Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Idealen in popoln kmečki turizem

Idealen in popoln kmečki turizem

Le korak iz mesta MB, iz Lj. pa le naravnost po avtocesti se odpre prečudovita pokrajina, podobna Toscani. Podobna je anfiteatru, kjer so na vrhu domačije, od hiš pa se spuščajo urejeni vinogradi, sadovnjaki, bučna polja, slive, koruza, pašnik konjev…Skriti in še neodkriti zaklad. Lahko jahate konje, kupite jabolka, viljamovko, vina prestižnih znamk-posebej nagrajena…

Vsekakor pa je njihova lepota narave skladna z njihovo lepoto srca. Vsi so ljubeče povezani in gostoljubni. Postrežejo z domačimi suhimi salamami, divjačino, zelenjavao…Vsekakor pripravljeno z ljubeznijo.

Če koga zanima, povem kaj več.

A to res nobenega ne zanima ?No, mene zelo zanima……lahko poveš kaj več ?

Jaz osebno sem bivala v sveži, čisti in popolni sobi s kopalnico na Turistični kmetiji Bračko, Vodole 23. Lahko govorim le v presežnikih. Obiskala pa sem še ostale t.kmetije, kjer sem bila kraljevsko postrežena, da o kvaliteti hrane in pijače ne govorim, ker je tako božanska. Gajbo jabolk, ki sem jo lastnoročno napolnila, pa imam že skoraj prazno, tako dobra so.

Ti gostitelji so še: Mak, Vodole3; Protner, Dragučova 65; Bračko, Vodole 5; Markuš,Malečnik 255; Joannes, Vodole 34.
Telefonskih nimam, mislim pa, da se jih da poiskati. Večinoma delujejo ob vikendih, čez teden pa po dogovoru.

Potem so tu še vinarstva-vinotoči: protner, Vodole 25A, Valentan, Vodole 36 (tu so še konji) in picerija Črni baron,Malečnik 158.

Te kraje sem obiskala 1. in moj vtis je potrdil starejši par iz Berlina, ki se vsako leto tu oglasi na poti z dopusta na morju. Bili smo navdušeni nad srčnostjo in visokim nivojem.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close