Najdi forum

Ideal

Nihče ne mara sanj v obliki nočnih mor.[/quote]
1. brisal si Skelin post !!
2. me ni treba zapeljevati – nisem cepljen na tipe

Vedno bolj mi je jasno zakaj si še vedno samska.

Lepo. Sam mali popravek …jaz sem spet samska. In – kot sem že povedala – tokrat po svoji izbiri…

a imam kaj šans … se mi splača biti prijazen in se sliniti ☺ ♥

a imam kaj šans … se mi splača biti prijazen in se sliniti ☺ ♥[/quote]

Žal….

Ne štekam, zakaj bi bil tepen…ampak ok, ne, tega ne bi rada…[/quote]…ko človek sanja ni priseben in to lahko okolico toliko zmoti, da pokasiraš kakšno….za streznitev/prebujenje 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

a imam kaj šans … se mi splača biti prijazen in se sliniti ☺ ♥[/quote]

Žal….[/quote]

hja .. kle pa ne morem pomagati, da ti je žal ☺

Ne štekam, zakaj bi bil tepen…ampak ok, ne, tega ne bi rada…[/quote]…ko človek sanja ni priseben in to lahko okolico toliko zmoti, da pokasiraš kakšno….za streznitev/prebujenje ;)[/quote]

Aja. Torej sanjaj, ko si sam.

Pečorin iz Junak našega časa. Kakšen frajer.

Pa Rasputin, resnična oseba

…ko človek sanja ni priseben in to lahko okolico toliko zmoti, da pokasiraš kakšno….za streznitev/prebujenje ;)[/quote]

Aja. Torej sanjaj, ko si sam.[/quote]
Ali pa prepričaj še koga drugega, da sanja iste sanje. 🙂

vojaška zagrizenost Julija Cezarja, Neronova norost, Mussolinijev dar govora, Titova eleganca, Stalinova brutalnost, nervoznost od Hitlerja,, Bushev dar za laganje,( tu sem imel prvo v mislih Bratuškovo ampak je po tehtnem premisleku prevladal Bush), Janševo nedolžnsot in svetništvo…sami svetli ideali, ni kaj

vojaška zagrizenost Julija Cezarja, Neronova norost, Mussolinijev dar govora, Titova eleganca, Stalinova brutalnost, nervoznost od Hitlerja,, Bushev dar za laganje,( tu sem imel prvo v mislih Bratuškovo ampak je po tehtnem premisleku prevladal Bush), Janševo nedolžnsot in svetništvo…sami svetli ideali, ni kaj[/quote]

Uh, ker zbirka….samo to so vse resnične osebe….jaz pa sprašujem za fiktivne….

ok, zdaj če si ti za Winetuja, potem gre moj glas za Old Shatterhand, bil mi je veliko bolj pri srcu, drugače pa tja do konca oš, Tex Viler in Zagor, Mister No, Dylan Dog in seveda Modesty Blaise, in seveda sir Oliver in Alan Ford….impresinoral me je tudi Artur Dent, Ford Prefect ter Marvin…Rick Deckard…itd

Zelo kul :-))
Čist po mojem okusu.

Zorro ali pa, če ne bi bil lih vampir- Damon.

[img]https://static.squarespace.com/static/51b3dc8ee4b051b96ceb10de/51ce6099e4b0d911b4489b79/51ce61d5e4b0d911b44a2c4f/1303918212903/1000w/zorro-reborn.jpg[/img]

[img]http://i922.photobucket.com/albums/ad64/CrazySkit09/Ian%20Somerhalder/l_a032a88d01124c2bb889b96f29626cb2.gif[/img]

nadaljujem: Razumihin iz Zločin in kazen..dr. Krassowitz iz Bratolovih zgodb..

V sedemdesetih sta mi bila všeč “Tekmeca”

http://www.imdb.com/title/tt0066701/?ref_=nm_flmg_act_61

če se prav spomnim, mi je bil Roger Moore ljubši 🙂

V osemdesetih sem bila rahlo zaljubljena v Rockya (prvi film seveda), dokler nisem nekje prebrala,
da ima Sly samo 170 cm ;-)))

Pardon, to so bila še vedno sedemdeseta 🙂

Pardon, to so bila še vedno sedemdeseta :-)[/quote]

huh … koliko si pa ti stara???
v 70_ih si jih morala imeti 15+/- ☺ da si gledala to nadaljevanko

Pardon, to so bila še vedno sedemdeseta :-)[/quote]

huh … koliko si pa ti stara???
v 70_ih si jih morala imeti 15+/- ☺ da si gledala to nadaljevanko[/quote]Mal se je švercala…. :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Že imaš toliko let “na grbi”, Skela? 🙂
The Persuaders! (1971–1972) , do starejših žensk, ki so mamine letnice, imam veliko spoštovanje, zdaj bom se samo lepo obnašal. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Sly ima 177cm.

Sly ima 177cm.[/quote]

V petkah 🙂

Margot, Alan Ford

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Že imaš toliko let “na grbi”, Skela? 🙂
The Persuaders! (1971–1972) , do starejših žensk, ki so mamine letnice, imam veliko spoštovanje, zdaj bom se samo lepo obnašal. :D[/quote]

Meni se pa zdi, da se je staranje v tem času preoblikovalo v dejstvo, da so ženske lepe še pri 70+, kot je Sophia Loren, Tina Turner. Da ne govorim o lepoticah, kot je Lopezova, Monica Bellucci, pred katerimi je vsaka 20 -letnica siva miška. Eni so do smrti lepi, eni pa nikoli, to je kar klasika, ki velja v vseh obdobjih in časih.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close