Ignoranca do gospodinjskih del
enTip, ti si pa tako dolgo manjkal, zdaj pa si se pojavil ves namrgoden :)) Kaj so delali s tabo?
Pa kam je šel tisti sexi tip, s katerim sva planirala koktajle na Bora-Bori [sup]z mivko v riti[/sup]
Daj se malo nasmehni. :)) Vsaj meni noooo….
A ne vidiš, da si napet in zato, da bo tebi bolje, je čas da se nehaš ukvarjati z mano. Vse to je v tvoje dobro:). Odločil si se, da mi boš v vsem nagajal, ampak nisi sposoben voditi te igre, zato raje nehaj.[/quote]
Lahko mi daš sto bučk in bodo to še vedno bučke. Samo blemiraš se s takšnimi izjavami. Kot da vsi ostali živimo v kloštru in se nam nič ne dogaja. Halooo? Nekateri ne potrebujemo pozornosti in ne rabimo razlagati o vsakem svojem koraku. Ne rabimo razlagat o svojem prfect lajfu in peglanju in kako se hecamo ko pa se v bistvu ne hecamo in kako znamo ločit med realnim in imaginarnim življenjem. Kako ti lahko moje izjave pridejo do živega, saj to je le namišljen svet. Daj sprosti se. Saj v svojem akvariju si še vedno lahko glavna riba… :)[/quote]EnTip kolk plačaš, da grem tole brat? 😉
Kaj se sploh vzburjaš ob njenih besedah?
Je pač napisala, da včasih drži tut za peglezen in? :/
To je bilo patetično nažigavanje.Prenesen realni primanjljaj v drug namišljen svet. Vzrok realnega primanjklaja? Več možnih vzrokov, morda strah, lažna morala, …
Lahko mi daš sto bučk in bodo to še vedno bučke. Samo blemiraš se s takšnimi izjavami. Kot da vsi ostali živimo v kloštru in se nam nič ne dogaja. Halooo? Nekateri ne potrebujemo pozornosti in ne rabimo razlagati o vsakem svojem koraku. Ne rabimo razlagat o svojem prfect lajfu in peglanju in kako se hecamo ko pa se v bistvu ne hecamo in kako znamo ločit med realnim in imaginarnim življenjem. Kako ti lahko moje izjave pridejo do živega, saj to je le namišljen svet. Daj sprosti se. Saj v svojem akvariju si še vedno lahko glavna riba… :)[/quote]EnTip kolk plačaš, da grem tole brat? 😉
To je bilo patetično nažigavanje.Prenesen realni primanjljaj v drug namišljen svet. Vzrok realnega primanjklaja? Več možnih vzrokov, morda strah, lažna morala, …[/quote]
Briga me za kaj ona drži. Na bruhanje mi gre ko ni načelna. Iz sadnega se norčuje ko pa dobi enko porcijo nazaj servirano pa popizdi in jokca… bruhhh
EnTip kolk plačaš, da grem tole brat? 😉
To je bilo patetično nažigavanje.Prenesen realni primanjljaj v drug namišljen svet. Vzrok realnega primanjklaja? Več možnih vzrokov, morda strah, lažna morala, …[/quote]
Briga me za kaj ona drži. Na bruhanje mi gre ko ni načelna. Iz sadnega se norčuje ko pa dobi enko porcijo nazaj servirano pa popizdi in jokca… bruhhh[/quote]
Ojoj:))). Mene boš težko dobil v nepripravljenem trenutku, torej ni nobenega bruhanja ognja, zamer, slabe volje ali kaj podobnega z moje strani. Samo ti si vso stvar vzel preveč in precej resno, zato je čas da odnehaš. Samo v tem je keč. Nisem občutljiva, če se kdo poheca z mano, na moj račun…ampak tebi je zmanjkalo humorja.
Briga me za kaj ona drži. Na bruhanje mi gre ko ni načelna. Iz sadnega se norčuje ko pa dobi enko porcijo nazaj servirano pa popizdi in jokca… bruhhh[/quote]
Ojoj:))). Mene boš težko dobil v nepripravljenem trenutku, torej ni nobenega bruhanja ognja, zamer, slabe volje ali kaj podobnega z moje strani. Samo ti si vso stvar vzel preveč in precej resno, zato je čas da odnehaš. Samo v tem je keč. Nisem občutljiva, če se kdo poheca z mano, na moj račun…ampak tebi je zmanjkalo humorja.[/quote]
Frutti di mare…jeza škodi lepoti:))). Raje napiši kaj lepega, pozitivnega…recimo, kdaj boš končno sexala?:))) Tole obdobje suše ter neskončne jeze traja že predolgo:).
Morda ga je zmanjkalo tebi. Smisla za humor. Ko se norčuješ iz drugih ga premoreš obilo. In zraven razlagaš kako se naj umirijo 🙂
🙂 🙂 🙂 ni problem v mojem nasmehu. Še vedno sem enak kot sem bil. Moti pa me in na to zelo očitno in burno pokažem, ko se nekdo izživlja nad nekom drugim. Se posmehuje in mu sugerira naj se umiri in kdaj da je nazadnje sexal in podobne nebuloze. Sam pa se očitno z enako stopnjo ne zmore spoprijet.[/quote]
Hvala. :))
Ojoj:))). Mene boš težko dobil v nepripravljenem trenutku, torej ni nobenega bruhanja ognja, zamer, slabe volje ali kaj podobnega z moje strani. Samo ti si vso stvar vzel preveč in precej resno, zato je čas da odnehaš. Samo v tem je keč. Nisem občutljiva, če se kdo poheca z mano, na moj račun…ampak tebi je zmanjkalo humorja.[/quote]
Frutti di mare…jeza škodi lepoti:))). Raje napiši kaj lepega, pozitivnega…recimo, kdaj boš končno sexala?:))) Tole obdobje suše ter neskončne jeze traja že predolgo:).
Morda ga je zmanjkalo tebi. Smisla za humor. Ko se norčuješ iz drugih ga premoreš obilo. In zraven razlagaš kako se naj umirijo :)[/quote]
Ne ločiš povedi s smeškoti in povedi brez le-teh. Na tvojo željo ne bom pazila, kako se obnašam.
🙂 🙂 🙂 ni problem v mojem nasmehu. Še vedno sem enak kot sem bil. Moti pa me in na to zelo očitno in burno pokažem, ko se nekdo izživlja nad nekom drugim. Se posmehuje in mu sugerira naj se umiri in kdaj da je nazadnje sexal in podobne nebuloze. Sam pa se očitno z enako stopnjo ne zmore spoprijet.[/quote]
Za mene si se tudi kdaj potegnil? 😉
Morda ga je zmanjkalo tebi. Smisla za humor. Ko se norčuješ iz drugih ga premoreš obilo. In zraven razlagaš kako se naj umirijo :)[/quote]
Ne ločiš povedi s smeškoti in povedi brez le-teh. Na tvojo željo ne bom pazila, kako se obnašam.[/quote]
Posmehljiv ton in ostalih 25 zaničevalnih postov, ki si jih namenila tam v sosednji temi ne moreš zakriti z nekaj lažnimi nasmeški. Zatakni si svoje smeške tja kamor sodijo. Ali si iskrena z deljenjem le teh ali pa jih raje ne piši zraven, ker v tem drugem primeru ti rabijo samo za alibi da se lahko vlečeš ven z njimi. Kao “saj nisem tako mislila, poglejte smeške zraven”. Mater kakšna dvoličnost in zlaganost.
Za mene si se tudi kdaj potegnil? ;)[/quote]
Sem, včeraj ko Matkič enostavno ni dojel o čem se pogovarjamo in je težil z velikostjo mest 🙂
Mogoče bi moral bolje pogledati in bi morda opazil, da je posmehljivost rodila posmeljivost.
Sem, včeraj ko Matkič enostavno ni dojel o čem se pogovarjamo in je težil z velikostjo mest :)[/quote]
Točno, lepo do tebe. Je pa res, da si se potegnil predvsem zase. :))
Ne ločiš povedi s smeškoti in povedi brez le-teh. Na tvojo željo ne bom pazila, kako se obnašam.[/quote]
Posmehljiv ton in ostalih 25 zaničevalnih postov, ki si jih namenila tam v sosednji temi ne moreš zakriti z nekaj lažnimi nasmeški. Zatakni si svoje smeške tja kamor sodijo. Ali si iskrena z deljenjem le teh ali pa jih raje ne piši zraven, ker v tem drugem primeru ti rabijo samo za alibi da se lahko vlečeš ven z njimi. Kao “saj nisem tako mislila, poglejte smeške zraven”. Mater kakšna dvoličnost in zlaganost.[/quote]
Točno tako sem mislila, ko sem pisala. Vedno pišem kot mislim. Razlika je le v tem ali mislim na hudomušen način ali odgovarjam strogo resno ter v okvirih objavljenega posta. V vsakem primeru sem to jst. Ne vem, zakaj bi ti morala karkoli pojasnjevati, biti dolžna? Pač tvoje mnenje o meni je takšno kot je. In kaj zdaj? Prijavi vsak moj post, ki se ti zdi neprimeren, z nespoštljivo vsebino, preveč kritičen, nespoštljiv…moderatorjem in bodo ukrepali, v kolikor se jim to zdi potrebno. Imaš vse možnosti.
Forum je zaprt za komentiranje.