Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ignoranca do gospodinjskih del

Ignoranca do gospodinjskih del

Ja, to pa res… Avtorske pravice so hudič, jih je treba dobro zavarovat 😀 Al pa poskrbet, da še maš ti kaj od tega, če ti jih že kradejo 😛

Eh, pogodba je meni nekak najmanjša stvar.. Služb je itak v tujini kot smetja. So pa neke druge zadeve.
Pa pogum je treba zbrat.. Ni nekak mali korak to…

Evo, pa je zopet prišlo na plan malo tvoje levje samozavesti 😀
jaz bi se prej izrazla ČE pride do tega hehe…. 😛
Če so okoliščine prave, ni nikoli izgovora 😀

Ja saj, če kaj delaš, delaj 100%!

Pol si pa res drugačen. Večina pričakovanja na zaveden način zvišuje. Oz. se poveličujejo.
Če pa nič ne pričakuješ, nimaš niti kaj izgubiti. Oziroma si prihraniš razočaranje.

To pa morš met najbrž tut malo feelinga 🙂 Kje so meje oz. kak daleč it 😀

Ampak res čisto malo… 😀 Po tej strani sem tipična ženska ; pohvala vedno paše 😛

Res je, mene iz posta v post presenečaš 😀

Haahaha, kaj te vem… Nisem se niti zavzela za obrvi.. Mogoče pa res 😀 Je pa ta gospodična pevka, (SANDRA AFRIKA) pa je verjetno na sliki malo sfotoshopana pa naličena tut ful verjetno.
Nisem si pa misla, da moški take stvari opažate. Vsaka čast 😀
Je pa tudi meni to grdo 🙂 🙂

Levom poguma ne primankuje 😛 mene bolj daje (pre)občasna (levja) lenoba 😀 Ampak saj bo …

Ja ti bi se mogoče drugač izrazla ker nisi Lev(inja) (ali pač :P?) meni pa se zdi da sem se kar prav izrazo …. 😛

Vem pa da imam pri mojih dozdevanjih (še) vedno kdaj pa kdaj narobe ….

Okoliščine nardim prave 😉

Saj zato pa potem falirajo…. ker se od njih pričakuje več kot lahko dajo… sicer te tako delovanje v določenih primerih povzdigne, ampak ko je vpletena druga oseba pa lahko pri njej naredi nepopravljivo škodo 😛 … razen če se lahko DOMISLIŠ kakšnega asa 😛

Jap… ampak to se vedno učiš… ker vsaka ženska je svoja in se morš v tej fazi najbolj prilagodit, je pa problem ker je to dosti odvisno od lastne volje če se mi da ali ne…. 😀 (pre)večkrat se mi ne da …

Ockey princeska 😉

Saj ”moški” jih ne opažajo, jaz pa jih 😉

Sandra

ok niso fake ma pa popipane v (meni) čudni liniji ampak ok vsakemu svoje 😛

Govoril pa sem nekaj v tem stilu

Fake obrvi!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

To pa mislim, da bi vsa horoskopska znamenja znala met problem 😀 Oz. se najdem v tem 😛
Upam samo, da nisi “len” na napačnih področjih…:D

Še dobro, da se ti samo zdi…
Ko sem jaz v nekaj prepričana, ne dopuščam možnosti napake…
Levinja pa nisem, ufff, težko bi dva tako velika ega shajala skupaj 😉

Kak pa veš, katere okoliščine bi bile za mene prave? 😉

No, preko opažanj v tem svetu se mi zdi, (dopuščam možnosti napake :)), da je takim moškim itak vseeno če falirajo. Do določenega (zastavljenega) cilja so prišli, dalje jih ne zanima…
Če pa vidijo v kaki stvari vseeno mogoče “kaj več” pa si ponavadi IZMISLIJO asa…

Te pa te niso naučili, da za žensko se ti more vedno dat? :D:P

To je vse res, ampak menim da vseeno obstajajo univerzalne meje… Mislim, da z grdim pristopom še noben ni nič dosegel… No, razen v vrtcu, ko je bil “izkaz ljubezni” kak močno te je za lase pocukal, pa gumice kradel itd… 😀

😉 😉

OK, zaj pa si mi dal malo mislit… Torej ti nisi “moški”? :O 😛

Zadnjič sem se mogla zagovarjat, da sem punca… Očitno boš danes ti mogo prit na “zagovor”

Sem se pogledla zdaj v ogledalo, pa moje niso take 😀 Še mam šanse? 😛

Na meni je vse naravno! 😀

Ziher nisem 😛

Jah, prek interneta dopuščam možnost velikih napak ker ne vidim tvoje obrazne mimike ko prvič prebereš mojo repliko… če bi to imel na voljo bi bistveno lažje oceno ali je pravilno ”ko” ali ”če” 😛

haha ja ego je jeba ja 😀

Skozi opazovanje tebe… saj pa imam oči, ušesa itd 🙂

Lepo si tole obrnila 😉

obstajajo 😛 samo pri nekaterih ekstremih so lahko zelo ekstremne te meje 😛

Kot zgleda sem to uro prešprical 😛 maš pa prav za ŽENSKO se mi res ”vedno” da za kr nek osebek ženskega spola pa niti ne 😛

saj sem dal v narekovaje…. ”moški” (aka osebki moškega spola, fantiči itd) jih ne opazijo Moški pa jih 😉 med obojimi pa je velika razlika 😉

No no lepo po vrsti… ti si svoj ”zagovor” prešpricala oz. še nisi dobla naloge kako ga rešit potem pridem na vrsto jaz 😛

haha, no dobro vedet 😛

To je najbolše, je pa še boljše če je vse naravno hkrati pa še lepo, seksi in še kaj 😛 je pa to tak da je lepota v očeh tistega ki gleda 😉

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Sem bolj taki človek, da pri meni besede ne štejejo kaj dosti.. So dejanja bolj važna 😀

Haaha, lepo si zaj to v celofan zavil 😀
Če bi imel to na voljo, bi ti sam presodil, če se je sploh vredno trudit da pride do “KO”.

Zato pa še dobro, da moj ni tak vlki kot tvoj 😉

Ampak me (še) ne poznaš, zato ne moreš vedet na kaj “palim”… !

Si se “najdo”? 😛

To pa ni dobro. Vsaka lekcija je zlata vredna 😀

Torej za mene bi se ti vedno dalo 😉 Nice 😀

Probat ni greh 😀

Ja pol pa: THINK FAST! 🙂

Kratko in jedrnato. Se popolnoma strinjam.

Dejanja so resda mogoče bolj važna ampak dokler pa ne pride do njih pa so tudi besede čist fajn kot par replik nazaj kajne??? 😛

Prej bi vido če sem jaz dovolj ”dober”, da bi mene taka fejst punca do ”KO” sploh spustla 😉 😉 😉 😛

Sicer menim da je hujše če je vlka trma kot ego 😛 tu pa ste ženske fenomenalne 😀

Oh poznam te že… no poznam vsaj del tvojega mišljenja in nek tvoj ”stil” pogovora …. ja malo si se ”zapalila” na pisanje naju s Sadnim tak da če nič drugega vsaj na podobno miselnost kot jo mam jaz (in mora tudi stil izražanja) vsaj malo ”pališ” drugače mi ne bi odpisovala vsaj ne tako ”skrbno”

ne, sem pa našo notri kakega znanca 😛

A nebi blo brezveze če bi obvladal že ”vse” lekcije 🙂 se rad pustim, navkljub egu, kdaj pa kdaj podučit… s tehtnimi in racionalnimi razlogi 🙂

Uf uf 😛 idej mam kar nekaj samo nevem katera je najbolj primerna za tako gospodično kot si ti 😀
Pa za povrhu vse ni za na forum to se boš morala registrirat ali pa kaj podobnega 😛

Čist sem ob fokusiranju na dopisovanje s tabo ignoriral opravila v gospodinjstvu!

Mogoče boš pa kdaj mogo besede podkrepit z dejanji…;) Tak da previdno pri pisanju 🙂 😛

Po čem bi pa ti presodo, če si dovolj dober za mene!? Vsake oči majo svojga “malara”!

No, to pa sicer ne najrajši ampak morem priznat, da glede tega spadam med tipične ženske 😀
Ampak se znam tud “odkupit” če se mi kje malo “čez prste pogleda” 😀

Busted! 😀
“Zapalilo” me je nekak predvsem, da sem se ob vajinih replikah počutila domače, sem prepoznala neko svoje okolje v njih.
Podobni pogovori se vrtijo v “naših krogih”, včasih žal ne na takem nivoju kot bi želela 😀
Včasih sama ne bi mogla bolje povedat, kot ti repliciraš.

Lahko malo manj skrbno tut odpisujem 😛

Ja, res vse življenje se učimo. Je pa tud “timing” važen, da se ne boš kakšne lekcije prepozno naučil…:D

Kam bi pa prišli brez domišljije 😀

Kak zaj, zadnjič pa si me tak vneto svaril pred registracijo 🙂 Mogoče pa res… 😀 Pusti se presenetiti 😛

Oooo, me veseli, da sem te prevzela 😉 😉 😛
Upam, da ti ne bom prislužla kake kazni za smetenje teme :S

Brez skrbi, sem dovolj previden, vse kar napišem je možno podkrepit, včasih še kaj presežt 😛

To pa ne povem, to je moja skrivnost 😛 Saj to če bi presodo negativno ne pomeni da nebi probal prit do pozitivnega rezultata 🙂

a odkupiš se z enako trmo kot prej pri čem trmariš ??? 😛

😉 😉 😉

Verjamem da ”lahko” ampak bistveno vprašanje je katero želiš! 😛

Sicer bolje prepozno kot nikdar ampak maš prav 🙂

No evo se bom pustil presenetit… samo presenečenja so mi všeč samo če so dobra…. negativna raje spustim 😛

Saj pravim tak zanimive punce ste redke 🙂

Za smetenje pa dvomim da bi dobo kazen… nenazadnje je vsaka tema smetenje… tu se lahko nekateri še kaj naučijo, ker ziher spremljajo vsak dan!

Seveda spremljamo.)
Sem poln pričakovanja, kako se bo zapletla in razpletla ta internetna romanca. 🙂

Joj Robi, kot mali otrok si:))). Meni je pa smešno to, ker se “ženska” ne registrira (že ve zakaj), Matkic je pograbil kot en kuža svojo kost:))).

Joj Robi, kot mali otrok si:))). Meni je pa smešno to, ker se “ženska” ne registrira (že ve zakaj), Matkic je pograbil kot en kuža svojo kost:))).[/quote]
Saj ravno to je tisto, kar vso zgodbo dela zanimivo. 🙂

Joj Robi, kot mali otrok si:))). Meni je pa smešno to, ker se “ženska” ne registrira (že ve zakaj), Matkic je pograbil kot en kuža svojo kost:))).[/quote]
Saj ravno to je tisto, kar vso zgodbo dela zanimivo. :)[/quote]A to da z repkom maha al to ga tako nežno bevska? 😀 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Saj ravno to je tisto, kar vso zgodbo dela zanimivo. :)[/quote]A to da z repkom maha al to ga tako nežno bevska? 😀 :D[/quote]

A tebe tut impresionira?:)))))

A to da z repkom maha al to ga tako nežno bevska? 😀 :D[/quote]

A tebe tut impresionira?:)))))[/quote]

Dej bodmo raj tih, da ne bomo splašili golobčka…… :))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

A ti misliš da sem pograbil? fajn če tak misliš 🙂 Če bi prebrala vse moje replike bi videla da sem lepo izrazil dvome…. je pa res da če je to en tip mu more bit orenk dolgcajt da se mu da 😀

Jaz mam pač to srečo da delam na računalniškem servisu in mam dostop do MONa lahko praktično 24/7 (izvzemši spanec)

Sicer pa ti že veš ko si pisala Sadnemu na zasebno 🙂

Robi si pa se oglaso čim sem ti dal opcijo da leti na nekoga… čestitke … zanimivo kdo je tukaj kužek 😛

Kdo pa je kužek in zakaj ? 🙂

Če se imaš rada, mu postavi ultimat. Verjami, da bo z leti vedno težje, ker potem pridejo otroci in preprosto ne boš več zmogla. Ti boš živčna razvalina, utrijena, da boš vsak večer padla v posteljo, on pa lepo spočit malo na šprot, pa pred Tv in slej kot prej ljubice (ker se tebi ne bo dalo njemu posvečati, on revček pa bo rabil tolažbo, ker ga žena zanemarja).

Rešitev je le ena – postaviš ultimat, naloge razdeliš in se tega držiš. Če tega ne bo zmogel verjami, da je bolje, da gresta sedaj na razen, če ne bosta šla zaradi razloga, ki sem ti ga navedla zgoraj (njegova prevara). Ne opravi njegovega dela, najbolje da takrat ko je on zadolžen greš ven, magari na sprehod, na kavo s prijateljicami, … ne popusti, le tako si boš zagotovila dostojno življenje in na koncu tudi njegovo spoštovanje.

Drži se in poročaj kako gre.

Fovšijo zganjajo. Samo to je in nič drugega 😉

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Fovšijo zganjajo. Samo to je in nič drugega ;)[/quote]

Možno 😛

Kdo pa je kužek in zakaj ? :)[/quote]

Meni je vse jasno, Matkic pa pravi, da je sem ter tja v dvomih:))). Dvomljivi kužek:).

Kdo pa je kužek in zakaj ? :)[/quote]

Meni je vse jasno, Matkic pa pravi, da je sem ter tja v dvomih:))). Dvomljivi kužek:).[/quote]

Jaz sem pač tolko pošten da dam vsakomur možnost da dokaze lastne trditve 🙂 nevem zakaj se sploh vtikuješ…. tehnično gledano si ti za mene tudi lahko ded al pa 90 letna babica 🙂 kajne? Ampak sem ti pač v prvo verjel to kar si napisala da bi naj bla 😉

Meni je vse jasno, Matkic pa pravi, da je sem ter tja v dvomih:))). Dvomljivi kužek:).[/quote]

Jaz sem pač tolko pošten da dam vsakomur možnost da dokaze lastne trditve 🙂 nevem zakaj se sploh vtikuješ…. tehnično gledano si ti za mene tudi lahko ded al pa 90 letna babica 🙂 kajne? Ampak sem ti pač v prvo verjel to kar si napisala da bi naj bla ;)[/quote]

Glej, ni potrebe, da bi mi karkoli in kadarkoli verjel:). Kdo sem jst sploh ni pomembno, v tem trenutku si pa ti na tapeti, zato uživaj:).

Fovšijo zganjajo. Samo to je in nič drugega ;)[/quote]
Ja, seveda. 🙂
Jaz Matkiču privoščim, da najde ta pravo.
Sam pa trenutno nič ne iščem, da bi imel razlog za foušijo. 🙂

Ne bi potem motil njun pogovor. Mene nisi prepričal…

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Nisem motil. Samo potrdil sem, da berem in spremljam. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close