Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Idealna ženska

Idealna ženska

Margot nooooo.

Tu pa tam samo. 🙂
Pa še to je to bolj v obliki kakšnega dela. Žaganje drv, obrezovanje dreves, štihanje vrta, košnja trave…..:)

Da te ima kdo preprosto rad, mora biti tudi sam preprost. Preprosti ljudje pa izumirajo. 🙂

To sploh niso kriteriji, to so nujni predpogoj. Vse ostalo – simpatičnost, kemija, karakter, življenska filozofija, ciljji, … – to pa je res prava umetnija najt sorodno dušo.

Margot – midve sva zgleda pravi srečnici 😉

Kaj? Povej hitr :)))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Kaj? Povej hitr :)))[/quote]

Se najdejo preprosti ljudje, ki so samo tvoji:). Ne zdaj žicat preko neta haha.

Tu pa tam samo. 🙂
Pa še to je to bolj v obliki kakšnega dela. Žaganje drv, obrezovanje dreves, štihanje vrta, košnja trave…..:)

Da te ima kdo preprosto rad, mora biti tudi sam preprost. Preprosti ljudje pa izumirajo. :)[/quote]

No vidiš. Pri tebi bodo ženske še zamižale na eno oko, kaj pa jaz boga reva …:((

Kaj? Povej hitr :)))[/quote]

Se najdejo preprosti ljudje, ki so samo tvoji:). Ne zdaj žicat preko neta haha.[/quote]

Joj, eni imate pa res srečo. Moj je pa tako zakompliciran. Kaj vse bi rad imel…
Eni pa 70 kg pa mal športa pa čao miki :)))

Tu pa tam samo. 🙂

Da te ima kdo preprosto rad, mora biti tudi sam preprost. Preprosti ljudje pa izumirajo. :)[/quote]
Zmeraj manj nas je, ker je življenje prekomplicirano.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Kolikor vas razumem, so večini to prehudi kriteriji. To samo sprobavam malo, da vidim, kaj se sploh lahko pričakuje še od samskih žensk.

Samske so z razlogom. Ženski ni problema najti tipa, če ima le voljo.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Kolikor razumem (na podlagi prebranih komentarjev), bi v vsakem primeru prišel do istega zaključka.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Samske so z razlogom. Ženski ni problema najti tipa, če ima le voljo.[/quote]

Ja, če je ženska lepa, potem res nima težav, če pa ženska ni lepa potem pa nima šans.

E, s tem se pa tudi moj partner strinja. Sem ga vprašala, če to drži, pa je rekel: “Ja, do življenja”.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Ja, če je ženska lepa, potem res nima težav, če pa ženska ni lepa potem pa nima šans.[/quote]
Lepota je relativna. In v določenih razmerah ne pomaga veliko. In če ni ostalih, bolj važnih stvari, je popolnoma nepomembna.

E, s tem se pa tudi moj partner strinja. Sem ga vprašala, če to drži, pa je rekel: “Ja, do življenja”.[/quote]
Volja do parnerja ni ravno enaka volji do življenja. Mogoče bi moral napisat željo namesto volje…

čak mal……moški smo pač izbirčni..že dano nam ni vseeno, samo da je luknjica…)))

lp

Ja, če je ženska lepa, potem res nima težav, če pa ženska ni lepa potem pa nima šans.[/quote]
Lepota je relativna. In v določenih razmerah ne pomaga veliko. In če ni ostalih, bolj važnih stvari, je popolnoma nepomembna.[/quote]

Res je, samo res je pa tudi, da so ljudje lepi in tudi grdi. Če so eni nadpovprečno lepi (imamo lepotna tekmovanja, izbor lepotic), so ostali večinoma povprečno lepi in ena skupina je podpovprečno lepih, torej grdih.

Splošno znano je, da moškim videz ogromno pomeni.
Lahko kdaj testiraš, kjer je večina moških pa bolj malo žensk. Ko recimo vstopi lepotica, se velik del moških začne vrteti okrog nje. Ko stopi grda se nihče ne zmeni zanjo.
Prav zanimivo je tako v večjih skupinah ljudi opazovat kako videz žensk deluje na moške. GOvorim pa izrecno o vplivu videza, torej o ženskah, ki jih ne poznajo, samo vidijo jih. Karakterja še ne poznajo.
Nisem pa še opazovala obratno kako na ženske deluje videz moških.

E, s tem se pa tudi moj partner strinja. Sem ga vprašala, če to drži, pa je rekel: “Ja, do življenja”.[/quote]
Volja do parnerja ni ravno enaka volji do življenja. Mogoče bi moral napisat željo namesto volje…[/quote]

Se pravi, da če ima ženska dovolj veliko željo po tem, da ima partnerja, ga bo tudi dobila? Mhm, zdaj veliko bolje razumem prijatelja, ki je pred eno tako bežal…

Ne bi rekla, da je stvar v dovolj veliki želji. Lahko imaš še tako veliko željo po partnerju, če on ni za pač ni za.
To pa ne pomeni, da potem vzameš kakega Afričana, Turka, ki so začeli preko spleta pecati ‘bogate’ Slovenke.

Kaj vem… Če sodim po sebi. Če mi je neka ženska, idealna, taprava, itd… pa je ne morem dobit, oz, ji je zame kot do… vatever, se pač ne bom zadovoljil z naslednjo v vrsti. Ženske zame niso avti, če mi je ta nedosegljiv, bom pa tega…. Če pa hočeš nekoga samo, da ne boš sam… je pa izbira precej večja….?

Volja do parnerja ni ravno enaka volji do življenja. Mogoče bi moral napisat željo namesto volje…[/quote]

Se pravi, da če ima ženska dovolj veliko željo po tem, da ima partnerja, ga bo tudi dobila? Mhm, zdaj veliko bolje razumem prijatelja, ki je pred eno tako bežal…[/quote]
Glej, ko poslušaš glasbo, ki je ne maraš, postane hrup.

Potem pa vzameš Afričana, ki ti napiše lepo pismeno, kako si lepa in fajna in te tako ljubi, da bi prišel kar k tebi v Slovenijio živeti :).

Potem pa vzameš Afričana, ki ti napiše lepo pismeno, kako si lepa in fajna in te tako ljubi, da bi prišel kar k tebi v Slovenijio živeti :).[/quote]
World is your oyster:-)

Ne samo izbira, tudi razočaranje, če mene vprašaš.

Se pravi, da če ima ženska dovolj veliko željo po tem, da ima partnerja, ga bo tudi dobila? Mhm, zdaj veliko bolje razumem prijatelja, ki je pred eno tako bežal…[/quote]
Glej, ko poslušaš glasbo, ki je ne maraš, postane hrup.[/quote]

Ja, škoda le, da ljudje nimamo OFF gumba… 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close