Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Igre na netu, FB …

Igre na netu, FB …

bi kdo igral igrico, kjer bi svoj realni denar stavil na svoje frende, vzornike, guruje …. pa potem dobil realni (sorazmerni) izplen ali izgubo, kot bi jo frend, vzornik … priigral / izgubil??

jaz bi vlagal v Pacota in Fotrovega sina ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Mladenič, vlagaj v bejbe! Meni ga samo pokažeš, pa bo pokalo, da bodo komaj sproti pokopavali!!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Mladenič, vlagaj v bejbe! Meni ga samo pokažeš, pa bo pokalo, da bodo komaj sproti pokopavali!![/quote]
govora je o (vlaganju) denarja !!! €, $, SEK, NOK, … ☺

v bejbe pa vtikam ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Ne probaj niti z denarjem.

Ne probaj niti z denarjem.[/quote]
špilfrderbar … grem k The Dragu po “tolažbo” ☻

Ne probaj niti z denarjem.[/quote]
špilfrderbar … grem k The Dragu po “tolažbo” ☻[/quote]
Jaz bom pa enega bukovega ruknil!
Rosita ni za stvar!☻☻☻

špilfrderbar … grem k The Dragu po “tolažbo” ☻[/quote]
Rosita ni za stvar!☻☻☻[/quote]

se dobiva kle ☺

Rosita ni za stvar!☻☻☻[/quote]

se dobiva kle ☺[/quote]
Dragočajna ni zanimiva! Sploh pa obstaja tudi Paquita…….

se dobiva kle ☺[/quote]
Dragočajna ni zanimiva! Sploh pa obstaja tudi Paquita…….[/quote]
poznam … malo daleč za med tednom … jutri je treba nabirati krmo za položnice ☺

poznam … malo daleč za med tednom … jutri je treba nabirati krmo za položnice ☺[/quote]
Ne vem, ali si prav dojel, Dragočajna je blizu, a dokler hidravlika deluje ne bom plačeval, ko ne bo, bom pa šparal za kaj drugega!

poznam … malo daleč za med tednom … jutri je treba nabirati krmo za položnice ☺[/quote]
Ne vem, ali si prav dojel, Dragočajna je blizu, a dokler hidravlika deluje ne bom plačeval, ko ne bo, bom pa šparal za kaj drugega![/quote]
jaz sem dojel vse .. sem pa hotel malo slinjenja in ajfranja vzbuditi .. OK — probava drugič na drugo tem delati”štalo” na forumu
btw: med bejbami je ples na drogu postal zelo”in” ☺

Jaz bi položil denar na to, da avtorju te teme ne rata nobene nategnit…razen če kakšni plača. To je fix.:)

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Sem podobnega mišljenja tudi sam.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Sem podobnega mišljenja tudi sam.[/quote]
koliko je to v realnih €

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close