Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Ideje: dopust z naslednjimi pogoji

Ideje: dopust z naslednjimi pogoji

Torej iščemo ideje za dopust z naslednjimi pogoji:

– zaenkra ne bi šli na otok, zaradi alergij otroka,
– klimatizirane sobe, po možnosti večje,
– lahko tudi apartma v okviru hotela
– all inclusive
– senca na plaži, borov gozd (zaradi bolezni otroka),
– nastavitev blizu plaže,
– vsaj tri zvezdice,..

V glavnem bi rabili nekaj solidnega za sprejemljivo ceno.

Bom zelo vesela in hvaležna vaših idej.

Hvala za pomoč!

borov gozd, lošinj zakon, camp lošinj, paloma in pa elek. krško imajo tam apartmaje, sep. imajo sigurno frej : 17 dni je pri njih tam okol 500 €, plaža blizu in za otroke zakon.

Vichy, pa gre lahko v te app kdorkoli? Sem pogledala na njihovi spletni strani, pa nič ne piše….

hotel alan, paklenica stari grad

hote medulin v medulinu, če boš zadovoljna z PP, dober je tudi holidey nima pa klimatiziranih sob in po tleh so itisoni.
castor/polux v rabcu, enako PP, na plažo greš po hribu.

mi imamo alergika tudi na pršico, pa nismo imeli težav v holidey-ju, vročina se je dala prenašat, čeprav smo bili v vročinskem valu. plaža je tudi dobra, primerna za otroke, tudi višina morskega dna je primerna za otroke.

V hotelu Alan smo že bili in bili zadovoljni.

Drugo bom pa malo prečekirala. Hvala za idejo!

Se priporočam še za kakšno idejo!

Hotel Falkensteriner Zadar. Fantastičen, za cene pa ne vem. Družinske sobe ogromne, all inclusive, borov gozdiček, igrala za otroke, notranji in zunanji bazen, zraven morje, mi smo bili lani za prvomajske praznike navdušeni. Tudi hrana je odlična.

Ampak kot sem rekla, za cene ne vem. Takrat se mi za vse kar nudijo sploh ni zdelo drago.

Ena A,

V naselje Pocitniske skupnosti Krsko hodimo ze 25 let. Imajo apartmaje 3 velikosti. Hiske, ki imajo dve loceni spalnici velikosti cca 50m2, pa manjse apartmaje (ki so lahko tudi v nadstropje) in zelo majhne garsonjere za max 3 (pa eden spi v kuhinji). Mi hodimo sicer na “sindikalno”, smo pa tudi ze podaljsali ali pa kombinirilai z ostalimi hiskami. Mnogo ljudi jih je zdaj kupilo, in jih v casu odsotnosti oddajjo. V sezoni je cena od 40€ na dan pa naprej, odvisno od tega, kako je hiska opremljena in/ali obnovljena. Veliko jih ima tudi klimo, vecina pokrito teraso in parkirisce. Do vode je lahko od 50 (izberi hisice s stevilko 100 ali 400) do 400m. Ob vodi je dovolj sence v borovem gozdicku, otroci imajo bazen, pa muzika je zvecer na plesicu. V naselju je trgovina, ponujajo pa tudi obroke (kosilo in vecerjo) za zmerno ceno.

Glede alergij pa vedi, da je Losinj razglasen za naravno zdravilisce in imajo v Velem losinju prav bolnisnico za alergike. V Malem Losinju pa je tudi manjsa bolnica.

V predsezoni smo do tja porabili cca 4 ure.

Te zanima se kaj?

Pozdravljena, mogoče že kje čofotate, pa vseeno še moj predlog. Ravnokar sva se vrnila iz Orebića (Pelješac), hotel Bellevue. Izpolnjuje vse pogoje, zelo lepo, čisto, ploščice povsod po tleh (ni tistih nadležnih tapisonov, ob katerih mi gredo kar kocine pokonci). Cena: 59 EUR na dan na osebo, all inclusive. Šla sva s Sončkom, imajo ta hotelček v svojem katalogu. Vprašanje, če je še kaj frej, ker je res kulski hotelček… Edino kar je (ampak nama to ni problem, ker se rada voziva), je zadeva kar daleč, ampak je luštno, midva sva šla lepo po magistralki, prekrasen pogled na morje bolj ali manj celo pot od Reke navzdol. Res si moraš za takšno pot vzet bolj ali manj cel dan, ampak če ti to ni ovira, potem je super. Po avtocesti bi bilo potovanje sicer verjetno časovno krajše, ampak precej bolj dolgočasno. Tako se pa lahko spotoma še kje mal namočiš za sprostitev… LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close