu ne moreš bit isti v bolj površnem poznanstvu kot v globljem. Vsaj jaz se do prijateljev vedem precej drugače kot do partnerja, samo to ni pretvarjanje ali pa laž.
Jst pa mislim, da je možno začet z odprtimi kartami. Ponavadi to takrat, če se dva dlje poznata, npr. vidivata v službi ali kaki družbi. Nikoli pa res ne veš kakšen bo človek, ko ga globlje poznaš, sej po defaultu ne moreš bit isti v bolj površnem poznanstvu kot v globljem. Vsaj jaz se do prijateljev vedem precej drugače kot do partnerja, samo to ni pretvarjanje ali pa laž.[/quote]Jst pa vem, da ni lepšega, kakor da začneš z odprtimi kartami vse od začetka in ko po daljšem času, ki preteče in pogledaš za eno obdobje nazaj, vidiš, da je šlo vse tako, kot se je govorilo in pogovarjalo ter da se je to tudi izvajalo, brez škodljivih igric v ozadju.
AMPAK, to velja samo za tiste primere, ko gre za resno zvezo.
Forum je zaprt za komentiranje.
[img]http://shrani.si/f/N/Uy/4Pwwc1ZI/spectacularvovinamdemons.gif[/img]