Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Identiteta pošiljatelja – Yahoo

Identiteta pošiljatelja – Yahoo

Z nekom sem si dopisoval po mailu. Obadva sva imela pošto odprto na yahoo-ju. Ker je prišlo do zelo zanimivIh tem, ki jih na tem mestu raje ne bom omenjal, me zelo zanima s kom si pravzaprav dopisujem. Sicer imam neko ime, ampak bi rad celo stvar preveril. Razumete? Je možno na kakršenkoli način preveriti s kom si v bistvu dopisujem oz. vsaj kje se določen mail naslov odpira in se z njega pošilja pošta?

LP M

Razumemo 😉

Ampak kaj dosti več od IP številke ne boš mogel izvedet, pa še ta ni 100% da je prava. Pa tudi če je in če jo veš, spet ne veš, a se spreminja al ne, tko da povab jo na kofe pa boš več zvedel 🙂

Hvala!Kaj pa pomeni, če vem IP številko?

Če veš IP
Lahko izveš preko katerega internetnega ponudnika se je dotični povezal v internet.Kaj dosti ti res ne bo pomagalo, razen, če ti ta razlaga, da je s Kitajske.Tebe pa zanima ,ali ni to tvoja soseda?

Mogoče pa je njegova soseda, pa ima vseeno IP s Kitajske 🙂

Ne morem pa izvedeti, s katerega računalnika oz. naslova so bili poslani maili?

LP M

Pogledaš lahko tule: ali pa tule:

Uspeh pa ni zagotovljen, kot so ti povedali že pred menoj.

Lp, Lady L

Pa še to je bolj za domene, pri IPju je največ kar lahko izveš, kdo je provider za ta IP.

Tudi, če izvem, kdo je provider za ta IP, nimam s tem nič več informacij? Provider mi ne more dati informacije o uporabniku?

LP M

Morda se pa nisi najbolje odrezal, sicer bi ti že zaupala kaj več kot e-naslov.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close