Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek idealna ženska ali moški je…

idealna ženska ali moški je…

mogoče je enkrat sanjal samo o seksu zdaj se mi zdi da so ženske tiste ki hočejo več seksa in manj romantike:))

Kdo sem, kaj sem? Sem vesoljka in ne prihajam v miru.!!!!

Sam opis, kaj naj ima in kakšen naj bo idealen partner, je pravzaprav “vkalupljen partner”, izdelan po nekih merilih, “instant partner”, kot če greš v trgovino, pa si izbereš določen izdelek, kjer piše njegova sestava v odstotkih, ogljikovi hidrati, proteini, maščobe, kalorična vrednost, konzervansi E2, E34….

Idealnost je zahtevek po perfektnosti, pod čemer si jaz predstavljam nekaj hudo dolgočasnega, tako kot ljudje, ki podajajo oz. iščejo takšne recepture.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Zelo preprosto: Moj idealen partner ima rad mene in jaz imam rada njega ;))

mogoče je enkrat sanjal samo o seksu zdaj se mi zdi da so ženske tiste ki hočejo več seksa in manj romantike:))[/quote]
A to je tisto, kar ga naredi realnega, namesto idealnega ? 🙂

Idealen je tako dolgo, dokler smo v njega ali v njo zaljubljeni.

flash,
takih ni 🙂

torej moj odgovor: ne obstaja …:)[/quote]

Hmmm… take so. Vsaj ena, najbrž pa še precej več.

flash,
takih ni 🙂

Hmmm… take so. Vsaj ena, najbrž pa še precej več.[/quote]

tudi moški ste taki…vsaj en ali pa najbrž več

flash,
takih ni 🙂

Hmmm… take so. Vsaj ena, najbrž pa še precej več.[/quote]

si me pa potolažil. saj to velja za oba spola ane? 🙂

Idealen moški: je moj prijatelj, moj poslušalec, me spoštuje, me ljubi, me podpira in z mano vztraja pri mojih željah, mi pomaga, in je ob meni, ko ga potrebujem.

Zunanji videz: Sem ugotovila, da v svojo intimno življenje ne spuščam blondincev in modrookih moških. Tega se prej nisem zavedla, potem sem pa ugotovila, da je to tako.

lp

tisti, ki se zaveda, da ni idealen in tega tudi ne pričakuje … pa na kožo mora pasat 😉

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

na kožo mora pasat – mora imeti pravi PH kože

Da ti ob njem ne roji po glavi: ko bi vsaj bil tak, ko vsaj ne bi počel tega, ko bi vsaj zaslužil več denarja … da odpadejo vsi pomisleki in se ti zdi vsaka morebitna ovira premagljiva. Pa dišat mi mora, seveda, to je najpomembnejše.

Za nameček mora on tako čutiti ob tebi 🙂

Zala, če smem pofirbcat – sploh ne morem razbrati, a ti si vezana ali ne? Ker v eni temi na ljubezenskih, se mi zdi, pišeš, kot bi bila poročena. Odpiraš pa teme, kot bi bila samska.

trenutno sm v vezi ampak je na momente čudna ta veza tako da ne vem na čem sem,,od prej pa sem ločena

Hehe zala, moja sestra je letnik 74 pa ni poročena pa ji življenje zelo lepo teče. Tako da, četudi je ta zveza na momente na cirkuški vrvici, življenje še vedno lepo teče. (waw, ker pameten nasvet, tega si noben ne bi spomnil 😀 ). Ej ne vem, samo nekaj sem mogla napisat, ker mi je dolgčas.

😀

trenutno sm v vezi ampak je na momente čudna ta veza tako da ne vem na čem sem,,od prej pa sem ločena[/quote]
…očitno si na razpotju……

kakšnem razpotju??

Razpotje-prostor, kjer se pot razcepi na več poti ( v tvojem primeru 2).

Lahko sklepam, da je mislil, da ti zaenkrat nisi niti na samski poti, niti na idealno ljubezenski poti, ampak nekje vmes.

Tako, jaz to razumem.

Razpotje-prostor, kjer se pot razcepi na več poti ( v tvojem primeru 2).

Lahko sklepam, da je mislil, da ti zaenkrat nisi niti na samski poti, niti na idealno ljubezenski poti, ampak nekje vmes.

Tako, jaz to razumem.[/quote]
Hvala za odgovor..Tudi sam tako dojemam zalo73.

Rada bi šla..a po drugi strani ostala….

za zalinga fanta))

:D..ampak pesem je pa dobra

:D..ampak pesem je pa dobra[/quote]
tud sporočilo je močno))
ubogi zalin fant..))

robi .flashgordon in aknalb hvala za tako podrobne razlage ampak ni to tako kot vi mislite:))))

Oprosti, potem smo te pa narobe razumeli.

Sem ugotovila, da te komentarje je res težko razumeti pravilno. Na enem forumu so me čisto skritizirali, čeprav vse kar so povedali, so napačno razumeli. Samo njim to povedat je itak brezveze, ker so starejši od mene.

lp

nič hudega…mogoče jaz narobe napišem:))))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close