Idoli
Jaz sem to samo ene parkrat videla na tv, pa mi je bilo vedno tako bedno, da se mi res ni dalo gledati. Tistih 30 ljudi v dvorani izpred 20 let in patetičen “rad vas imam!” ob vsakem drugem kandidatu… Pa še Auerja ne prenašam, sploh ko mu spet uspe izjaviti, kako se lahko glasuje POTOM telefona. Kupi si SSKJ, za božjo voljo!… In neki kvazi strokovnjaki, ki niso sposobni izdaviti niti ene kritike, sami komplimenti letijo sem in tja, kot da bi gledali popolnoma drugo zadevo kot jaz.
Eh, malo sem se razburila, nisem še spila kave danes, kaj morem. 😉
Se strinjam, Iri.
Jaz + moje prijateljice smo na začetku parkrat gledale, pa bolj zato, ker smo se zraven lahko prav pošteno nasmejale, oz. bolje rečeno delale norca, ker je blo vse skupaj na trenutke katastrofalno.
Itak je meni Auer tudi totalno anti, čeprav priznam, da je že marsikoga izmed kao “taslavnih” spravil v Slo, to mu dam plus točke.
Drugače pa koliko sem jaz gledala, je bila tu pa tam kaka kritika, predvsem iz strani Žvorčke, ki se pa itak ma za pune dobro žensko, pri tem pozablja, da je malo prestara za take scene. Enkrat vem, da je eno punco ful ponižala- nekaj je komentirala glede njene teže, da ji ne bi škodlo shujšat, da ker to ni podobno plesu, ko ona pleše, ampak korakanju slona! To sem si ful zapomnila, jaz bi ji v tistem nekaj v glavo vrgla.
Drugače se mi je najbolj itak dopadla Mirijam v komisiji, vsi ostali so pa bli na precej primitivnem nivoju, tako da jih ne bom niti omenjala. Vse skupaj mi je sličlo bolj na cirkus kot kaj druga. Se mi zdi, da se je vse bolj vrtelo okrog članov komisije kot pa okrog tekmovalcev, če se spomnim, da je bil Pipi v vsakem drugem stavku, Matjažu čudno da se niso klanjali…eh!
Kot rečeno, sem gledala le nekajkrat, pa še to čisto na začetku, tako da če je zdaj kaj drugače, ne vem.
Iri, kakšna kava, tebi ne bi pomagala nobena droga na temu svetu, da bi ti zakrila praznino, ki jo imaš severno in južno.
Upoštevajoč tvoj zmazek, ki si ga napisala, pa bi tebi svetoval nakup SSKJja.
Tudi kakšna strokovna pomoč ne bi bila odveč…
Drugače pa ta in ostale slovenske oddaje niso primerljive z zahodnimi že iz finančnega vidika. Ampak nekateri pevci v tej oddaji so resnično dobri, še posebej Peter Janoš.
Sicer pa več kot 60.000 klicateljev v oddaji potrjuje, da je nekaterim ta oddaja le všeč, če nič drugega iz vsebinskega razloga, kar pa je najpomembnejše.
LIVE AND LET LIVE!