Najdi forum

Ideal

Ne vem, koliko kaj berete knjige, ampak vsaj filme pa gotovo gledate….
Pa me zanima:
Kateri izmišljeni lik (junak ali junakinja) iz knjige ali filma se vam zdi idealen za vas?
S kom bi bili radi, če bi bil(a) resničen (resnična)?

No o teh želenih junakih si napletamo svoje lepe misli v glavah zato so tako popolni, da bi kar šli z njimi….
Skela a junakinje s foruma so tudi v igri? 😉 :))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

What? Kolk si ti stara?:))) Nikoli ne študiram, kaj bi bilo, če bi bilo z liki iz onostranstva.

A dej no, kolk si pa ti stara, da tudi sanjariš ne več? :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

a lahko več naenkrat?
vsaj Skela, Mata Hari, Goldfish, … pravzaprav vse bejbe ŽM čveka take fejst bejbe ♥

Jest pa rada sanjarim, vsaj občasno.
In zelo upam, da mi bo ta lastnost ostala do pozne starosti…

A dej no, kolk si pa ti stara, da tudi sanjariš ne več? :)))[/quote]

Saj sanjarim, ampak ne v smislu, kako je en lik v filmu fajn in bi ga vzela za svojega:). To mi je tako oddaljeno, nesmiselno, preveč nestvarno.

In zelo upam, da mi bo ta lastnost ostala do pozne starosti…[/quote]

Ja, saj to je fajn, samo ne preveč, da te ne odnese in potem pozabiš živeti ta trenutek.

Ok, ko sem bila v nižji OŠ, je bil to Winetou :-)))) Howk, govoril sem :-)))

Pol sedmi, osmi razred je bil Kmitic iz Potopa, pa Stanko iz Puščave in goščave (sem pač
veliko Sienkiewicza brala :-))

Nadaljevanje sledi …

Ja, saj to je fajn, samo ne preveč, da te ne odnese in potem pozabiš živeti ta trenutek.[/quote]
Sanjarjenje je prav tako način preživljanja tega trenutka. 🙂

Ja, saj to je fajn, samo ne preveč, da te ne odnese in potem pozabiš živeti ta trenutek.[/quote]

To vem ja. V bistvu je to moje življensko načelo, da pri nobeni stvari ne grem v skrajnost.
Mera je važna, povsod. Premalo ni dovolj, preveč pa škoduje :-)))

Sanjarjenje je prav tako način preživljanja tega trenutka. :)[/quote]

To je res, ampak ona govori o tem, da (v skrajnem primeru) samo sanjariš in pozabiš zares
živeti in doživljati….ko sanjarjenje postane nadomestilo za življenje, ni več ok….
Sicer pa paše :-))

Res je pomembno kaj je bistvo sanjarjenja. Če s tem bežiš od vsakdanjih opravil in zanemarjaš sebe, potem se ti sanje hitro sesujejo, ker se sam sesuješ.

Sanjarjenje je prav tako način preživljanja tega trenutka. :)[/quote]

To je zatekanje v drug svet, ki je bolj prijazen:). Seveda lahko na takšen način preživljaš svoj sleherni trenutek, samo je vprašanje, koliko je to zares smiselno na dolgi rok.

Res je pomembno kaj je bistvo sanjarjenja. Če s tem bežiš od vsakdanjih opravil in zanemarjaš sebe, potem se ti sanje hitro sesujejo, ker se sam sesuješ.[/quote]

Ja.
Sem malo pomislila, kaj je meni sanjarjenje….pa je težko razložiti. Imam pač močno domišljijo in veliko
berem…in potem me kar odnese….razmišljam, kako bi se jaz obnašala v določenih situacijah, se
vživljam v usode junakov…
Ni mi pa to mamilo, ne. Bolj…popestritev? Ne vem.

To je normalno. Vsi težimo k bolj prijaznemu svetu in virtuala ima pri tem ustvarjanju veliko prednosti.
Ravno zato je tako popularno “bivanje” v virtuali. 🙂

@Robi??!!!???!
ne nama Skelo uničiti najinih sanjarjen in prihodnosti z brisanjem objavic

Res je pomembno kaj je bistvo sanjarjenja. Če s tem bežiš od vsakdanjih opravil in zanemarjaš sebe, potem se ti sanje hitro sesujejo, ker se sam sesuješ.[/quote]

Ja.
Sem malo pomislila, kaj je meni sanjarjenje….pa je težko razložiti. Imam pač močno domišljijo in veliko
berem…in potem me kar odnese….razmišljam, kako bi se jaz obnašala v določenih situacijah, se
Ni mi pa to mamilo, ne. Bolj…popestritev? Ne vem.[/quote]Popestritev s katero se omamljaš? 😉
Sigurno je tvoje sanjarjenje lepše od realnosti zato “hodiš tja”, ker ti je lepo, a ne?

Močna domišljija je ena izmed prednosti, ki nas sili k temu, da jo še bolj uporabljamo, ker nam ponuja določeno mero zadovoljstva.
Če ob tem nimaš občutka, da zanemarjaš ostale segmente tvojega realnega življenja in če imaš čas, potem v tem ne vidim nobenega problema.
Vsi v svoji domišljiji iščemo in najdemo tisto, kar nam zapolni trenutke in našemu življenju doda neko pozitivno komponento.

Superman. 🙂

Nihče ne mara sanj v obliki nočnih mor.

Ja.
Ni mi pa to mamilo, ne. Bolj…popestritev? Ne vem.[/quote]Popestritev s katero se omamljaš? 😉
Sigurno je tvoje sanjarjenje lepše od realnosti zato “hodiš tja”, ker ti je lepo, a ne?[/quote]

Ne vem no. Saj nisem edina, sanjarjenje je precej pogosta človeška lastnost.
In jaz ga ne jemljem kot beg pred realnostjo -. sem bolj pristaš tega, da si realnost čim bolj
prilagajam svojim željam….in jo sprejemam, skupaj z njenimi omejitvami…

O katerem liku si pa ti kdaj sanjaril?

Popestritev s katero se omamljaš? 😉
Sigurno je tvoje sanjarjenje lepše od realnosti zato “hodiš tja”, ker ti je lepo, a ne?[/quote]

In jaz ga ne jemljem kot beg pred realnostjo -. sem bolj pristaš tega, da si realnost čim bolj

O katerem liku si pa ti kdaj sanjaril?[/quote]Uh, moram malo pomislit….
Nekoč je bila ena serija Grizli Adams (ali nekaj takega), ki mi je bila zelo všeč. To bi šlo v kontekst tega kar si napisala….in potem me kar odnese….razmišljam, kako bi se jaz obnašala v določenih situacijah, se
Ampak to je bilo že pred leti, ko sem bil še bolj mali ;), danes pa…. ne vem, z leti naredijo vse, da bi te prizeljili…zato se nič omembevrednega ne spomnim (za današnji čas)

O katerem liku si pa ti kdaj sanjaril?[/quote]Uh, moram malo pomislit….
Nekoč je bila ena serija Grizli Adams (ali nekaj takega), ki mi je bila zelo všeč. To bi šlo v kontekst tega kar si napisala….in potem me kar odnese….razmišljam, kako bi se jaz obnašala v določenih situacijah, se
Ampak to je bilo že pred leti, ko sem bil še bolj mali ;), danes pa…. ne vem, z leti naredijo vse, da bi te prizeljili…zato se nič omembevrednega ne spomnim (za današnji čas)
vživljam v usode junakov…[/quote]

Jeee. Grizli adams ja… :-))
Ok. Za domačo nalogo moraš danes malo sanjariti…. 🙂

Uh, moram malo pomislit….
vživljam v usode junakov…[/quote]

Ok. Za domačo nalogo moraš danes malo sanjariti…. :-)[/quote]A ti bi rada, da bi bil spet tepen al kaj? 😀 😀

Ok. Za domačo nalogo moraš danes malo sanjariti…. :-)[/quote]A ti bi rada, da bi bil spet tepen al kaj? 😀 :D[/quote]

Ne štekam, zakaj bi bil tepen…ampak ok, ne, tega ne bi rada…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close