Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija IE napačno geslo/upor.ime-ni povezave

IE napačno geslo/upor.ime-ni povezave

Živjo!

Imam IE, optiko prek siola. Zadnje čase mi jeod časa do časa skoz javljalo napako pri povezavi na internetno stran, da ni pravilno geslo ali uporab. ime, ampak se je s tem nekak še dalo preživet, ker se mi to vsaj ni izspisovalo pri prvih speltnih oknih…
Zdaj pa je to šlo v take skrajnosti, da mi, ko se povežem na spletno stran( domačo najprej) takoj javi, da povezava ni mogoča, da kliče prek wan miniport (?), potem pa javi napako, da je napačno ime ali geslo. In tako ne morem prit do nobene spletne strani – čudež., da zdaj še lahko pišem, upam, da lahko oddam…
Odklapljam in vklapljam povezavo/modem – namreč pri povezavah mi navede, da lokalna povezava je vzpostavljena, siol pa je skoz disconnected. Ko ga končno povežem, je čez max. minuto že spet dol, pa to ni res. Outlook mi dela drugače ok.

Prosim za nasvet, kaj naj naredim, a moram pri nastavitvah povezave kaj posebnega obkljukati, dodati, kaj??? Vse možno sem že sprobala, trenutno mi že dve minuti drži prek PPPOE.

HVALA!!!!

Mi res nihče ne ve pomagat?:-(

Skoz ta napaka 691…. Sem preverila poste za nazaj, siola itak ne dobim (sporočajo, d aimajo zaradi neurja več klicev kot običajno…), tako da sem zdaj vklopila varianto pod lastnosti siola – varnost – običajno – dovoli nezavarovano geslo – prej sem imela “zahtevaj zavarovano geslo”.

Zdaj mi končno pri siolu piše connected… Ampak – ali sem naredila napako? Se lahko kdo drug zunanji poveže gor? Je tu kakšna nevarnost? preklopim nazaj? Ampak potem bo zopet isto – na outlook se lahko normalno povežem, mi pregleda pošto, na spletnih straneh pa javlja to napako non stop… Imam pa xp. Aja, še to: vpisano imam itak samo upor. ime in geslo, domene nimam… Hvala!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close