Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ignoranca do gospodinjskih del

Ignoranca do gospodinjskih del

Saj če bi pa že odišo/pobegno pa bi blo vsaj to 😛

http://www.youtube.com/watch?v=MwogqKdo9Ho

Malo jo pa res… vsaj nekaj ur/dni 😀 je pa res odvisno kaka je ta samodisciplina…. če recimo grem pa rečem da ta teden nebom delal ničesar se bom lažje držal take stvaro kot katere druge 😛

Kako ne moreš…. ne želiš…. pač se vstaneš izklopiš PC in greš ven …. no zdaj ob tej uri je itak prepozno za sončeka itd. ampak ja 😀

Če pa te je kdo vkleno doma pa povej te pridem rešit hehe al pa še bolj ziher… pokliči 112/113 😀

uf uf …. odločno pa take 😀 ….. Veš kak je jaz mam tak vrhunsko domišljijo, da izgovor bom vedno našo če bi blo res treba…. samo dvomim da bi blo, je pa tudi vprašanje če bi si ga želel iskat 😀

A zdaj je tisti čas ko bi moral baje mahat z repekom pa nežno bevskat ali? 😛

haha… mogoče me bo pa Sadni res kdaj omeno ja 😛

Na kolko moških pa si se spomnila pa jim to povedala? Veš da vidim pol če bo mojemu egu fejst al samo malo zapasalo haha….

no, vsaj eno je za ziher 😀 …..

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

OK, sicer ni ravno zvrst glasbe, ki bi jo poslušala… Lyrics pa mi je všeč… Človeka kr malo potegne, da začne o kakih stvareh razmišljat…
Bi res ustrezala vzdušju če bi se poslovil.. Pa sej si reko, da ne boš 😀 😀

Aaa,tak kot sem napisala, ne morem..Pač splet okoliščin, delo itd…

Kaj če pa napišem, da so me priklenli? Boš prišo…? 🙂 Ker če že bi rajši tebe kot policijo vidla ;P

Hahaha, nekaj takega… Se hitro učiš 😀 Si me že z zgornjim linkom malo omehčal 😛

Sej te bojo še drugi 😀 Samo priznali ne bojo 🙂 🙂

Kaj pa ma to veze…? 🙂 Ni važno, da sem tebi 😉 😛
Al hočeš vedet, če si edini? 😉 😛

Jah, dneva še ni konec 😉

v Petek večer se ne dela 😛 razen če morš do jutri dokončat al pa če maš res tak dobro plačo 😛 To je moja lastna zapoved ki se jo držim kar dobro…. 😛 petek popoldne je za mene uživanje 😀

Ja bi….. ampak veš kak je da bi pol hodo/se vozo tak daleč da bi te odkleno pol pa te gledal kak mi v Petek zvečer delaš za službo….. bi mogoče še 1x premislo če se mi ne splača bolj klciat policije pa jih poslat na naslov ki bi mi ga dala 😛

To je dobro in da se učim hitro in da te lahko omehčam 😛 sicer pa še nisem spoznal punce ki je nebi mogo ali omehčat ali pa vsaj nasmejat ….

Ja to je najbolj važno 🙂 Saj nima samo pač veš… radovednost… ker če jih je recimo 100 pol egu to ne paše tak fejst kot če s(m)o samo 3je al pa 4je 😀

Uf, nevem… pomoje bi upal da NISEM edini…. predvsem zato ker to pomeni, da si pomislila samo na nekoga ki ga poznaš samo preko foruma pa še to le ene 2(al 3) tedne, pa še to komuniciraš z njim po obrokih 😛

pomoje bi upal da sva vsaj 2 …

Če bi blo pa v reali pa bi mogoče res upal da sem edini 😉 😉 😉

Ne samo dneva… še vikend je 😀 😛

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Kaj se more, se more…:) Na žalost ali pa srečo…
Jaz bi dans tut rajši kako prijetnejšo opcijo izbrala, pa me žal ni noben vprašo 😀

Aa, res bi prišo?? No, v tem primeru pa so me zvezali doma za radiator pa nikamor ne morem 😀

Da te potolažim, mene ni tak težko omehčati… More pa bit prava oseba pa pravi pristop 😀

Zaželiš že lahko 100 tim, mišljeno pa ni pri vseh v enakem pomenu 😀 Bodi ponosen, da razmišljam o tebi, že to lahko jemlješ za dosežek 😛

Veš kak pa pravijo za radovednost… Curiosity killed a cat 😀

😉 😉 😉

Mogoče pa si taki vtis na mene naredo, da sem se na tebe spomnila.. 😀 Vem pa samo jaz 😛

Čakaj, čakaj, kaj pa je zdaj to??

Dvojna merila ali kako že temu rečeš?? Če pa jaz ne bi bla edina… 😛

Si moram jaz tud pustit možnosti odprte 😀

Pol te vbistvu motim ker ti jemlem čas ko mi odpisuješ….. mogoče bolše da neham pisat 😛

Uf, škoda da ne na postlo, pol bi prišo pa te mogoče sploh nebi odvezo 😛

🙂

Saj sem res …. Nisem si kdaj mislo da bi lahko dobo tak občutek s foruma…. mogoče zato ker sem tolko replik vložil v tole kot prej nikdar nisem 😀

jah…. a to če sem Lev (torej vlka mačka) pol me bo težje ubila radovednost 😛 ?

Haha… to je blo povezano z zgornjim delom da si trenutno želim da nisem edini da pa v reali pa bi si morda želel da bi pri številu na katere si pomislila pa bil 😛

Je pa tak da konkurenca te na nek način lahko naredi boljšega…. je pa tudi res da pa lahko naredi kontra efekt in se nehaš trudit…. 😛

Nee, s tem mi v bistvu uslugo delaš 😀 Mi čas hitreje mineva, ko te berem, pa še kaj novega se naučim 😀
Se malo dolgočasim ob delu drugače 😉

Bo pa počasi še res treba it malo petek izkoristit pa spokat izpred računalnika 😀

Pol mogoče ne bi hotla, da me rešiš 😛 😀

Saj prav da si… 😀 Ni to lahko pri meni dosežt, SPLOH NE preko foruma.
Jaz mam o tebi tud neki posebn občutek… pa ne vem zakaj.. ne znam nekak določit 🙂

Že to, da si mi tolko zlezo pod kožo, da ti pišem… Ufff, ne vem no..;)

Lev gor ali dol.. Še vedno si MUC pa pika!! 😛

Odvisno. Če je konkurenca boljša, se nekateri, ki se bojijo izzivov raje nehajo trudit 😛
Ker se bojijo poraza.

Te pa konkurenca prisili da daš vse od sebe, sploh če si rad NAJBOLJŠI!

No dobro pol 😛

V postlo pa spat…. vsaj za mene 😀

jaz pa bi ti oblubo da bi te rešo…. samo prvo na drugačen način….. večkrat 😉

Zdaj pa lahko grem z občutkom nekega ”dnevnega” (ali večtedenskega) dosežka spat…. in to na Valentinovo pri gospodični 😉

Glavno je da mi še pišeš 😛 ostalo se vse da popravit (ali zajebat hehe)

Prav pa naj bo tak…. ampak vsaj Divja Muca ok ??? 😛

Levi smo pa res radi ”NAJBOLŠI”

Prej si pa drugače govoro 😀
No, pol pa nočko, pa sanjaj me kaj 😀

🙂 🙂

Potem pa bi hotla, da me nikdar ne nehaš reševat 😀

Pa tvoja dolžnica bi bla.. Jaz pa mam rada poravnane račune 😛

Upam, da me ne bi predrago stalo 😉

To si na koledar označi, to se ne zgodi vsak dan 😉

To pa absolutno, mogoče v kratkem še na zasebno 😉

Evo, tak se zmenima… Lahko si kakršnakoli muca dok mi predeš v naročju 😀

Ne samo levi 😉 😛

Ja prej sem mislo za tebe… za sebe sem že od konca službe vedo da bom ”včeraj” samo še postlo vido 😀

Tak pozno si odpisala da sem takrat že spal…. bom si prihrano te sanje za drugič… veš kak je sceno že mam (postlo, pa ”verige” ….)

Uf samo če nebi nikdar nehal tebe reševat pol nebi blo časa da ”poravnava” račune 😛 pa saj bi bla rade volje dolžnica 😛

Če bi pa blo predrago pa še nevem… to si sproti zaželim kaj 😛

Done 😉

Samo pol me morš čohat …. da predem 😛 😉

Dobro no 😛 naj ti bo 😀

Dobro no 😛 naj ti bo :D[/quote]
A te ni nič strah, da boš vse zaj**l, če boš tako popustljiv? :))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Dobro no 😛 naj ti bo :D[/quote]
A te ni nič strah, da boš vse zaj**l, če boš tako popustljiv? :))))[/quote]

Ne… Beri in se uči, ko ti bo žena dala papirje za ločitev ti bo tole vse prišlo prav 🙂

Razlagal ti pa pač nebom, ker se tvoje buče itak nič ne prime :)))

Pozno?? Če pa takrat se vse najlepše komaj začne…:P

Sceno že maš, zaj pa je treba še samo glavne “igralce” naštudirat…

Bi pa raje kot verige, kako nežno rutico al pa kaj… Ni tak grobo 😀

No, če si pa tak velikodušn pa sploh super!! :)) Branla se ne bi ;)) Pol maš pa res “vlko” srce… 😀

Ponavadi so “pogoji” že naprej znani… Da vidiš, če se sploh splača sklepat “posel” 😉 😛

A na kakem določenem mestu?? 🙂

Kaj sem ti “rekla” zadnjič, te že pogrešajo pa iščejo… Ne morejo oni brez tebe ;))

Se ja…. samo jaz sem bil sam pa mi je bla tisti čas najbolj ”lepa” postla 🙂

zato pa sem dal verige v narekovaje 😀 😛 puščam maneverski prostor 😉

mogoče bi te hoto sprobat da vidim kak si trmasta pri ”poravnavanju računov” 😀

ja srček je Levji 😛

uf to je posebna vrsta ”posla” 😛 tu je tisto kdor ne reskira ne profitira 😀 morš se prepustit in bit odprta za ”vse” 😀

Do zdaj je tistih ”par” vedlo kje čohat 😛 …. Verjamem da bi ti tudi… če ne pa veš kak je to… te hitro usmerim 😛

😛 Ti si skoro jasnovidka …. da me nebo jasnovidnost strašila 😀

Danes boljše da navijaš za Manchester City 😛 😀

Da bo veselo 😛

Spet bla malo odsotna od računalnika, zato malo dalje traja moje odpisovanje… 😛
Sicer pa boljše pozno kot nikoli 😀

Ajde, ker že noben klub ne igra, ki bi bil meni najbolj pri srcu ti naj bo 😛
Nekak rajši vidim vseeno Citya kot Barco 😀

Pa še ti boš vesel tak, da je win-win! 🙂

Sej tud samemu ni nujno, da ti je dolgcajt 😉 Če se malo znajdeš 😛

Ja, tu mi nobena “trma” ne bi pomagala, če bi me mel zvezano na postli 🙂 “Nadnaravnih sposobnosti” pa vseeno nimam 😉

Potem premore obilo “ljubezni”, da jo razdeliš naokrog 😉
Saj če nisi “fouš” je za vse dovolj 😀

Ufff, “vse”…,?? Tu not pa lahko dosti stvari “pade”… Pa bujno domišljijo maš 😀 Ne vem, če bi si upala 😛

Ziher po trebuščku 😛 Do zdaj je to še vsakemu “mačkonu” pasalo 😀 😛

Aja, samo ti si “muc” posebne sorte 😀

Šesti (ženski) čut se temu reče 😉

Predvidi vsak tvoj “napačen” korak še preden ga narediš 😛

Zdaj, če pa te to straši ::D

Res je 😛

jaz pa mam dopust …. te pa med dopustom isto gledam v PC kot ko mam službo…. krivo pa je vreme 😀 … kje je še moj letni čas!

Keri pa so ti ”pri srcu” ?

😉 😉 😉

saj veš na kaki WC pa take fore bi ziher morala it pa bi te odvezal…. pol pa se lahko ”trma” pokaže 😛

Ja za tisto površinsko ”ljubezen” pa res 🙂

saj narekovaji so zato ker vse bi blo 100% to pa lahko vključuje že kake nezakonite ali res bolne spolne prakse tistega pa nimam namena probavat 😀 …. Moja domišljija bi šla tak daleč da bi še vedno blo tudi drugemu ”pogodbenem partnerju” fajn 😛

Si pa bla blizu… posebni ”muci” mamo tudi eno točko (ali par) blizu trebuha 😀

Kje smo že to debatirali da je to ”neumnost” ker če ne bi ženski ”šesti” čut itak v prvo zbral najbolšega/idealnega in nebi bilo težav 😀

jaz pa ne delam napačnih korakov…. jaz sem bolj v stilu Edisona….

”I’ve not failed 10.000 times I’ve just found 10.000 ways that do not work”

To samo ”odkrivam” nove načine kako narediti kaj narobe 😀 kdo ve kdaj bi mi to prišlo ”prav” 😛

Kaj za vraga pa se tukaj dogaja?
A jaz prav vidim? Matkič peca eno portal frojlajn???
Kaj je s tem svetom? Najprej Markotu očitajo bejbo s portala, potem pa tole?
Jah zarečenega kruha se največ poje… 🙂

Na dopustu? Uh, komu lepše 😀

Blah, ja, tud jaz ne prenašam zime…:/ Komaj čakam, da se malo lepši dnevi začnejo…
Sem bolj poletni človek 🙂 🙂

Ja, v prvi vrsti NK MARIBOR 🙂 🙂

Drugače pa mi je Mourinho en izmed “the best” trenerov, tak, da U do the math…;)

Pa veš kaj, ne vem če ne bi “potrpela” za WC pa to… 🙂 🙂 Veš, kak je, ko je fajn, je greh nehat 😀

Hja, no v haremu o “globoki” ljubezni ravno ne moremo govorit 😉 😉

Nisem “zadela”? Pol pa ne vem 🙂 … Se predam…:) Bi me mogo usmerit 😉 😛
Saj pretežko ti pa ne bi blo ne… 😀

Ah, pa še kak je to res… Kjerkoli ste debatirali, da je to “neumnost” ste grdo falili…
Se ti vidi, da si moški pa ne veš kak to deluje 😀
Probaj pri meni to stestirat, če upaš 😀

Zato pa so “napačni” v narekovaju… Za mene napačn, je lahko za tebe pravi… Pa obratno…
Da odkriješ, kateri to so pa je na tebi 🙂

Jaz zaenkrat ravno nisem “prakse” v tem nabirala 🙂 Se pa zadnje čase vedno bolj “izobražujem” tudi v to smer 😀

Lepo! 🙂

S tem da sem se jaz v tem času (kakor dolgo on že peca) že družil z njo, ta pa še kar misli, da obvlada. Pa v resnici niti jaz nisem obvladal, vsaj meni se ni zdelo. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

a ni lepo, da se dva lepo pogovarjata 🙂 Tukaj so preveč navajeni grde komunikacije….kar pustite ju na miru.

a ni lepo, da se dva lepo pogovarjata 🙂 Tukaj so preveč navajeni grde komunikacije….kar pustite ju na miru.[/quote]

Točno tako!

a ni lepo, da se dva lepo pogovarjata 🙂 Tukaj so preveč navajeni grde komunikacije….kar pustite ju na miru.[/quote]
Ja ja, saj jima nič nočem. Prav luštkana sta. Držim pesti da jima rata… kar koli pač že 🙂

S tem da sem se jaz v tem času (kakor dolgo on že peca) že družil z njo, ta pa še kar misli, da obvlada. Pa v resnici niti jaz nisem obvladal, vsaj meni se ni zdelo. :)[/quote]
To je taktika… da si ga bo še bolj želela… kako to ne razumeš 🙂

Točno tako![/quote]
Kaj pa ti veš o tem? Če ti GF namenila par stavkov, še ne pomeni to da se lepo pogovarja s tabo 🙂

S tem da sem se jaz v tem času (kakor dolgo on že peca) že družil z njo, ta pa še kar misli, da obvlada. Pa v resnici niti jaz nisem obvladal, vsaj meni se ni zdelo. :)[/quote]
To je taktika… da si ga bo še bolj želela… kako to ne razumeš :)[/quote]

Pha – prej jo bo minilo, kakor si misliš 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close