Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Idealna ženska

Idealna ženska

pa to ni res, da se vse zvezdnike šimfa…. eni so prav nerealno dobri…cr men pač ni…ka zdej

Kolikor se jaz spomnim, je bil on za vas lepotec že v prvi sezoni v Manchestru, z daljšimi kodrastimi lasmi, s krivimi zobmi, brez mišic, 6pekov,…

itak 😀 kira je na forumu je itak največji šrot al neki v tej smeri….najgrša in najbolj debela 😀 no k sva že pr m.u. začni še s kakim backhamom…za piko na i….in ne, tud je pozer in ni mi všeč! 🙂

beckhamom sm misla…

Sej, če greš na kak čet pogledat, so (vsaj tiste, ki se tam redno oglašajo), tud vse najgrše, pa najbolj debele. Ne vidim razloga zakaj bi bil ta forum neka izjema. Sej to je tud neke vrste čet, pač m/ž čvek…

ej jst ne vem kak bilokdo sploh zgleda tle gor, kr nobenga osebno ne poznam…tko da…ti bom vrjela na besedo 😀

Meni se zdi, da gre tu (psi Sadnem) bolj za “užalil si me, zato si grd” “analizo”. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

ne morš nekoga užalit, če pač gledaš na neko zadevo drugač… to, da smo pa tle gor vse tko grde, da jih ne bi dirao ni štapom, pa tko vem 😀 ni mi jasn sam kako lahko nekdo sploh tolk komunicira s takim ološem-fetiš morda? 😀

Če me pa skos nekaj sprašuješ, pa siliš v pogovor z mano. Isto je pri ostalih. Pusti me pri miru, pa se ne bova več pogovarjala, a ne 🙂

n.s- a to jst al marko? oprosti, ampak kje sm pa jst nakazala interes, da mi je do pogovora s tabo? komentiram izjave tle gor…če bi sam tvoje, pol bi si lahk kej mislu, tko pa ne tolk nabijat,… forum je to in ga že nehi osebno jemat…ti narišem? ti si res munjen ej…

Ena, stvar, ki mi je pri tebi NS všeč je ta, da si direkten, da se ne sprenevedaš, da ne zavijaš besed v celofan.
Ti direkt udariš. Recimo kaj matjazko pa tako potiho, zavito, poskuša žaliti in poniževati. Nima toliko poguma, da bi direkt izvedel.
Pa še eno stvar sem opazila, čeprav si pogosto žaljiv, nesramen, se ne vtikaš v teme, ki jih odpre nekdo, ki je v stiski. Ne spravljaš se recimo na kake otroke in podobno (v mislih imam javni linč otrok z imeni in obrazi, ki so ga nekateri uprizorili ravno tule gor par dni nazaj) ali pa linčanje tistih, ki odprejo temo, ker so v stiski. recimo ali težave v zakonu ali zdravstene težave ali kaj takega. Te zadeve ti pa res moram priznati, ker še seveda ne pomeni, da vse ostalo hvalim. Ampak nisi tako slab kot sem od začetka mislila :).

men so tud všeč direktni ljudje in pač tisti, ki brez problemov izrazijo svoje mnenje, tud če se noben ne strinja z njim….ni mi pa všeč nekdo, ki začne vse žalit sam zato, kr niso istega mnenja…to ni pohvalno, ampak totalno otročje…pa tole je še ok, kr je forum…predstavli si nekoga takga v živo… neki rečeš kontra, pa si kmetica, krava, grda, debela, nesposobna, itd…. tu nastane problem, drugje ne 🙂

Meni osebno je NS blizu po razmišljanju, čeprav se včasih tudi razhajava v mnenjih. Vem pa, da se je za bati tistih, ki so tako osladno prijazni, da že peče.
Kakšen bo kot delavec, zaradi mene naj bo tak kot je, ni potrebe da bi mene zanimalo.

http://med.over.net/forum5/read.php?124,10138464,page=3 -tle maš razpravljanja kak delavec bo….si mal kiksnala….. drugač se pa strinjam s tabo čist…mene ne moti njegovo razmišljanje, ampak reakcija nestrinjanja z njim…pa sj ni važn…. ne bomo več o tem 🙂

men so tud všeč direktni ljudje in pač tisti, ki brez problemov izrazijo svoje mnenje, tud če se noben ne strinja z njim….ni mi pa všeč nekdo, ki začne vse žalit sam zato, kr niso istega mnenja…to ni pohvalno, ampak totalno otročje…pa tole je še ok, kr je forum…predstavli si nekoga takga v živo… neki rečeš kontra, pa si kmetica, krava, grda, debela, nesposobna, itd…. tu nastane problem, drugje ne :)[/quote]

V tem se vsekakor strinjam. Samo hotela sem izpostaviti, da pri njemu vsaj veš koliko je ura. So pa eni tu gor, ki ne izrečejo nobene prostaške besede, ampak tako prikrito žalijo, skušajo poniževati, brez ene vulgarne besede. Pa vtaknejo se vsako stvar in z navidezno prijaznostjo potolčejo koga, ki ima težavo. NS pa se recimo ne vtika v tako temo. Recimo bo neka ženska tu gor odprla temo, da jo mož tepe. Cel kup postov bo v stilu kako si je sama kriva, brez vulgarnih besed, brez prostaškosti jo bodo eni potolkli še bolj na tla. Seveda pa se bodo imeli za super vljudne, kulturne osebe.
Tu gor verjamem, da se najdejo osebe, ki imajo take in drugačne probleme, ampak, če kdo odpre temo, ga bodo ravno ti ta ‘prijazni’ zatolkli do kraja, ker sami so očitno tako popolni, nikoli nič ne storijo narobe, nikoli nič ne zabluzijo, zato si lahko privoščijo, da na tak osladen način zatolčejo nekoga v težavah.

men so tud všeč direktni ljudje in pač tisti, ki brez problemov izrazijo svoje mnenje, tud če se noben ne strinja z njim….ni mi pa všeč nekdo, ki začne vse žalit sam zato, kr niso istega mnenja…to ni pohvalno, ampak totalno otročje…pa tole je še ok, kr je forum…predstavli si nekoga takga v živo… neki rečeš kontra, pa si kmetica, krava, grda, debela, nesposobna, itd…. tu nastane problem, drugje ne :)[/quote]

V tem se vsekakor strinjam. Samo hotela sem izpostaviti, da pri njemu vsaj veš koliko je ura. So pa eni tu gor, ki ne izrečejo nobene prostaške besede, ampak tako prikrito žalijo, skušajo poniževati, brez ene vulgarne besede. Pa vtaknejo se vsako stvar in z navidezno prijaznostjo potolčejo koga, ki ima težavo. NS pa se recimo ne vtika v tako temo. Recimo bo neka ženska tu gor odprla temo, da jo mož tepe. Cel kup postov bo v stilu kako si je sama kriva, brez vulgarnih besed, brez prostaškosti jo bodo eni potolkli še bolj na tla. Seveda pa se bodo imeli za super vljudne, kulturne osebe.
Tu gor verjamem, da se najdejo osebe, ki imajo take in drugačne probleme, ampak, če kdo odpre temo, ga bodo ravno ti ta ‘prijazni’ zatolkli do kraja, ker sami so očitno tako popolni, nikoli nič ne storijo narobe, nikoli nič ne zabluzijo, zato si lahko privoščijo, da na tak osladen način zatolčejo nekoga v težavah.[/quote]

Ne vem no. Sama direktnost in nesramnost zame nista vrlini.
Človek je lahko žleht, pa če žali ali rožice sadi….in brala sem že
lepo število primitivcev, ki so se zelo pravilno, lepo in bogato izražali,
ravno tako takih, ki so komaj znali pet stavkov sklamfati skupaj.
Važen je odnos do sogovornika….in tukaj – moje mnenje – pač ne blesti,
pa čist neodvisno od načina izražanja….

Tu gor verjamem, da se najdejo osebe, ki imajo take in drugačne probleme, ampak, če kdo odpre temo, ga bodo ravno ti ta ‘prijazni’ zatolkli do kraja, ker sami so očitno tako popolni, nikoli nič ne storijo narobe, nikoli nič ne zabluzijo, zato si lahko privoščijo, da na tak osladen način zatolčejo nekoga v težavah.[/quote]

pa čist neodvisno od načina izražanja….[/quote]

Tudi meni NS ni ravno všeč, samo v določenih stvareh je boljši od nekaterih sadilcev rožic. Kar ne pomeni, da mi je fajn človek pa to, pomeni samo to, da so nekateri leporečneži tu gor dosti hujši. Še javni linč otrok so si eni privoščili, takih z imeni in priimki.

pa čist neodvisno od načina izražanja….[/quote]

Tudi meni NS ni ravno všeč, samo v določenih stvareh je boljši od nekaterih sadilcev rožic. Kar ne pomeni, da mi je fajn človek pa to, pomeni samo to, da so nekateri leporečneži tu gor dosti hujši. Še javni linč otrok so si eni privoščili, takih z imeni in priimki.[/quote]

Jah..pol sem pa premal gor, da bi take stvari opazila….men se noben
tlele ne zdi izrazito hinavski…..mogoče sem pa samo jaz preveč naivna…

Če boš malo bolj pogledala, boš opazila, komu je NS všeč ali sprejemljiv. to je tistim, ki se že v osnovi ne marajo kaj dosti.
V odnosu s takšnim človekom, se boš vedno počutil manjvreden. In komur je to realen del njega, so bo tudi znašel v odnosu s takšnimi ljudmi ali pa v njih videl izziv. O rezultatu mi pa menda ni treba pisati.

Če boš malo bolj pogledala, boš opazila, komu je NS všeč ali sprejemljiv. to je tistim, ki se že v osnovi ne marajo kaj dosti.
V odnosu s takšnim človekom, se boš vedno počutil manjvreden. In komur je to realen del njega, so bo tudi znašel v odnosu s takšnimi ljudmi ali pa v njih videl izziv. O rezultatu mi pa menda ni treba pisati.[/quote]

No, pol se imam jaz zelo rada :-)))

V odnosu s takšnim človekom, se boš vedno počutil manjvreden. In komur je to realen del njega, so bo tudi znašel v odnosu s takšnimi ljudmi ali pa v njih videl izziv. O rezultatu mi pa menda ni treba pisati.[/quote]
Smeh. Takšni šalabajzerji, potem udrihate čez politiko in se pritožujete nad plačami, vaš šiht pa celodnevno analiziranje anonimnih forumašev. Ma jaz tebi ne bi dal niti 300 eur na mesec, nič si ne zaslužiš…

Evo, proizvodnja se je končala ob 14h in si že gor:))). Počla bom od smeha.

Komu pa je všeč ali sprejemljiv, si spet slabo prebral ?

No že v tej temi lahko zaslediš posmehovanje ljudem, ki delajo v proizvodnji.

Ne razumem, kako lahko nekoga nesramnost in norčevanje iz človeškega dostojanstva žene v smeh, razen če mu kak kolešček ne dela tam zgoraj, ki je odgovoren za razmišljanje?

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close