Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Igor Šoltes se vrača v politiko

Igor Šoltes se vrača v politiko

Kandidiral bo poleg Roberta Goloba da bo ja prišel v parlament.

Jah, še njegov dedek se je rad šlepal….

do predsednika.

Ta parazitska familija,polna morilcev in samomorilcev ne zna nič, razen krasti.

Vrača v politiko? V njej je bil pa 5 minut? Saj še ni bil resno v politiki.

Ta ima dober pedigre in je samo en mali členček v dolgo verigi. Nima pa karizme politika, voditelja, kaj šele PV. Mene nič več ne preseneti v tej državi.

Od nekoga, ki ga pozna sem slišala marsikaj dobrega o njem, da se je trudil kot euro poslanec, da ne bi prišlo do privatizacije vodnih virov. Tudi na prvi vtis mu zaupam bolj kot kakšnemu Peterletu ali Fajonki.

Mene je razočaral. Ustanovil svojo stranko, ravno toliko, da se je spokal kot poslanec v EU parlament, zdaj, ko je tega veselja konec, se bo pa h Golobu priskledil. Nekarizmatičen. Le kaj je podedoval po svojem dedku?

Zdajle se bodo znani in neznani kar drenjali v Golobovo stranko, saj vedo, da se lahko zgodi, da dobi veliko sedežev v DZ.

Šoltes je imel svojo šanso. Zakockal jo je. Seveda se mu pa vseeno lahko posreči, če se bo prilepil Golobu.?

Tudi mene, zelo.

In podpis pod zadnji post (para Bellum).

Odgovor na objavo uporabnika
Rayisa, 04.01.2022 ob 18:15

Od nekoga, ki ga pozna sem slišala marsikaj dobrega o njem, da se je trudil kot euro poslanec, da ne bi prišlo do privatizacije vodnih virov. Tudi na prvi vtis mu zaupam bolj kot kakšnemu Peterletu ali Fajonki.

Mešati Peterleta in Fajonko je podobno kot bi delal špricar iz medu in gnojnice

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close