Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ignoranca do gospodinjskih del

Ignoranca do gospodinjskih del

A se poznamo a mi lahko zaupaš iz kere ”vasi” si ? 😀

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

hhaha tole si mi pa vzela z jezika. 😀 ni prou ce jih pohvalis ker sledi LMAO, ni prou ce jih pograjas..ker ze podjebavas. 😀 te z Mon-a so mislm da kr en svoj monovski planet.

Nic, uzivajte, ne se prevec kregat pa pogresajte me teh par dni ko me ne bo, namrec gremo s sluzbo v Beograd. 🙂

Eh tale gospodična je predobra za mene 🙂

meni se pa neda več sploh 😀

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Ti boš meni govoril, kaj vidim. Saj pa veš, da je dovolj le prava domišljija. Vidim jaz svašta, celo prek neta. Nimaš ti teh izkušenj. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Eh tale gospodična je predobra za mene 🙂

meni se pa neda več sploh :D[/quote]

rajso desanka pa levanka, pa en cas se na eno usedes da ti omravljinci pa pol se ti zdi da ni tvoja roka sploh. 🙂

zanc sem tuki gor prebrala k je en napisu da ce si napises na desno roko fata se ne pomen da fu*as bosanko hahaha no v tistm kontekstu v sklopu debate je zvenel smesn 🙂

Fakkk, jokam se od smeha model BWAHAHAHAHAHA.

Dej Matjazko, ne odgovarji mu nazaj, sploh, čist te je ubov.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Exotic, ko si že ravno tu, ti pa si mi od ženskih kandidatk ful fajna 😉

Sadni, ne zaj faušije zganjat, sam si si šanse zapravil 😛
Matkic, pa “fajn pubec” kot je še bo mogoče kam prišo 😀

Nisem z “vasi” sem iz mesta. Še kar blizu ptuja pa vseeno dovolj daleč. 😉 Saj si pameten pa boš pogruntal 😀

Aja, Sadni, kdo je rekel, da ni mon zabaven? Vidiš, da si se nasmejal, tak ali pa drugače.

Če maš dobre noge, potem bi mi znal bit žal, tko ene 5 % recmo, več ne.

Mogoče pa so že tak vajeni kritike, da komplimenta niti sprejet več ne znajo. Pol pa jih pogledaš, pa lička rdeča, pa pulz na 220 hehe.
Saj če si že slišala za ono, da napad je najboljša obramba.

Sej ne, ne me zdaj razmrcvarit, saj je samo hec 😀

hhaha tole si mi pa vzela z jezika. 😀 ni prou ce jih pohvalis ker sledi LMAO, ni prou ce jih pograjas..ker ze podjebavas. 😀 te z Mon-a so mislm da kr en svoj monovski planet.

Nic, uzivajte, ne se prevec kregat pa pogresajte me teh par dni ko me ne bo, namrec gremo s sluzbo v Beograd. :)[/quote]

LMAO je vbistvu pozitivno če se kdo odzove 🙂

itak da…. nobena ženska mi ga z roko ne more tak hitro prpravit do orgazma kot si ga lahko sam 🙂

Ena se je nekoč pohvalla da lahko v minuti 30 z ustmi doživim orgazem…. še danes čakam na tak hiter orgazem 🙂

Všeč so mi narekovaji okrog fajn pubec…..

Še kar blizu Ptuja pa vendar dovolj daleč … hmmmm

nekaj izmed teh bo 😛

http://sl.thetimenow.com/cities-nearby.php?city=3192241

Drugače pa ultimativno niti ni toliko pomembno 🙂 je pa lepo še kako štajerko gori srečat 😉

Nic, uzivajte, ne se prevec kregat pa pogresajte me teh par dni ko me ne bo, namrec gremo s sluzbo v Beograd. :)[/quote]

LMAO je vbistvu pozitivno če se kdo odzove 🙂

itak da…. nobena ženska mi ga z roko ne more tak hitro prpravit do orgazma kot si ga lahko sam 🙂

Ena se je nekoč pohvalla da lahko v minuti 30 z ustmi doživim orgazem…. še danes čakam na tak hiter orgazem 🙂

Všeč so mi narekovaji okrog fajn pubec…..

Še kar blizu Ptuja pa vendar dovolj daleč … hmmmm

nekaj izmed teh bo 😛

http://sl.thetimenow.com/cities-nearby.php?city=3192241

Drugače pa ultimativno niti ni toliko pomembno 🙂 je pa lepo še kako štajerko gori srečat ;)[/quote]

ufff mal mi že poštevanka šepa, I see. 😀

hahaha minuta 30, samozavest serijsko oz.očitno nisi naletel na pravo,so jo bla bolj usta kot dejanja…no pa še to so bla bolj SLABA USTA hahaha :))) Ene ne gobezdamo tja v tri dni (vsaj kar se določenih stvari tiče) 🙂

Uff, že, če bi moje noge videl, bi sebe najprej iz leve pa še malo iz desne sfockal, kak si se obnašal 😀
Kaj šele kaj drugega 😛 joke (v vsakem hecu je malo resnice?

Matkic, fajn pubec je zato v narekovajih, ker sem te tak ocenla tu preko, če pa je tak pa veš samo ti… No pa še Sadni mogoče 😀

Drugače pa ja, si zadel s svojo tabelico, je eno izmed teh na seznamu, če pa še izločiš vasi, pa malo večje zaselke pa kaj dosti ne ostane 😀

Tudi jaz rada preberem pisanje kakšnega Štajerca, je prava osvežitev.

haha… sori samo ni možnosti… brez predigre… če ga daš direkt v usta…. s komerkoli za kolkerkoli grem stavit 🙂

samozavest serijsko pa je na štajerskem pogosta… saj jo mam tudi jaz 🙂 samo pomaga pri večini včasih ga najebeš ampak bo že 🙂

Vidiš exotic o tem sem govoril… samozavest serijsko 🙂 tak kot mojih 40 cm 😀

😉

ostane dovolj da se zmotim pri ugibanju haha

Mislim, da je prava mera vsega idealna kombinacija. Ne pretirana samozavest, ker to meji že na aroganco, malo pa se človek že mora zavedat samega sebe pa kaj ma za ponudit…
Tistih 40 cm – can I seee, preety please 😀

No, pa iz Slovenije sem heheee… Saj pa moreš vedet, kje na Štajerskem so najbolj fajn ljudje doma. No če odmisliš tvoj domači kraj 😀
Sicer pa je boljše, da ostane nekaj skrito kot pa da je preveč odkrito.

Mislim, da je prava mera vsega idealna kombinacija. Ne pretirana samozavest, ker to meji že na aroganco, malo pa se človek že mora zavedat samega sebe pa kaj ma za ponudit…
Tistih 40 cm – can I seee, preety please 😀

No, pa iz Slovenije sem heheee… Saj pa moreš vedet, kje na Štajerskem so najbolj fajn ljudje doma. No če odmisliš tvoj domači kraj 😀
Sicer pa je boljše, da ostane nekaj skrito kot pa da je preveč odkrito.[/quote]

Tistih 40 cm z veseljem pokažem če prideš oblečena tak pa da maš vsaj taki štel 😛

[img]http://www.sino-treasure.com/pri/o/201107/Sexy-Cop-Costume-5177-9299.jpg[/img]

Če ja bom že naštemal zraven tistih dobrih 20cm 😛

nevem težko te je opredelit…. ne deluješ mi vzhodno od Ptuja ker tam majo bolj tako narečje prepoznavno je pa res da se lahko trudiš pri pisavi ali pa si že zverzirana za bolj po Slovensko pisanje…

maribor bi bil najbližji verjetnostni zadetek zaradi števila prebivalcev…. Lahko pa si z Ljutomera al pa Gornje Radgone …. dvomim da si Ormožanka 😀

pač po besedišču če se ne trudiš te dam na sever/zahod od Ptuja 😀

Na tako boš že zunaj težko naletel, kaj šele na M/Ž čveku.

😛

na ptuju 1000% nikoli 😀

😛

na ptuju 1000% nikoli :D[/quote]
Še dobro, da imate internet. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

😛

na ptuju 1000% nikoli :D[/quote]
Še dobro, da imate internet. :)[/quote]

Če si buhtelj, ti tudi internet ne pomaga:)). Prav rada bi videla ksihte teh uauuuuu fantov, ki iščejo uauuuuu punce:). Po moje je le bruuuh, zato toliko omenjenih težav že samo pri vzpostavljanju stikov, kaj šele za kaj več.

O kolk sem dons dobre volje:)).

Če si buhtelj, ti tudi internet ne pomaga:)).[/quote]
Samo klik in je seksi policajka že pri tebi. Tud, če si buhtelj, bi to še moralo it skozi.

Če si buhtelj, ti tudi internet ne pomaga:)).[/quote]
Samo klik in je seksi policajka že pri tebi. Tud, če si buhtelj, bi to še moralo it skozi.[/quote]

Veš kak je…dnarja ni:))). Buhtlji morajo imeti težko denarnico, sicer se ustavi le pri slinjenju:).

Če si buhtelj, ti tudi internet ne pomaga:)). Prav rada bi videla ksihte teh uauuuuu fantov, ki iščejo uauuuuu punce:). Po moje je le bruuuh, zato toliko omenjenih težav že samo pri vzpostavljanju stikov, kaj šele za kaj več.

O kolk sem dons dobre volje:)).[/quote]

A boga ribica….. a te je kdo skenslal pa si spet tečna 🙂

Jaz pa tvojega ksihta nočem videt ker vem da je grd… verjetno Ribji 🙂

buhtlla maš pa verjetno 2 ti tam med glavo in trebuhom…. saj veš tista 2 ki sta ti dobla službo 🙂

O kolk sem dons dobre volje:)).[/quote]

A boga ribica….. a te je kdo skenslal pa si spet tečna 🙂

Jaz pa tvojega ksihta nočem videt ker vem da je grd… verjetno Ribji 🙂

buhtlla maš pa verjetno 2 ti tam med glavo in trebuhom…. saj veš tista 2 ki sta ti dobla službo :)[/quote]

Dons sem res dobre volje, sneg me zabava:). Mmmmm…

Mojega ksihta res ne boš doživel, to je le za posebne ljudi.

Joj ta sneg pa mraz 🙁

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Preklet pof.ukan sneg… 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close