Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ignoranca do gospodinjskih del

Ignoranca do gospodinjskih del

Makalonca, Sputnik…

Ne vem kolk časa si tu, a posmehljivost nekaterih tu je neizmerna in kolikor se meni zdi GF ni med njimi. Je pa res, da rada pikne in ve kam piknit….. 😉
Jaz ji ne zamerim tega, ker če jo nazaj, vsaj meni ne deluje prizadeto, kar pa ne morem reč za nekoga, ki hodi sem razlagat kako se bo poslovil od tega (vstavi poljubne pridevnike) foruma.

Lahko pa jo bereš tudi tako, da je ona pač dala nasvet iz svojih (bogatih) izkušenj nekomu, ki se po njeno zdi tovrstne pomoči potreben, kar lahko pomeni samo to, da ona v takih primerih “pegla rjuhe” brez likalnika…. Verjetno mora bit takrat tako vroča, da ji tut para piha skoz ušesa-parno likanje oz likanje v paru…. 😉 :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Makalonca, Sputnik…[/quote]

GF sputnik poznam. A v Makalonci je u redu? 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Makalonca, Sputnik…[/quote]Pa da ne bosta doma pustila goro neoprane posode in razmetane cote!
Najprej pospravita stanovanje pol pa lahko gresta! :))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

U wish… nisi vredna tega, da bi te sploh poskušal spreminjat. Bodi kakršna si. Če tebi to odgovarja, prav. Če odgovarja ljudem, ki so v tvoji bližini.. njihova stvar. Jaz norčevanja ne trpim. Eno je hec, eno pa je očitno nabijanje lastnega ega na tuj račun.

Briga me za kaj ona drži. Na bruhanje mi gre ko ni načelna. Iz sadnega se norčuje ko pa dobi enko porcijo nazaj servirano pa popizdi in jokca… bruhhh[/quote]

Ojoj:))). Mene boš težko dobil v nepripravljenem trenutku, torej ni nobenega bruhanja ognja, zamer, slabe volje ali kaj podobnega z moje strani. Samo ti si vso stvar vzel preveč in precej resno, zato je čas da odnehaš. Samo v tem je keč. Nisem občutljiva, če se kdo poheca z mano, na moj račun…ampak tebi je zmanjkalo humorja.[/quote]

jaz v tvojem pisanju do sadnega nisem zaznal kaj dosti humorja….

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Mogoče bi moral bolje pogledati in bi morda opazil, da je posmehljivost rodila posmeljivost.[/quote]
Le poglej še enkrat. Jaz zase vem. Ti pa boš trdil zase. Pa ni treba spet privlečt tisto tvojo o nepismenosti in podobnim. Prav?

V čem se vlečem ven? Ja, vsak naj si misli, kar hoče. In kaj zdaj? Bi me rad spremenil?:)) U wish…[/quote]
On bi rad, da ne skačeš iz njegove mreže (v katero te je skoraj ujel) ven, ampak da ostaneš. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Makalonca, Sputnik…[/quote]

GF sputnik poznam. A v Makalonci je u redu? :)[/quote]

Meni je:). Prej si poglej napovednik dogodkov, da ne boš uletel, ko bodo izganjali hudiča:)))). Joke:).

Makalonca, Sputnik…[/quote]Pa da ne bosta doma pustila goro neoprane posode in razmetane cote!
Najprej pospravita stanovanje pol pa lahko gresta! :))))[/quote]

On_ koga imaš to v mislih? 🙂

Potem jih pa še prej Sadnemu napni, ko se je ponorčeval iz “Skromnega”, da bo pošteno.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ne vem kolk časa si tu, a posmehljivost nekaterih tu je neizmerna in kolikor se meni zdi GF ni med njimi. Je pa res, da rada pikne in ve kam piknit….. 😉
Jaz ji ne zamerim tega, ker če jo nazaj, vsaj meni ne deluje prizadeto, kar pa ne morem reč za nekoga, ki hodi sem razlagat kako se bo poslovil od tega (vstavi poljubne pridevnike) foruma.

Lahko pa jo bereš tudi tako, da je ona pač dala nasvet iz svojih (bogatih) izkušenj nekomu, ki se po njeno zdi tovrstne pomoči potreben, kar lahko pomeni samo to, da ona v takih primerih “pegla rjuhe” brez likalnika…. Verjetno mora bit takrat tako vroča, da ji tut para piha skoz ušesa-parno likanje oz likanje v paru…. 😉 :)))[/quote]
Tebi se zdi takšna meni pač drugačna. 🙂

V čem se vlečem ven? Ja, vsak naj si misli, kar hoče. In kaj zdaj? Bi me rad spremenil?:)) U wish…[/quote]
On bi rad, da ne skačeš iz njegove mreže (v katero te je skoraj ujel) ven, ampak da ostaneš. :))[/quote]

Marko, zadel si bistvo!

Vedno se tako začne. Konča se pa pri razmetanih gatah in štumfih ter (ne)pomiti posodi.

Pa da ne bosta doma pustila goro neoprane posode in razmetane cote!
Najprej pospravita stanovanje pol pa lahko gresta! :))))[/quote]

On_ koga imaš to v mislih? :)[/quote]Oba! :))

Potem jih pa še prej Sadnemu napni, ko se je ponorčeval iz “Skromnega”, da bo pošteno.[/quote]

Bomo takoj načelni ko boš ti…. torej nikoli 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Potem jih pa še prej Sadnemu napni, ko se je ponorčeval iz “Skromnega”, da bo pošteno.[/quote]
Napel jih bom tistemu, ki po moji presoji najbolj potreben. Ste pozabili. Neko noč je imela čas sikat v NMja nekaj ur. Dokler ni popolnopa popizdil in jo začel obkladat z neprimernimi besedami. GF pa kasneje v jok pa na drevo. Takrat sem se celo zavzel zanjo, pa vidim da rada “šika” in pika in grize… ko pa dobi po pič.ki pa jokcat in se vlečt ven kako je dajala smeškote zraven..

Napel jih bom tistemu, ki po moji presoji najbolj potreben. Ste pozabili. Neko noč je imela čas sikat v NMja nekaj ur. Dokler ni popolnopa popizdil in jo začel obkladat z neprimernimi besedami. GF pa kasneje v jok pa na drevo. Takrat sem se celo zavzel zanjo, pa vidim da rada “šika” in pika in grize… ko pa dobi po pič.ki pa jokcat in se vlečt ven kako je dajala smeškote zraven..[/quote]

Ja saj taka pač je blont kao večvredna v resnici pa vleče šefu pod mizo da ma šiht kot tiste na 24 ur pri vremenu …. javna tajna 😀

On_ koga imaš to v mislih? :)[/quote]Oba! :))[/quote]

Imam čuden, srhljiv občutek,da tukaj nisem več anonimen :/

On_ se poznava?

Napel jih bom tistemu, ki po moji presoji najbolj potreben. Ste pozabili. Neko noč je imela čas sikat v NMja nekaj ur. Dokler ni popolnopa popizdil in jo začel obkladat z neprimernimi besedami. GF pa kasneje v jok pa na drevo. Takrat sem se celo zavzel zanjo, pa vidim da rada “šika” in pika in grize… ko pa dobi po pič.ki pa jokcat in se vlečt ven kako je dajala smeškote zraven..[/quote]
Verjamem, da boš. Tudi ona bo načelna po svoji presoji in mislim, da vsak od nas.
Pa vendar, če se nekdo začne norčevat in ga drugi pikne nazaj, se meni zdi prav, se pravi načelno.
To je tako, kot bi Sadni na gobec Skromnega iz ljubega miru, Ribica bi ga pa začela “zajebavat” in potem bi stopil naprej ti, ki si vse to videl, ter začel oštevati Ribico. Toliko o tvoji načelnosti, ki po moje ni čista.

Verjamem, da boš. Tudi ona bo načelna po svoji presoji in mislim, da vsak od nas.
Pa vendar, če se nekdo začne norčevat in ga drugi pikne nazaj, se meni zdi prav, se pravi načelno.
To je tako, kot bi Sadni na gobec Skromnega iz ljubega miru, Ribica bi ga pa začela “zajebavat” in potem bi stopil naprej ti, ki si vse to videl, ter začel oštevati Ribico. Toliko o tvoji načelnosti, ki po moje ni čista.[/quote]

Seveda… kaj se ma ribica za vtikat v njuno zadevo…

Ja saj taka pač je blont kao večvredna v resnici pa vleče šefu pod mizo da ma šiht kot tiste na 24 ur pri vremenu …. javna tajna :D[/quote]
Ne bi se čudil če bi bilo res. Vendar tole ni bil primern komentar… btw 🙂

To je tako, kot bi Sadni na gobec Skromnega iz ljubega miru, Ribica bi ga pa začela “zajebavat” in potem bi stopil naprej ti, ki si vse to videl, ter začel oštevati Ribico. Toliko o tvoji načelnosti, ki po moje ni čista.[/quote]Naj se zmenita S & S… kaj ima GF zraven za sikat. In prav je da jih tud on dobi po gobcu če smo že tako načelni. Mar bi šla dalje. Ti pa imaš logiko, res…

Da bi pa posusili perilo na obesalnikih pa ne gre? Pri nas nikoli nismo likali in nikoli nihce se ni bil zmeckan! sploh oprijete stvari se telirajo po postavi 😉

mislim pa da ko enkrat zajebes in polikas mikico unicis njen elastan in tisto voljnost in sij kar sem tudi opazila pri ljudeh ki likajo saj potem dobesedno te prisil da likas ker nikoli vec enkrat zlikana mikica ni ravna ko jo posusis na obesalniku. z enim.likanjem zajebes vse!

Vidim, da težko slediš postom in si ustvarjaš nove scene, ki se odvijajo le v tvoji glavi. Mene dogajanje na forumu ne prizadane in ne hodim na drevo. Ti groziš z napenjanjem drugim. Jst ti pa povem, da bom pisala kot bo meni pisalo v tistem trenutku, brez da bi komurkoli pojasnjevala zakaj tako in ne drugače. Za svojimi besedami bom sama stala, ne potrebujem, da mi asistiraš na stolčku zraven. Torej se komot odstraniš in greš stran od mene.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close