Idiotizem: Proticepilska zena
Cicifuj, 17.07.2021 ob 07:27
Prijateljeva zena, ki je globoko v teorijah zarote, je prijatelju zagrozila, da ga bo zapustila, ce se bo ta sel cepit proti kovidu. Pravi, da ji bo prevec tezko stati ob stranu mozu, ko bo utrpel neizogibne in nepopravljive posledice cepiva.
Kaj bi naredili v tej situaciji? Se cepili na skrivaj?
Če je debil, se bo cepil. Če ni debil, se ne bo cepil.
sem tudi proticepliska žena, 17.07.2021 ob 09:13
Nisem mu niti prigovarjala, naj se ne cepi, niti kasneje komentirala. Njegova stvar. Enako on meni ne meče naprej, da se nisem. Imel je grozno srečo, da je bil brez stranskih učinkov. Kar poznam cepljenih ljudi, so večina imeli precej hude stranske učinke.
Lepo, da si tolerantna. Kar je edino prav.
Hmuy33456uevica, 20.07.2021 ob 11:36
Hahaha. Ja, jaz bi se sla cepit na skrivaj. Kaj jo briga ka dedc dela s SVOJIM telesom.
Pa res so eni mal bori s to propagando ne cepljenja in zarot in ne vem cesa se. Dejmo se cepit in pocas normalno zazivet. Tisto cepivo nas ne bo ubilo.
seveda jo briga, saj mu bo ona brisala rit, ko bo obležal.
Kaj so res nekateri usekani. Cepivo s stranskimi učinki. Groza in strah! Ko pa vzameš aspirin, lekadol, je pa povsem varno? A veste koliko krvavitev povzroči jemanje takih zdravil? Tako priljubljeni antibiotiki, ko porušijo ravnovesje v prebavnem traktu? Cigareti, očitno sploh niso zdravju škodljivi? Pa poznamo posledice kajenja in celo pasivnega kajenja. En ali dva odmerka cepiva pa taka drama? Uf, naivnost ljubiteljev teorij zarote.
Enyas day, 20.07.2021 ob 15:21
Kaj so res nekateri usekani. Cepivo s stranskimi učinki. Groza in strah! Ko pa vzameš aspirin, lekadol, je pa povsem varno? A veste koliko krvavitev povzroči jemanje takih zdravil? Tako priljubljeni antibiotiki, ko porušijo ravnovesje v prebavnem traktu? Cigareti, očitno sploh niso zdravju škodljivi? Pa poznamo posledice kajenja in celo pasivnega kajenja. En ali dva odmerka cepiva pa taka drama? Uf, naivnost ljubiteljev teorij zarote.
Ja.
Me prav zanima če tista žena tako pazi pri vsem potencialno škodljivem – od aspirina dalje.
a dajte no. Ni nobenih teorij oz. ok je ksen k jih ma, sam večina se ne cepi k neče tvegat. to je isto ko tabletke – zakaj jih ženske ne jemljejo? ker povzročajo raka in možnost krvnih strdkov.
dec pa bi moral ženi rečt da ona naj se ne cepi on se pač bo k tko hoče. Moj doma en se je cepil drugi pač ne in konc debate. kaj pa vas briga če se kdo ne želi cepit? pač njegova stvar mislim folk ste vsi glupi
Poznam en podoben primer, samo da je obratno: on se noče cepiti, govori o tem, da nas s cepivi čipirajo in da je to vse zarota, sedaj se pa tudi ona ne bo cepila, čeprav je ženska izobražena, doktorat iz naravoslovja, zelo racionalno razmišlja in bi se skoraj zagotovo cepila, če ne bi bila z njim. Ona sicer ne govori o zarotah niti o čipih, samo da se pač ne bo cepila.
Forum je zaprt za komentiranje.