Ignoranca ali aroganca ?
Samo spokaj mi se s svojo arogantno prepotentnostjo. Morda impresioniras sovascane. Zame pa si en ozkogledni kmetavzar. Tudi Boris Becker in Stefi Graf sta imela po koncu kariere druzino. Tudi vecina akademikov si druzino ustvari dosti kasneje, ce sploh. No, vazno da se povprecnezi pridno razmnozujete.
Ja, vsak se lahko sam odloci, kaj, kda in ce sploh. In zaradi taksne ali drugacne odlocitve ni se nic bolj ali manj super. Samo kaj ko vase zagledani prepotentnezi, katerih claim to fame je, da imate otroke, ali resno zvezo, lol, niste sposobni uvideti, da zaradi tega niste se prav nic superiorni. No, morda v svoji vasi, polni podobnih kalibrov.[/quote]
No, toliko lahko beremo o tvoji strpnosti? 😛
Čudno, da sta se šla Boris in Štefka družino, jako čudno, ko jima je bilo pa tako super brez…. kot je tebi še sedaj… he,he,he…
Tebi je smisel življenja nabrat čimveč črtic, meni vzgojit otroke, da ne bodo tako zašli kot si ti zavozil svoj življenjski smisel… Komu mar?
Je tu kdo večvreden ali se samo ti čutiš ponižanega, ker odklanjaš to na čemu si sam gor zrasel?
Od kje ti ta ideja, da koga zaničujem ?
Spet posploševanje….In hkrati le opravičevanje žaljenja. Po tvoji logiki lahko vsak krade, če nekdo drugi krade in to svoje dejanje opravičuje, da drugi kradejo.
Res pametna logika.
Seveda ga ne živimo, zato ne razumem tvojega očitka superiornosti.
Vsak samo zagovarja svoj način življenja. Pa ne glede na način življenja.
Ne, ne gre za alternativce in ne za tradicionaliste, ampak za sam način obnašanja.
Zato imaš psihične bolnike vsepovsod, pa naj bodo poročeni ali pa samski….
Ne, tudi tega niso ugotovili in sploh nisem tega trdil, da bi naj.
Pisal sem o nečem drugem.
Pa saj nima veze…..Ker te niti ne zanima.
Ne, zakaj tako misliš ?
Ti že veš, kako živiš. Jaz vem samo to kar tu napišeš in to potem komentiram.
Meni je ena ženska čisto dovolj. 🙂
Bistvo vsakega izmed nas pa je, da je zadovoljen s svojim življenjem in se uspešno spopada z izzivi. Izobrazba, kariera in ostalo je zato v tem kontekstu popolnoma nepomembno.
Pa sva spet tam…Kako si prišel na idejo, v vsej tvoji inteligentnosti, da menim, da je z vsemi, ki ne živijo tradicionalno življenje, nekaj narobe ?
Se strinjam. In prav je tako.
Družinske vrednote je že zdavnaj povozil čas, obstajajo le še v teoriji. Še na tem bogem forumu se kakor družinski tipi ( Robi, matjažko, Marko, ti) kar naprej prepirate s skelo recimo, ste v konfliktu z ženskami..[/quote]
Spet neko neutemeljeno argumentiranje.
Jaz se z nobenim ne prepiram, ampak debatiram.
S skelo pa se velikokrat strinjava. Zato ne razumem tvojega očitka.
Jaz pa živim v skladu s svojimi vrednotami, zato me ne zanima ali je druge povozil čas.
Družinske vrednote je že zdavnaj povozil čas, obstajajo le še v teoriji. Še na tem bogem forumu se kakor družinski tipi ( Robi, matjažko, Marko, ti) kar naprej prepirate s skelo recimo, ste v konfliktu z ženskami..[/quote]
Dokler bo obstajala človeška potreba po bližini, sprejetosti, ljubezni…itd, tako dolgo bodo obstajale “družinske vrednote” in tako dolgo bodo obstajale družine.
Seveda bodo tudi obstajali taki, ki so za vse to bili v otroštvu prikrajšani in se bodo tolažili s tem, da to sploh ne obstaja, da ne obstaja nič česar sami ne poznajo-ozkogledno razmišljanje siromačkov.
Ne vem pa, če vsi tisti, ki tolmačite, da so družine in njihove vrednote preživete..itd, obiskujete, imate stike s svojimi domačimi ali ste jih “preživeli” in vam ni mar zanje kot ni mar malemu kuščarju, ki ima razvite zgolj osnovne možgane, za svoje starše/družino?
Meni je predvsem smešno, ko vidim, da so tile resnobneži recimo tudi bistveno manj načitani….Se počasi vprašaš, pa dobro, bab ni preganjal, bral tudi ni kaj prida, kaj je sploh počel? Heh…[/quote]
Sekali so drva, saj to je jasno al ne?
Hahaha. V teoriji je rekel. Spider, kaj ješ piješ? Si vedel, da haluciniraš? :))
Ti bežiš pred družinskim lajfom na ta forum, isto kot kakšni drugi tipi v gostilno..
Seveda imamo stike z domačimi. Zelo pristne. Kakšno vezo ima to s čemerkoli?[/quote]
Čemu ohranjaš preživete družinske odnose, kakor si sam definiral to reč?
Bodi no sodoben, takšen kot opisuješ, da si.
Odpikaj familijo itak je preživeta oblika odnosov…
Vezo ima s tvojim pisanjem v katerem si prihajaš v nasprotja.
DX
Kaj več kot ‘primerjalnega bahaštva’ in slavospevov samemu sebi, ‘kako dober’ in predvsem ‘boljši’ si od drugih,v tem primeru od Robija, tukaj ni zaslediti. Normalen človek ne rabi “slabših od sebe”, da določi svojo ceno ali da pove o ‘svoji veličini’, dejansko največ pove o svoji majhnosti, domišljavosti in plehkosti, še posebej, če za uspeh šteje (in določanje lastne vrednosti):
– spolno številčenje žensk kot krav na živinskem trgu
– narcisistična samozagledanost o ‘nadpovprečnem’ videzu
– izrecnim izpostavljanjem materialnega imetja
– s snobizmom, češ s kako ‘pomembnimi’ ljudmi se druži
Če govorimo o dejanskih kvalitetah, ki dejansko kaj štejejo pri ljudeh, so to osebnostne in značajske karakteristike: kot so odkritost, poštenost, dobrosrčnost, iskrenost…
Forum je zaprt za komentiranje.