Ignoranca do gospodinjskih del
S tem da sem se jaz v tem času (kakor dolgo on že peca) že družil z njo, ta pa še kar misli, da obvlada. Pa v resnici niti jaz nisem obvladal, vsaj meni se ni zdelo. :)[/quote]
Ti si car Marko! lol
@EnTip med dating portalom in naključnim ”pecanjem” preko foruma je veliko manverskega prostora jaz se nisem registriral sem gor zaradi tega… kaj pa naj če je taka fajn punca meni prekrižala pot 😀
A pol si navijala za kralje par let 😛
No to bi pa rad doživo 😀 …. torej lahko po logiki sklepamo da vedno ko bi šla na WC ni fajn ker se ne splača potrpet 😛
hehe… busted!… Samo kdo bi vedo, morda ob kaki fajn punci pozabim na take zamisli 😉
nekam hitro bi se predala 😛
UPAM!
”Adijo ste” ….
Grem raje ven! ne mi gospodično preveč nafilat z egotom do tačas ko pridem nazaj…. ker je taka super kot je 😛
Nič ne skrbi… nihče se je no bo dotaknil :)[/quote]
Če se ti uspe ženske dotikat preko interneta (fizično) potem pa kar…. meni to ne rata!
zdaj pa res Adios za par urc!
Si ti že kdaj slišal, da je za žensko najlepša predigra, gledat tipa, ki pomiva posodo….
(nianse so zgoraj brez….v oprijetih hlačah…pa v ritmu salse recimo…)[/quote]
Sem že slišal ja…
Zanimiva predigra, moram priznat da mi je všeč :)[/quote]
Tud sesanje stanovanja se zelo obnese…..za tega je pa najbol rumba 😉
Tud sesanje stanovanja se zelo obnese…..za tega je pa najbol rumba ;-)[/quote]
Ta je všeč moškim. Radi opazujemo žensko pri tem opravilu, še posebej če je v kakšni kratki kiklci :)[/quote]
Nč ne rečem….sam men do fantje všeč,,,pr rumbi mislim, ne Roombi…
A veš….una drža…mal seksi-latino….pa ozke hlače….
Ne vem, če je taktika… PALI pa vseeno!! :))
Mah ja, saj konec koncev kot klub niso tak slabi 😉 Majo lepo igro pa vse… Edino par karakternih značilnosti posameznikov me je nekajkrat zmotlo…
Tak, da se nekak nisem mogla pripravit, da bi navijala za njih 😛
Jih pa mam rajši kot Barco, če ti kaj pomeni 😀
Kaj pa ti veš, kaj jaz vse zmorem 😀
Na koncu (al pa vmes :D) bi ti mene za malo pavze proso, da bi lahko “zadihal” 😉
Morda, morda… Zanašala pa se vseeno ne bi na to 😀
Hja, veš kak je… Zakaj bi se mučla pa ugibala, če pa me ti rade volje usmeriš 🙂
Prihranim si delo, pa še prej pridema do cilja… 🙂
Saj vidiš, da tu gor že vsi komaj čakajo na “happy end”
Sem pozabla, da si lev, pa ti poguma ne manjka! Bi se mogla “vgriznit” v prste… 🙂 🙂
Pri nekaterih stvareh pa zna preveč poguma tudi škodit! 😛
To je dobro vedet…. sicer pa sem predvideval…
Tak se govori 😀
Res nevem 🙂 predvidevam 😛
uffff same pogumne besede…. 😀
Saj bi ti nekaj povedal samo bom to razložo na zasebnem raje…. lahko me spomniš…. 😛
učinkovitost nad raziskovanjem 😛
Eh, oni pomoje hočejo da se me naveličaš da bodo vskočli ker berejo kak si fajn itd 😛
ne verjamem! Še če bi zaradi ”preveč” poguma umrl bi bil vesel sploh če bi s tem kaj dosego 😀 na koncu je važno da sem naredil kot sem čutil da je prav….
haha….
Zaj sem pa preveč povedla! :/
Se boš ziher “hard to get” delal 😉 😉
Veš, kak je ne… To je internet, pa si upam bit “glasna” 😛
Sem ti pa že menda enkrat napisala, da za svojimi besedami vedno stojim! 🙂 😉
Grdo si mi zaj to naredo ne…. Si neki taktičar ti, ne 😀 😛
Spomnila pa te sigurno bom, da se ne boš izmikal potem 😀
Drugače tudi raziskujem rada, sploh v primeru možnosti kakega “obetavnega odkritja”… 😀
Uhhh, spet sem malo zrasla 😉 😉
Če me boš še naprej presenečal, kot si me do zdaj, ni šanse! 🙂 Sploh pa ne, dokler ne sprobam onega “kraljevskega razvajanja” 😉
Da ne boš mislo, da sem pozabla :p
To pa skoraj ne vem, če bi ti verjela…Saj vse lepo in prav, umret za določen cilj ali namen, ampak ti potem od tega cilja ne bi nič imel…
No, razen če je v dobro celotnega človeštva, to pa so potem že druge stvari…
Glede tega drugega pa je tako; srce nas dostikrat “prisili” da delamo kake nerazložljive stvari…
Pa nam je lahko v naslednjem trenutku že žal…
Pri nekaterih stvareh pa ni popravnega izpita…
Sem pa prej eno lušno pesmico poslušala pa si se mi nekak v misli prikradel…
http://www.youtube.com/watch?v=hT_nvWreIhg
nikoli…. vsaj ne načrtno 😉
Sem si vse to zapomno…. Sicer moški radi pozabljamo samo take zadeve si pa zapomnim(o)
nisem taktičar…. vsaj ne v tem no 😛 To je čist iz enega drugega razloga ostalo neobelodanjeno 🙂 boš razumela ko boš dobla razlago 😉
hehe… saj to vsi kajne?
Ej…. veš jaz mam rajši da je punca nižja od mene, da se lahko seksi obuje 😛 daj se rajši redi ko te hvalim ali pač na dušo piham ker pol morš hujšat, saj veš s čim ne? 😀
http://www.youtube.com/watch?v=74LXx0wSqMI
upam samo da nimaš tak močne domišljije kot jaz ker pol zna bit to pravi podvig za mene 😛
Saj je lahko tak, da pač nekdo pretepa ženo in priletim zraven (ker čutim da je prav ker ne morem gledat da kdo žensko pretepa) in me zabode z nožom recimo in umrem….
Še vedno bi se mi zdelo moje dejanje pravilno 😛 čeravno le v dobrobit ene osebe pa čeravno bi dal za neznanca življenje.
pač po moje no… to je ena hipotetična 😀
To pa verjamem…
Ni lepšega izraza pohvale kot če se punci prikradeš v misli 🙂
Ti pa se meni v misli prikradeš vsakič ko……… 😛 😉
Forum je zaprt za komentiranje.