Najdi forum

ideja

Danes sem izvedela, da bo moj bivši vzel punčki k sebi čez novo leto. Torej bom sama. Ima kdo kakšno idejo kam se naj dam? Premišljevala sem o savni ali pa o plesu, pa gledališče oz. nekam kjer je vseeno, če prideš sam. Saj sem lahko tudi doma, ampak na silvestrovo ob knjigi, televiziji, ne to je preveč vsakdanje. Raje bi šla v življenje, da mi ta dan bremze popustijo. Torej kakšna ideja???

meni se zdi, da vsi preveč pričakujemo od silvestrovega, da mora biti nekaj posebnega in to…..jaz že nekaj let prakticiram, da je to čisto običajen dan…sicer pričakamo polnoči skupaj z družino in sosedi…je pa mnogo lepših dni čez leto in tudi pod razno ne kompliciram….kaj bomo pa takrat jedli, pili….

Kurnik.

če imaš kake samske prijateljice pojdite kam skupaj in se zabavajte

Strinjam se s Xeno! Drugace pa, ce imas vsaj koga (kaksno prijateljico, sorodnico, sodelavko), lahko gres v kaksno vecje mesto na ulice. Ponavadi so zmeraj koncerti. Ce ne pa poklici kaksne sorodnike in se pozanimaj, kaj bodo oni delali – mogoce se jim lahko pridruzis.

ne zameri ce te vprasam,,a mas kasno prijateljico,/prijatelja,ki bo tud sam/a.ne vem no,,vedno se kasen najde,pa ja ne bos sama?? 🙂 pa srecno,,vpras kasnega mogoce vama bo pa lepo:)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close