Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ignoranca do gospodinjskih del

Ignoranca do gospodinjskih del

Verjamem, da boš. Tudi ona bo načelna po svoji presoji in mislim, da vsak od nas.
Pa vendar, če se nekdo začne norčevat in ga drugi pikne nazaj, se meni zdi prav, se pravi načelno.
To je tako, kot bi Sadni na gobec Skromnega iz ljubega miru, Ribica bi ga pa začela “zajebavat” in potem bi stopil naprej ti, ki si vse to videl, ter začel oštevati Ribico. Toliko o tvoji načelnosti, ki po moje ni čista.[/quote]

Seveda… kaj se ma ribica za vtikat v njuno zadevo…[/quote]
In to rečeš ti, potem ko se vtakneš v najino zadevo z Entipom in potem ko se je Entip vtaknil med njiju. ccc…. kakšen ti je to argument? Daj najdi kaj boljšega, saj si baje pameten.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Napel jih bom tistemu, ki po moji presoji najbolj potreben. Ste pozabili. Neko noč je imela čas sikat v NMja nekaj ur. Dokler ni popolnopa popizdil in jo začel obkladat z neprimernimi besedami. GF pa kasneje v jok pa na drevo. Takrat sem se celo zavzel zanjo, pa vidim da rada “šika” in pika in grize… ko pa dobi po pič.ki pa jokcat in se vlečt ven kako je dajala smeškote zraven..[/quote]

Vidim, da težko slediš postom in si ustvarjaš nove scene, ki se odvijajo le v tvoji glavi. Mene dogajanje na forumu ne prizadane in ne hodim na drevo. Ti groziš z napenjanjem drugim. Jst ti pa povem, da bom pisala kot bo meni pisalo v tistem trenutku, brez da bi komurkoli pojasnjevala zakaj tako in ne drugače. Za svojimi besedami bom sama stala, ne potrebujem, da mi asistiraš na stolčku zraven. Torej se komot odstraniš in greš stran od mene.[/quote]

in to napiše s solznimi očmi!!!!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Verjamem, da boš. Tudi ona bo načelna po svoji presoji in mislim, da vsak od nas.
Pa vendar, če se nekdo začne norčevat in ga drugi pikne nazaj, se meni zdi prav, se pravi načelno.
To je tako, kot bi Sadni na gobec Skromnega iz ljubega miru, Ribica bi ga pa začela “zajebavat” in potem bi stopil naprej ti, ki si vse to videl, ter začel oštevati Ribico. Toliko o tvoji načelnosti, ki po moje ni čista.[/quote]Naj se zmenita S & S… kaj ima GF zraven za sikat. In prav je da jih tud on dobi po gobcu če smo že tako načelni. Mar bi šla dalje. Ti pa imaš logiko, res…[/quote]
Ko bi vsaj sam upošteval nasvet, ki ga daješ drugim. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Naj se zmenita S & S… kaj ima GF zraven za sikat. In prav je da jih tud on dobi po gobcu če smo že tako načelni. Mar bi šla dalje. Ti pa imaš logiko, res…[/quote]
Ko bi vsaj sam upošteval nasvet, ki ga daješ drugim. ;)[/quote]

Marko če bi ti 1% nasvetov upošteval ki jih deliš ali zagovarjaš bi se moral obesit 🙂 Tak da ti si ZADNJI na forumu ki lahko kaj takega napiše 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Napel jih bom tistemu, ki po moji presoji najbolj potreben. Ste pozabili. Neko noč je imela čas sikat v NMja nekaj ur. Dokler ni popolnopa popizdil in jo začel obkladat z neprimernimi besedami. GF pa kasneje v jok pa na drevo. Takrat sem se celo zavzel zanjo, pa vidim da rada “šika” in pika in grize… ko pa dobi po pič.ki pa jokcat in se vlečt ven kako je dajala smeškote zraven..[/quote]

Vidim, da težko slediš postom in si ustvarjaš nove scene, ki se odvijajo le v tvoji glavi. Mene dogajanje na forumu ne prizadane in ne hodim na drevo. Ti groziš z napenjanjem drugim. Jst ti pa povem, da bom pisala kot bo meni pisalo v tistem trenutku, brez da bi komurkoli pojasnjevala zakaj tako in ne drugače. Za svojimi besedami bom sama stala, ne potrebujem, da mi asistiraš na stolčku zraven. Torej se komot odstraniš in greš stran od mene.[/quote]
Če te dogajanje na forumu ne prizadane, zakaj se vtikuješ kjer te ne srbi. Zakaj moraš zasmehovat in spraševat kdaj bodo sexali in podobno. Brigaj se zase in za svoje sexualno življenje, če te res ne prizadane forum. Tud jaz napišem kar mi paše v tistem trenutku, ampak se zadržujem nekaj časa. Pustil sem da si nabijala svoj ego nad sadnim, da se prepričam koliko je hec in koliko res želiš biti superiorna in oh in sploh…

Če te dogajanje na forumu ne prizadane, zakaj se vtikuješ kjer te ne srbi. Zakaj moraš zasmehovat in spraševat kdaj bodo sexali in podobno. Brigaj se zase in za svoje sexualno življenje, če te res ne prizadane forum. Tud jaz napišem kar mi paše v tistem trenutku, ampak se zadržujem nekaj časa. Pustil sem da si nabijala svoj ego nad sadnim, da se prepričam koliko je hec in koliko res želiš biti superiorna in oh in sploh…[/quote]

Moje obnašanje ne sledi tvojim željam. Torej, če potegneš črto, delam kot meni paše in ne tebi. Svoj prispevek bom primaknila tam, kjer se bom tako odločila, brez tvojih sugestij. Ti si lahko sam svoj šef, meni ne boš premikal kot se ti bo zahotelo. Kapiš?

Ah ja, tudi jaz sem se vedno spraševala zakaj drugi toliko bentijo nad NM-jem…
Bil je nesramen, a daaaaaleč zadaj od najbolj nesramnih. Samo da tisti drugi rišejo smajleke.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Če te dogajanje na forumu ne prizadane, zakaj se vtikuješ kjer te ne srbi. Zakaj moraš zasmehovat in spraševat kdaj bodo sexali in podobno. Brigaj se zase in za svoje sexualno življenje, če te res ne prizadane forum. Tud jaz napišem kar mi paše v tistem trenutku, ampak se zadržujem nekaj časa. Pustil sem da si nabijala svoj ego nad sadnim, da se prepričam koliko je hec in koliko res želiš biti superiorna in oh in sploh…[/quote]

Moje obnašanje ne sledi tvojim željam. Torej, če potegneš črto, delam kot meni paše in ne tebi. Svoj prispevek bom primaknila tam, kjer se bom tako odločila, brez tvojih sugestij. Ti si lahko sam svoj šef, meni ne boš premikal kot se ti bo zahotelo. Kapiš?[/quote]
Tudi jaz bom primaknil svoj prispevek, kjer se bom jaz tako odločil, neglede na tvoje solze. Kapiš?

Ojoj, a do solz bi me rad spravil?:))) Preveč se trudiš, ne bo ti uspelo. Tako, zdaj ko sva si na jasnem, em lahko mirne vesti ignoriraš.

Točno to. Tisto prikrito, s smajliji zakrito pod.jeba.vanje je hujše. Boleče in meni zelo odvratno. Najbolj pritlehna oblika izražanja in komuniciranja. Na koncu pa, ko zmanjka argumentov, saj ni bilo tako mišljeno. Ali niste videli smeškov. In kar nekaj je takšnih tukaj…

Točno to. Tisto prikrito, s smajliji zakrito pod.jeba.vanje je hujše. Boleče in meni zelo odvratno. Najbolj pritlehna oblika izražanja in komuniciranja. Na koncu pa, ko zmanjka argumentov, saj ni bilo tako mišljeno. Ali niste videli smeškov. In kar nekaj je takšnih tukaj…[/quote]

Ponavljaš se. In slabo bereš druge, ker samo sebe vidiš ter slišiš. Vedno mislim tako kot napišem, samo slog pisanja je lahko različen. Glede NM sploh ne bom komentirala. Imam mnenje o vsaki stvari, s tabo ga ne bom več delila.

Saj taka kot je Goldfishka še jih je par gori….. drkala je v glavo NM-3wja pol je dobla eno konkretno porcijo nazaj ko je popizdil tip (saj kdo pa nebi ko blondinka misli da lahko drka MOŠKEGA lol) pol pa ja jamrala. kako je NM nesramen!

marko je še 1…. pol pa 70% foruma ne zna prebrat al pa to kar prebere enači zaradi lastne zgodovine tako al karkoli 😀

Mi delamo enako 🙂

Blagor vam, ki ste popolni:)).

Obstaja čisto enostaven način, v izogib slabi volji drugih. Ni me potrebno ne brati ne komentirati.

Točno to. Tisto prikrito, s smajliji zakrito pod.jeba.vanje je hujše. Boleče in meni zelo odvratno. Najbolj pritlehna oblika izražanja in komuniciranja. Na koncu pa, ko zmanjka argumentov, saj ni bilo tako mišljeno. Ali niste videli smeškov. In kar nekaj je takšnih tukaj…[/quote]

Ponavljaš se. In slabo bereš druge, ker samo sebe vidiš ter slišiš. Vedno mislim tako kot napišem, samo slog pisanja je lahko različen. Glede NM sploh ne bom komentirala. Imam mnenje o vsaki stvari, s tabo ga ne bom več delila.[/quote]
Prav malo mi je mar za mnenje neke imaginarne osebe ki se imenije Goldfish. Kot ga nisi nikoli delila ga tudi v bodoče ni treba… in upam, da se boš tega držala.

Jaz vidim tukaj takšna samo dva. In čeprav mi je zelo všeč tvoj občutek za pravičnost, še posebej, ker se pri tem ne oziraš na to, da tvegaš eventuelno nepriljubljenost, ti moram vseeno reči, da se mi zdi, da prelivaš iz šupljega v prazno. Ker tisti drugi je namreč Sadni. Ne bo trajalo dolgo, ko boš začutil njegov nož v hrbtu in ne samo to. Ta ti ga bo še dvakrat zasukal levo/desno.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Vidim, da ste oprali kar nekaj umazanega perila….

Pozimi bolj težko. Zunaj bi se sušilo predolgo. Notri pa je zaradi sušenja, potem problem z vlago.

Pogoj je le, da imaš pravo postavo s katero si zadovoljna. 🙂

Tako je. Vidim, da si se nekaj naučila iz lekcije z NM.
In ta nasvet prav tako sam upoštevam.

A po drugi strani, pa me ne more nihče preko neta spraviti v slabo voljo, če
že sam nisem slabe volje. Potem pa je iskanje primernih kandidatov za kreganje, moja prioriteta.

Jaz vidim tukaj takšna samo dva. In čeprav mi je zelo všeč tvoj občutek za pravičnost, še posebej, ker se pri tem ne oziraš na to, da tvegaš eventuelno nepriljubljenost, ti moram vseeno reči, da se mi zdi, da prelivaš iz šupljega v prazno. Ker tisti drugi je namreč Sadni. Ne bo trajalo dolgo, ko boš začutil njegov nož v hrbtu in ne samo to. Ta ti ga bo še dvakrat zasukal levo/desno.[/quote]

A res? jaz nisem takega noža začutil pa ga že dolgo časa ”poznam”

Največji carji na forumu : Matkić, enTip, Spider, Dater.

Od uporabnic mi ni nobena več všeč, grozne ste na kubik.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Večinoma se, a tokrat se ne strinjam s tabo. NM je bil še zdaleč najbolj nesramen in žaljiv, tudi ob ljudi, ki niso imeli namena komunicirati z njim se je spotaknil, da je potešil svoj plebejsko razvit ego in namišljeno superiornost/vsevednost.

Večinoma se, a tokrat se ne strinjam s tabo. NM je bil še zdaleč najbolj nesramen in žaljiv, tudi ob ljudi, ki niso imeli namena komunicirati z njim se je spotaknil, da je potešil svoj plebejsko razvit ego in namišljeno superiornost/vsevednost.[/quote]

Vprašanje kaj je večja nesramnost… nekomu v obraz povedat da je gnoj ali smet ali nekomu sarkastično rečt da je dober …..

običajno ljudi bolj razjezi ali šokira brezobzirna nesramnost kot pa pritajeno podjebavanje ampak samo zato ker ga mnogi težko odkrijejo in ko ga odkriješ ga lahko vedno zagovarjaš (ali skoraj vedno) z besedami

”če si pa ti to tak vzameš pol pa prav….”

Ti babica me pa še kar omenjaš. Vidim, da še kar ne moreš brez mene 🙂

Večinoma se, a tokrat se ne strinjam s tabo. NM je bil še zdaleč najbolj nesramen in žaljiv, tudi ob ljudi, ki niso imeli namena komunicirati z njim se je spotaknil, da je potešil svoj plebejsko razvit ego in namišljeno superiornost/vsevednost.[/quote]

Pa kaj NM je umrl al kaj zakaj se govori v pretekliku 😀 ?

Vprašanje kaj je večja nesramnost… nekomu v obraz povedat da je gnoj ali smet ali nekomu sarkastično rečt da je dober …..

običajno ljudi bolj razjezi ali šokira brezobzirna nesramnost kot pa pritajeno podjebavanje ampak samo zato ker ga mnogi težko odkrijejo in ko ga odkriješ ga lahko vedno zagovarjaš (ali skoraj vedno) z besedami

”če si pa ti to tak vzameš pol pa prav….”[/quote]
Jup, se strinjam z Matkičem. Na koncu se za največje gnoje izkažejo ravno tisti, tanajbolj priljubljeni, ki so se cel čas trudili ugajat večini, da se ne bi slučajno komu zamerili. Če pa napišejo kaj napačnega je pa problem v tebi, ker imaš težave z bralnim razumevanjem, ali pa ker se ne znaš zafrkavat. Vemo mi kako to gre 😉

”če si pa ti to tak vzameš pol pa prav….”[/quote]
Jup, se strinjam z Matkičem. Na koncu se za največje gnoje izkažejo ravno tisti, tanajbolj priljubljeni, ki so se cel čas trudili ugajat večini, da se ne bi slučajno komu zamerili. Če pa napišejo kaj napačnega je pa problem v tebi, ker imaš težave z bralnim razumevanjem, ali pa ker se ne znaš zafrkavat. Vemo mi kako to gre ;)[/quote]

haha to to Sadni 😀

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close