Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Idealna ženska

Idealna ženska

Ne samo izbira, tudi razočaranje, če mene vprašaš.[/quote]
Če nič ne pričakuješ, ne moreš bit razočaran. Da vzameš prvega, ki pride na proti.. no prav veliko kriterijev ravno ni zraven.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Ne samo izbira, tudi razočaranje, če mene vprašaš.[/quote]
Če nič ne pričakuješ, ne moreš bit razočaran. Da vzameš prvega, ki pride na proti.. no prav veliko kriterijev ravno ni zraven.[/quote]

Če ničesar ne pričakuješ, zakaj bi bil potem tako zaverovan v to, da z nekom moraš biti?

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Jara kača:-))))) Če ti je cilj veza za vsako ceno.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Samske so z razlogom. Ženski ni problema najti tipa, če ima le voljo.[/quote]

Volje sploh ne rabi, dovolj so lepe noge. 🙂
Večina se bolj ubada s tem, “kako zadržati tipa”, ko se naveliča lepih nog. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Samske so z razlogom. Ženski ni problema najti tipa, če ima le voljo.[/quote]

Volje sploh ne rabi, dovolj so lepe noge. 🙂
Večina se bolj ubada s tem, “kako zadržati tipa”, ko se naveliča lepih nog. :D[/quote]
Niti tega ne. Da le diši po ženski:-))) Saj pravim, da je lepota samo izgovor tistih, ki mislijo, da je nimajo…. vse je v glavi. O tem kako zadržati tipa, pa nimam izkušenj:-)))

Da skratim priču: boj se ženske, ki si preveč želi imeti partnerja, pa naj ima še toliko volje… Ker kot pravi moj partner – če nima volje do življenja, je kmalu ne bo imela niti do tebe ali sebe.

Zdaj grem pa na kavo.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Bom še krajše: bojim se žensk.
🙂

Ah ja, kot, da verjamem, da bi kateri moški hotel grdo žensko. Ok, ja verjamem, samo taki bi jo imel za kaj vem, čistilko recimo ali kaj tkega. Ostali, ki želijo res žensko pa ne bi izbrali grde. Moškim je nadve pomemben videz. Če jim ženska vizuelno ne odgovarja, ne bodo šli spoznavat karakterja.

To sploh ni res. Cel kup vizualno podpovprečnih žensk je poparčkanih, poročenih..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Ah ja, kot, da verjamem, da bi kateri moški hotel grdo žensko. Ok, ja verjamem, samo taki bi jo imel za kaj vem, čistilko recimo ali kaj tkega. Ostali, ki želijo res žensko pa ne bi izbrali grde. Moškim je nadve pomemben videz. Če jim ženska vizuelno ne odgovarja, ne bodo šli spoznavat karakterja.[/quote]

Grdih žensk ni. So le bolj in manj atraktivne.
Tisti, ki zase misli, da je grd, si sam nadene nevidno tablo, na kateri piše: IZOGIBAJTE SE ME!

Če ženska ve, kaj hoče, tudi dobi moškega.

Ja, z moškimi, ki rabijo eno, da jim gospodinji ali pa kak podoben obupan. Vsak ostali moški pa vzame lepšo žensko in ne grde.

Matjažko, lepotice so a ne? Drugače ne bi imeli lepotnih tekmovanj. Drži?
Nasprotno lep ni povprečno lep ali pa nelep, ampak preprosto grd.
Lep – grd. Na eni strani so izredno lepi, na drugi strani izredno grdi. Večina je pa vmes neko povprečje.
To je samo klobasanje, da ni vizuelno grdih ljudi, ker se grdo sliši. Samo, če ni grdih, tudi lepih ni. POtem so vsi neko povprečje.

Če te prav razumem, je večina moških, ki so vezani z manj lepimi ženskami, obupanih?

Seveda je pa najbolj smešno to, ker ravno na monu se največ piše o grdih ženskah. ja, s strani moških. Kako, da zdaj kar naenkrat ni več grdih žensk, če pa se toliko piše o grdih ženskah tu na monu? Nenavadno kako se hitro spreminja mnenenje monovcev.

Če te prav razumem, je večina moških, ki so vezani z manj lepimi ženskami, obupanih?[/quote]

Narobe me razumeš. Ne govorim o manj lepih, govorim o grdih ženskah.

Če te prav razumem, je večina moških, ki so vezani z manj lepimi ženskami, obupanih?[/quote]

Narobe me razumeš. Ne govorim o manj lepih, govorim o grdih ženskah.[/quote]
A hočeš predstavit tale tvoj ideal o grdih, imaš kakšen primerek na netu…?

Hja, tule gor je veliko monovcev pisalo o grdih ženskah, verjamem, da bodo z veseljem razložili kakšna je grda ženska.
Tudi meni osebno je kar veliko moških povedalo, da sem grda, samo res ni bi dala svoje fotke gor.

Ni treba svojih. Briga me kaj pišejo drugi. Kaj je zate grdo.

V resnici so na veliko pecane samo punce mladih let, do 25, privlačnega videza.

Kasneje ženske peca še redkokdo. Grda, manj lepa, lepša, sej je vseeno, ko je ženska enkrat tam 30+, je v resnici ne peca nihče, razen če ona ne hodi zvečer ven seksi oblečena. To, če kak delavec zažvižga, še ni pecanje.

Še bolj me zanima kaj je zate lepo.

Vsi nakladajo o nekem športu, hobijih, branju, v resnici pa večina ljudi zelo malo ali nič športa, leposlovne knjige pa nehajo brati v srednji šoli..

Spider, imaš kar prav. Pa tudi pri mlajših je tako, da lepe punce peca veliko moških, grde punce pa samo taki, ki jim ni mar kakšna je, samo, da bi mogoče lahko seksali.
WD, lažje ti povem kaj je lepo pri moških. Pri ženskah pa težje. Nekaj osnov lahko povem: postava vitko-športna je lepa, neka srednja postava je tudi ok, nabidlana ali pa za špehana to mi je pa oboje grdo. Obraz je pa dosti težje definirat kaj je lepo in kaj ni. Nekako mora vse skupaj pasati. Ne moreš reči, da je majen nos lep in velik grd, če pa lahko en in drug lepo pašeta v celoto. Lepa za pogledat mi je recimo Tina Maze.

Meni se pa zdi, da vse več ljudi športa. Tekačev in kolesarjev je čedalje več. Se mi zdi, da jih pred leti ni bilo toliko. Zdaj pa jih je res ogromno. Pa ne govorim o Lj maratonu, ampak tako nasplošno, ko jih vidim v okolici doma teči, kolesarit. Pri ženskah nad 40 sploh opažam, da začne marsikatera hoditi na športno vadbo.
Ostali hobiji se pa tudi po mojem res dosti manjšajo.
Branje se pa strinjam, da večina bere samo rumeni tisk ali pa doktor romane. Pravzaprav bi rekla, da ni ravno veliko ljudi, ki preberejo vsaj 5 knjig na leto.

Ko so srednjih let, jih nihče ne peca, tudi če vredu zgledajo. vse nekaj nakladajo o pecanju, v bistvu pa se jim mogoče kakšen sodelavec nasmehne, šofer potrobi. In to je vse, kar večina žensk, ki niso več najstnice, doživi od pecanja.

Tele tvoje ideje so bolj tako… Ker si dala ravno tak primer- Tina ni grda, ampak tudi če bi imel šanse pri njej, kaj pa vem, bi šel gladko mimo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close