igralec se ni cepil, bolniško bi pa vlekel v nedogled
Robi650, 21.12.2021 ob 19:48
Anonimno 10668, 21.12.2021 ob 19:47
Robi650, 21.12.2021 ob 19:41
Odvetnik Robert Kennedy mlajši: “Anthony Fauci je preprečil zgodnje zdravljenje COVID-19, da bi ustvaril 98 milijard dolarjev vredno industrijo cepiv.
beri, beri, Robi.
samo zate, še enkrat:
Ihan: Omikron okužuje s silovitostjo tornada
preprečil “zgodnje zdravljenje COVID-19”?
s čim? a z zdravili proti parazitom za konje? ki pri človeku v terapevtskih dozah povzročijo nevrološke okvare?
ali pa po vzoru Trump-a z razkužilom direkt v žilo???
ha, ha ha, ha…
Debilno zabito. ?
ha, ha, ha….
ko zmanjka argumento, žaljenje.
ne moreš verjet, 21.12.2021 ob 15:27
Guuuuu, 21.12.2021 ob 15:12
astra je blažev žegen, 21.12.2021 ob 14:56
anti752, 21.12.2021 ob 14:46
kje piše, 21.12.2021 ob 14:38
Kje piše, da res ni bil cepljen?
Pobrskaj po njegovem fb profilu.
Pravi, da se je z astra zeneco, ni pa šel po poživitvenega Pfizer ali Moderna!
Zato vsi po poživitvenega čimprej!
Za fiasko z AstroZeneco je kriv Janša, ker je januarja zavrnil naročilo Pfizerja in raje naročil cenejšo Astro Zeneco!
Jo je bilo treba porabit, pa še iz Madžarske si jo je sposodil.
Torej je bil cepljen.
vzamem besede nazaj.
imel je smolo. če se ne bi cepil niti z AZ, bi verjetno pristal na ventilatorju in komi.
Gojc, se ti opravičujem in ti želim čimprejšnje okrevanje.
A ne? Tako kot je guznil za covidom precepljen pevec iz skupine il Divo. Je profitiral lažji potek bolezni. Dajte že nehajte srat neumnosti. A ne vidite, da pri slavnih laži ne morejo skrit. Za ostale pa niti ne boste izvedeli, ker prikrivajo.
Pozdrav soncu, 21.12.2021 ob 14:22
Anonimno 4055, 21.12.2021 ob 14:15
test353, 21.12.2021 ob 14:11
Samo to bom rekla : ni ga čez človeško zlobo !
zakaj zloba?
anticepilci polni nekih zarot, vsi jih skoraj na kolenih prosijo, naj se grejo cepit, ko pa pridejo pričakovane posledice njihove trme, pa jokcanje, pa vsi so grdi, ker ne razumejo kako jim je težko….
Zakaj cepit? Delaj s svojim telesom kar ti je volja, od naših pa tace stran. Slej, ko prej boš dojel/a.
Plačuje v zdravstveno blagajno, ima dodatno zdr. zavarovanje,torej je pred je pred zdrav. sistemom enak, kot vsi ostali. Nima veze cepljen, necepljen. Bi se vi bolj zavedali svojih pravic, ne bi tako hodili po vas. Potlej pa jok in stok, ko je za vas že prepozno. Kot sem dejala, počni s svojim telesom kar ti srce poželi od naših pa tace stran.
Ma to ste novodobne gnilobe. Samo še o pravicah nabijate, dolžnosti pa ne bi nobenih. Če nočeš ničesar delat za skupno dobro, tudi ne rabiš nobene solidarnosti. Kaj pa je sploh pravica? Če se greš nekega outsiderja in čudaka in se ogibaš norm, potem tudi ne zahtevaj več kot ti pripada. Vsi bi se drli samo še to je moja pravica. Doma pa sedeli na kavču in vlekli socialno. Kar se mene tiče, ni socialna nobena pravica ampak vbogajme, da se manj nesposobnežev klati po ulicah. Pravice so samo skupek določil, ki so bile spisane, da ne bi povzpetniki in zlobneži vsega pobrali. Ni to nekaj, kar je od rojstva dano. Seveda počni kar hočeš s svojim telesom, samo ne potem hodit jokcat kako ti je hudo, ker si roko vtaknil v mesoreznico. Naj bi bilo splošno jasno, da se tega ne počne.
Gojc je bil julija polno cepljen z Astro.
Podaljšanje bolniške so mu pa očitno zavrnili na komisiji??
Če je uradno na nekih terapijah, s tem ne bi smel biti problem. v končni fazi jo lahko prekine, pa mu jo potem zdravnik ob nastopu terapije ponovno odpre.
Ga po eni strnai razumem, po drugi pa tudi vem, kako je v drugih službah. imaš recimo onkološke bolnike, ki lahko furajo bolniške po leto in več, pa tudi take, ki hodijo na kemo iz službe.
Da o s.p.jih in bolniških niti ne govorim.
Glede teh bolniških so v Sloveniji res ogromne razlike, veliko bolnih dela, veliko jih pa tudi to izkorišča.
Majka, 21.12.2021 ob 21:28
A ne? Tako kot je guznil za covidom precepljen pevec iz skupine il Divo. Je profitiral lažji potek bolezni. Dajte že nehajte srat neumnosti. A ne vidite, da pri slavnih laži ne morejo skrit. Za ostale pa niti ne boste izvedeli, ker prikrivajo.
Glede tega pevca iz Il Divo jaz ne bi verjel na prvo žogo, da je bil res cepljen.
Najprej je trdil v eni oddaji, da je on imel covid že decembra 2019, da se je okužil na US turneji, preden je bil virus sploh zaznan v ZDA in v Evropi.
Da je bil cepljen je pa baje rekla njegova sestra, češ da se je cepil v Mehiki.
No, ja, vprašanje…
Il divo pevec, 22.12.2021 ob 09:48
Glede tega pevca iz Il Divo jaz ne bi verjel na prvo žogo, da je bil res cepljen.
Najprej je trdil v eni oddaji, da je on imel covid že decembra 2019, da se je okužil na US turneji, preden je bil virus sploh zaznan v ZDA in v Evropi.
Da je bil cepljen je pa baje rekla njegova sestra, češ da se je cepil v Mehiki.
No, ja, vprašanje…
Temu jaz rečem mešanje megle. Če ni bil cepljen, udri po človeku. Če je bil cepljen – kaj vem, mogoče pa ni bil.
Je tako težko priznat, da cepivo ni to, kar so vam obljubljali?
slovensko premoženje, 22.12.2021 ob 10:19
Temu jaz rečem mešanje megle. Če ni bil cepljen, udri po človeku. Če je bil cepljen – kaj vem, mogoče pa ni bil.
Je tako težko priznat, da cepivo ni to, kar so vam obljubljali?
še eden, ki mu je statistika španska vas.
nobeden ni NIKOLI obljubljal, da je cepivo 100% učinkovito. nobeden! dajte si to že dopovedati.
Gojc spada med tistih nekaj procentov, ki mu je cepivo manj pomagalo. še vedno pa ga je obvarovalo pred komo in smrtjo – to je še sam poudaril. če se ne bi cepil, bi bilo dosti huje.
glede tega pevca, pa tako kot je ena zgoraj napisala.
Robi650, 22.12.2021 ob 10:22
Debili tega ne bodo priznali, ker bi se tem tudi uradno postali debili nategnjeni s strani fašistov in lažnive stoke.
o, Robi, a si že nazaj.
a še zmeraj zagovarjaš samo zdravila, ki so menda zastonj in brez stranskih učinkov??
je težko priznati zmoto, ali ne…
Pahor je rekel, da tisti, ki se gre zdaj s prvim odmerkom cepit, je zanj junak.
tako da razmisli…
Grozljive zgodbe cepilnega genocida. Vsi, ki promovirate genocid, bi morali biti v zaporu. Ta glavne fašiste janšiste pa pred strelski vod zaradi genocida.
https://www.facebook.com/groups/1342427042863805/permalink/1397427780697064/
Anonimno 1088, 22.12.2021 ob 10:28
še eden, ki mu je statistika španska vas.
nobeden ni NIKOLI obljubljal, da je cepivo 100% učinkovito. nobeden! dajte si to že dopovedati.
Gojc spada med tistih nekaj procentov, ki mu je cepivo manj pomagalo. še vedno pa ga je obvarovalo pred komo in smrtjo – to je še sam poudaril. če se ne bi cepil, bi bilo dosti huje.
glede tega pevca, pa tako kot je ena zgoraj napisala.
Hvala bogu obstaja internet, kjer imamo dobro zavedene izjave raznih doktorjev in politikov, ki so cepivo označevali kot edino, ki bo končalo epidemijo. Ne preprečevalo hujši potek bolezni ali hospitalizacij, konec epidemije in tudi vsaj začasno imunost na virus.
Janša 27. december 2020
Po obisku v domu in prvih cepljenjih oskrbovancev je predsednik vlade Janez Janša v izjavi za medije dejal, da se je z današnjim dnem začela zadnja tretjina spopada z epidemijo. Če tega cepiva ne bi bilo, bi po besedah predsednika vlade z dozdajšnjimi ukrepi zaprtja in omejevanja javnega življenja konec epidemije dočakali šele približno aprila, a hkrati ne bi bilo zagotovil, da se epidemija ne bi ponovila. “Pred nami je torej čas, ko je luč na koncu tunela vse močnejša, hkrati pa je to tudi čas, ko je ponekod težje biti previden, ker marsikdo misli, da je že vse končano. A ni še vse končano – vemo pa približno, kdaj bomo zmagali. Vse do takrat je treba ohraniti trezno glavo in kombinirati nove možnosti, ki jih prinaša cepivo, in – kjer je mogoče – s hitrimi testi vsaj delno omogočati sprostitve po novem letu ter ob tem kombinirati tudi ukrepe, ki smo jih za zaustavljanje epidemije poznali doslej,” je povedal predsednik vlade.
Mi smo potem aprila šele začeli s cepljenjem širše javnosti, takrat se je tudi dogajal fiasko s čakalnimi vrstami itd,…
Nekaj Krekovih cvetk med letošnjim poletjem:
“Pred potovanjem se cepite, saj boste na ta način zaščiteni”
“Množično cepljenje ustavlja širjenje virusa, to je več kot očitno, zato je pomembno, da se čim več ljudi cepi.”
Štrukelj februarja 2021:
»Vsa cepiva, ki so in bodo dobila odobritev za uporabo v EU, so enako dobra. Vsa so vredna zaupanja,« 2 meseca potem so že prenehali s cepljenjem z Astra Zeneca, potem je sledil še Jansen,…
»Predvidevajo, da naj bi nas cepiva pred korono ščitila okoli devet do 12 mesecev, morda še dlje. Ne vemo še natanko, koliko časa, saj še niso niti eno leto v splošni rabi.«
»Dokončno pa nas pred to smrtno pandemijo reši lahko le množično cepljenje.«
Štrukelj o cepivih Moderna/Pfizer:
“Obe cepivi ščitita več kot 90-odstotno, potrebna sta dva odmerka v razmiku treh tednov. Že po prvem cepljenju se po približno tednu dni razvije 50-odstotna imunost proti covidu, če pa v tem času zbolite, je potek bolezni zelo blag.”
O koncu epidemije glede na procent precepljenosti:
V Sloveniji cepljenje ni obvezno. Vendar bo epidemija končana šele, če bo precepljenih vsaj 60 odstotkov prebivalstva.
To je bil 10minutni tečaj iskanja po Googlu, če si vzameš kakšno urco boš našel še veliko več- predvsem navzkrižnih mnenj glede ukrepov, sprejemanja le-teh in pa izjav, kako bomo to epidemijo s cepivom kmalu premagali.
TO KAR NAVAJAŠ, je veljalo za izvorni virus. zdaj imamo pa krepko mutirano verzijo virusa.
alfa, beta, delta, omikron.
ej, a niste slišali še za mutacije virusa.
zadnji kredibilni članek je tole:
Nihče ni ničesar obljubljal pri tem cepivu.
Tudi pri drugih ne obljubljajo 100% zaščite. Še manj, da je zaščita večna. Pri vsakem cepljenju piše do kdaj velja, če se recimo večkrat cepiš in ti to napišejo v tiso rumeno knjižico, si lahko malo ogledaš datume.
Kar se tega iz il Diva tiče, mi je vseeno, če je bil cepljen ali ne. Sem pa po tistem intervjuju, ko je pametoval, da je imel kovid, čeprav ga uradno ni imel, dobil občutek, da je tudi on ena pametna perla, ki vse ve o virusu.
Meni se bolj zdi, da je v Mehiki kupil potrdilo o cepljenju, prepričan, da se itak ne rabi cepit, ker je virus že prebolel leta 2019, čeprav dokaza za to ni imel. Vem pa ne, tako da…
Jaz osebno sem 3x cepljen in ne, ne mislim,da sem nedotakljiv in ne morem zboleti.
Debilno lažnivo, seveda so obljubljali.
Še vedno pa lažejo in širijo lažno paniko, ker so plačani s strani fašistov. Debili pa zaradi svoje debilnosti širite njihove laži.
Robi650, 22.12.2021 ob 10:33
Grozljive zgodbe cepilnega genocida. Vsi, ki promovirate genocid, bi morali biti v zaporu. Ta glavne fašiste janšiste pa pred strelski vod zaradi genocida.
https://www.facebook.com/groups/1342427042863805/permalink/1397427780697064/
A se da tole vse prebrat brez fb?
Il divo pevec, 22.12.2021 ob 11:53
Nihče ni ničesar obljubljal pri tem cepivu.
Tudi pri drugih ne obljubljajo 100% zaščite. Še manj, da je zaščita večna. Pri vsakem cepljenju piše do kdaj velja, če se recimo večkrat cepiš in ti to napišejo v tiso rumeno knjižico, si lahko malo ogledaš datume.
Kar se tega iz il Diva tiče, mi je vseeno, če je bil cepljen ali ne. Sem pa po tistem intervjuju, ko je pametoval, da je imel kovid, čeprav ga uradno ni imel, dobil občutek, da je tudi on ena pametna perla, ki vse ve o virusu.
Meni se bolj zdi, da je v Mehiki kupil potrdilo o cepljenju, prepričan, da se itak ne rabi cepit, ker je virus že prebolel leta 2019, čeprav dokaza za to ni imel. Vem pa ne, tako da…
Jaz osebno sem 3x cepljen in ne, ne mislim,da sem nedotakljiv in ne morem zboleti.
BRAVO, vsaj eden na mon-u, ki zna uporabljat možgane.
veliko mon-ovcev sicer podlega raznim teorijam zarote.
Tragedija v Zagrebu, novorojenček mrtev, mati v kritičnem stanju
Pri nosečnici, okuženi s covidom-19, so morali opraviti nujni carski rez, a zdravnikom kljub temu ni uspelo rešiti otroka.
Forum je zaprt za komentiranje.