Idealna ženska
Če boš malo bolj pogledala, boš opazila, komu je NS všeč ali sprejemljiv. to je tistim, ki se že v osnovi ne marajo kaj dosti.
V odnosu s takšnim človekom, se boš vedno počutil manjvreden. In komur je to realen del njega, so bo tudi znašel v odnosu s takšnimi ljudmi ali pa v njih videl izziv. O rezultatu mi pa menda ni treba pisati.[/quote]
Komu pa je všeč ali sprejemljiv, si spet slabo prebral ?[/quote]
Napisala si, da ti je všeč, ker je tako direkten, pa čeprav pogosto žaljiv in da zate ni tako slab, kot si mislila na začetku.
V primerjavi s tistimi, ki niso nikoli žalljivi in bi naj zato bili še hujši kot on.
Čeprav ne vem, koga si vse imela v mislih, razen Matjažka….
Zame to pomeni, da ti je takšno obnašanje in direktno žaljenje sprejemljivo, ker bi ga drugače ravno tako obsodila, kot dvoličneže.
Ženska, ki se ceni, ne bo pod nobenim pogojem tolerirala žaljivk, pa naj bodo direktne ali pa indirektne.
Kot je to Skela omenila.
Ne razumem, kako lahko nekoga nesramnost in norčevanje iz človeškega dostojanstva žene v smeh, razen če mu kak kolešček ne dela tam zgoraj, ki je odgovoren za razmišljanje?[/quote]
Saj ti marsičesa ne razumeš, ni prva in edina stvar. Sprijazni se.
Govoriš o nesramnosti, norčevanju iz človeškega dostojanstva, ker se je frutolino logiral 40 minut po koncu šihta?:))) Blesav si.
Ne razumem, kako lahko nekoga nesramnost in norčevanje iz človeškega dostojanstva žene v smeh, razen če mu kak kolešček ne dela tam zgoraj, ki je odgovoren za razmišljanje?[/quote]
Govoriš o nesramnosti, norčevanju iz človeškega dostojanstva, ker se je frutolino logiral 40 minut po koncu šihta?:))) Blesav si.[/quote]
Kolk minut po šihtu pa je še sprejemljivo, glede na to, da eni lahko kar med šihtom?
Govoriš o nesramnosti, norčevanju iz človeškega dostojanstva, ker se je frutolino logiral 40 minut po koncu šihta?:))) Blesav si.[/quote]
Kolk minut po šihtu pa je še sprejemljivo, glede na to, da eni lahko kar med šihtom?[/quote]
Glej, mišljeno je kot sarkazem.
Nisem napisala, da mi je NS všeč. Napisala pa sem, da mi je bolj všeč, če je nekdo diretkno žaljiv kot pa tako hinavsko zahrbtno žaljiv?
Kdo je večji poden od človeka tisti, ki se posmehuje nekomu, ki dela pošteno v proizovodnji ali nekdo, ki nekkomu reče, da je krava? Zdaj pa razmišljal in upam, da končno dojameš.
Pa tudi, kdo je hujši ali nekdo, ki nekomu reče, da je krava, šunka ali nekdo, ki nasprotuje splavu? Ta drugi res ni žaljiv, ampak, če bi taki odločali o pomembnih zadevah, bi bila katastrofa.
Ali pa, nekdo, ki nekomu v obraz govori, da je grd ali nekdo, ki je napiše na stotine postov na temo, da je z ljudmi, ki namerno nimajo otrok (nikoli), da so psihično bolani? Meni je drugi totalno nestrpen. Ni žaljiv, je pa skrajno nestrpen do drugače mislečih. Tisti prvi s šunkami in kravami je bistveno manj nestrpen kot leporečnež, ki je proti splavu, ki ima vse, ki nočejo imet otrok, za psihično motene.
Uf, še ena tema, kjer se monovka na veliko posmehuje in ponižuje tiste, ki delajo v proizvodnji ter žali tiste, ki imajo samo poklicno šolo, ker so po njenem leni ali zabiti. Hudo razgledana oseba mora biti tako bitje, ki take stvari piše sem gor.
Ja pa da ne pozabim. Non stop so teme, kjer se blati samohranilke in poročeni moški pišejo kako je bila neumna, da je spustila nase nekoga… (ja, spustila nase kot pri kravah in bikih).
Zame ni razlike, ker sta oba nekje na istem nivoju. Oziroma, se pri obeh gre za aroganco in večvrednost, da morata druge poniževati.
Hujši je tisti, ki žali.
V bistvu večina žensk nasprotuje splavu in se zato redkokatera odloči za splav.
Treba je razlikovati med tem ali nekdo v sebi nosi sovraštvo in to širi med ljudi ali pa nekdo le poda mnenje, da imajo tisti, ki nočejo imeti otrok, določene psihične težave in ovire ter travme, zaradi katerih se ne želijo soočati s svojimi potlačenimi čustvi.
Dejansko se potem izkaže, da odpor do otrok generirajo slabe izkušnje in s tem strah pred soočanjem s samim sabo.
Ah Robi, vidiš zame so pa veliko slabši ljudje, ki ponižujejo tiste ljudi, ki pošteno delajo. Tebi pa očitno to ni preveč moteče, meni pa je blazno moteče.
Redkokatera se odloči za splav, ker večina raje pametno uporablja kontracepcijo. Glej, tisti, ki žali ni neke panike. Tisti, ki pa recimo je proti splavu in slučajno dobi moč odločanja pa lahko uniči življenje s tem, da tisti ženski prepove splav. Sploh pa najbolj bedasto je, da nasprotujejo splavu moški. Še dobro, da politiki vendarle niso tako neumni, da ne sprejmejo takega zakona, ki bi splav prepovedoval.
Robi, zakaj si vedno znova tako nestrpen do tistih, ki nočejo imeti otrok? Se ti zdi, da nimaš ti mogoče kakšnih travm, da čutiš tako potrebo non stop razlagat ljudem, ki ne želijo imet otrok, da je z njimi nekaj narobe?
Vidiš, kako imava različnega poglede. Tebi se nasprotniki splava ne zdijo nestrpni, tebe ne moti, če se tu gor blati ljudi, ki pošteno delajo v proizovodnji ali kjerkoli (sicer praviš, da te, ampak se jim nikjer ne upaš postaviti po robu). Skočiš pa takoj v zrak in obtožiš tistega, ki ne želi imeti otrok, da je nekaj narobe z njim. Kaj pa tistih, ki blatijo poštene delavce, njih pa ne upaš ali ti niso moteči?
Debela starunklja, ne razumem jaz tebe, kje ti vidiš nestrpnost ?
Mogoče vidiš zato, ker se preveč čustveno odzivaš na mnenja drugih in si preobčutljiva.
Če nekdo pove ali je za splav ali proti splavu, je zaradi tega že nestrpen ?
To je zame izmenjava mnenj in ne nestprnost. Zato ne razumem tvojega pretiravanja.
In če samo razložim razloge, ki so običajno v ozadju, ko nekdo izjavi, da noče orok, je to le razlaga psiholoških dejavnikov in ne neka nestrpnost.
Saj nisem za to, da bi moral vsak imeti otroke in se strinjam s temi izgovori, da je človeštvo že preveč obremenilo zemljo. Seveda pa so to le izgovori, ne pa resnični razlogi za odpor do otrok.
In zato povem svoje mnenje, ker se ljudje sprenevedajo.
Ne pa zato, ker bi imel kaj proti njim, ker ne želijo otrok. To je le tvoja izmišljotina in odsev pretiravanja, ker sama nimaš razčiščenih dilem okrog tega in se čutiš napadena zaradi svojega čustvenega odziva.
Ja, pa kaj naj z njimi ?
Sadni tudi blati skoraj vse, pa le dobi nazaj, kar si prosi.
Ja, pa kaj naj z njimi ?
Sadni tudi blati skoraj vse, pa le dobi nazaj, kar si prosi.[/quote]
Iz takele pretirane občutljivosti potem pridejo razba streljanja
v Parizu….
…ko je najprej vse, kar rečeš ali narediš žalitev
…pa ko zadeve eskalirajo in se nekdo odloči, da je kazen za te “žalitve”
kar lepo smrt…
Robi, značilnost nestrpnežev je, da sami sebe ne smatrajo, da so nestrpni, v resnici pa vidijo le sebe kot edine prave. Ti vidiš svoj način življenja kot edini pravilni, vse drugo smatraš, da imajo neke travme.
To je tvoje videnje, moje videnje je pa tako, da si ti nestrpen do drugače mislečih. Sploh se mi zdi zabavno, da proti nestaršem imaš tisoč komentarjev, proti osebkom, ki žalijo poštene ljudi, ki trdo garajo pa nič.
V veliko tvojega pisanja vidim nestrpnost. Si čisto ok, dokler so ljudje po tvojih merilih. Ko pa nekdo ni po tvojih merilih pa mu pripišeš kup nekih travm.
Itak. Sploh ne bi smel več ničesar povedati, da se nekdo ne bi počutil ogroženega ter imel razlog za protinapad.
Nesamozavest serijsko.[/quote]
A zato si čutiš tako ogrožene od samskih brez otrok, ker si nesamozavesten? Zdaj pa končno razumem. A tebe samohranilke tudi ogrožajo ali ne? To se ne spomnim, če si proti njim tudi tako naperjen.
Ja pa ni to res? Oprosti, ampak otroka narediš takrat ko si 99,99999999999999% ziher, da bo trajalo ”večno” in ja, da lahko rečeš, da si vsaj PRIBLIŽNO tak ziher, da ocenjuješ, po moji skromni oceni, moraš biti v zvezi z to osebi MINIMALNO 5 let (zaželjeno celo 7 ali 8) šele takrat, če se ne razideš, lahko RAZMIŠLJAŠ da bi imel otroka, vse ostalo je neumnost.
In ja, razumem, da tik taka biološka urica, da si želi nekdo otroka itd. ampak je nedogovorno z ženske strani, da popusti (če bi tip želel) zato ker bo potem ona v 90% nosila posledice, tako dobesedno kot pod narekovaji.
Jaz že dalj časa pravim, da bi za stvarjenje otroka bil potreben podoben postopek( z drugimi kriteriji) kot pri pridobitvi kredita za dobo 30 let……….. kjer bi eden izmed kriterijev bil tudi finančna sposobnost, ker to da brezposelne 27 letnice producirajo otroke, nikol še niso nikejr delale, je višek perverzije in orgija nad državno denarnico ki je TUDI moja……… jaz in meni podobni, ne upamo (pustmo to če je kera za) met otrok, ker ne vemo če bi jih finančno lahko preskrbeli, druge pa lepo jamrajo po TVjih kak jim je hudo, hodijo po socialne, otroške doklade, in se dajejo dol brez kondomov in tabletk………
Ja pa ni to res? Oprosti, ampak otroka narediš takrat ko si 99,99999999999999% ziher, da bo trajalo ”večno” in ja, da lahko rečeš, da si vsaj PRIBLIŽNO tak ziher, da ocenjuješ, po moji skromni oceni, moraš biti v zvezi z to osebi MINIMALNO 5 let (zaželjeno celo 7 ali 8) šele takrat, če se ne razideš, lahko RAZMIŠLJAŠ da bi imel otroka, vse ostalo je neumnost.
In ja, razumem, da tik taka biološka urica, da si želi nekdo otroka itd. ampak je nedogovorno z ženske strani, da popusti (če bi tip želel) zato ker bo potem ona v 90% nosila posledice, tako dobesedno kot pod narekovaji.
Jaz že dalj časa pravim, da bi za stvarjenje otroka bil potreben podoben postopek( z drugimi kriteriji) kot pri pridobitvi kredita za dobo 30 let……….. kjer bi eden izmed kriterijev bil tudi finančna sposobnost, ker to da brezposelne 27 letnice producirajo otroke, nikol še niso nikejr delale, je višek perverzije in orgija nad državno denarnico ki je TUDI moja……… jaz in meni podobni, ne upamo (pustmo to če je kera za) met otrok, ker ne vemo če bi jih finančno lahko preskrbeli, druge pa lepo jamrajo po TVjih kak jim je hudo, hodijo po socialne, otroške doklade, in se dajejo dol brez kondomov in tabletk………[/quote]
Ja, koliko jih pa naredi otroka, ki izpolnjuje take pogoje? Že če pogledaš monovce, imajo otroke, imajo partnerje, visijo pa priklenjeni tu gor. Ok, tisti, ki so nekaj malega tu gor, to je normalno, ampak nekateri pa so daleč od tega. Večina dela otroke, ker pač ne uporabljajo kondomov in se zgodi ali pa, ker sosedi pravijo, da je pa že čas imeti otroke. Potem pa so naveličani vsega in namesto, da bi priznali, da so naredili napako, težijo vsem ostalim samskim, da so bolani v glavo, ker nimajo otrok.
Debelčica ti ga spet sviraš….
Ne vem, kdo ti je pisal, da si “bolana v glavo, če nimaš otrok” ampak kolikor se spomnim smo razčlenjevali kaj je naravno in kaj ni, in če ti je narava dala vse potrebne organe za spočetje in rojevanje, kar pomeni, da imaš tudi že prednastavljen softver za to opravilo, potem je naravno, da (nekoč) imaš otroke. Sedaj, če ti tega ne želiš in se temu načrtu narave upiraš… tut prav, kdo ti brani?
Se je pa za vprašat kdo te je ta odpor vcepil in zakaj. Aja, o tem pa raje ne bomo… 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.