Ideal
Jest pa rada sanjarim, vsaj občasno.
In zelo upam, da mi bo ta lastnost ostala do pozne starosti…[/quote]
Ja, saj to je fajn, samo ne preveč, da te ne odnese in potem pozabiš živeti ta trenutek.[/quote]
To vem ja. V bistvu je to moje življensko načelo, da pri nobeni stvari ne grem v skrajnost.
Mera je važna, povsod. Premalo ni dovolj, preveč pa škoduje :-)))
Ja, saj to je fajn, samo ne preveč, da te ne odnese in potem pozabiš živeti ta trenutek.[/quote]
Sanjarjenje je prav tako način preživljanja tega trenutka. :)[/quote]
To je res, ampak ona govori o tem, da (v skrajnem primeru) samo sanjariš in pozabiš zares
živeti in doživljati….ko sanjarjenje postane nadomestilo za življenje, ni več ok….
Sicer pa paše :-))
Sanjarjenje je prav tako način preživljanja tega trenutka. :)[/quote]
To je zatekanje v drug svet, ki je bolj prijazen:). Seveda lahko na takšen način preživljaš svoj sleherni trenutek, samo je vprašanje, koliko je to zares smiselno na dolgi rok.
Res je pomembno kaj je bistvo sanjarjenja. Če s tem bežiš od vsakdanjih opravil in zanemarjaš sebe, potem se ti sanje hitro sesujejo, ker se sam sesuješ.[/quote]
Ja.
Sem malo pomislila, kaj je meni sanjarjenje….pa je težko razložiti. Imam pač močno domišljijo in veliko
berem…in potem me kar odnese….razmišljam, kako bi se jaz obnašala v določenih situacijah, se
vživljam v usode junakov…
Ni mi pa to mamilo, ne. Bolj…popestritev? Ne vem.
@Robi??!!!???!
ne nama Skelo uničiti najinih sanjarjen in prihodnosti z brisanjem objavic
Res je pomembno kaj je bistvo sanjarjenja. Če s tem bežiš od vsakdanjih opravil in zanemarjaš sebe, potem se ti sanje hitro sesujejo, ker se sam sesuješ.[/quote]
Ja.
Sem malo pomislila, kaj je meni sanjarjenje….pa je težko razložiti. Imam pač močno domišljijo in veliko
berem…in potem me kar odnese….razmišljam, kako bi se jaz obnašala v določenih situacijah, se
Ni mi pa to mamilo, ne. Bolj…popestritev? Ne vem.[/quote]Popestritev s katero se omamljaš? 😉
Sigurno je tvoje sanjarjenje lepše od realnosti zato “hodiš tja”, ker ti je lepo, a ne?
Močna domišljija je ena izmed prednosti, ki nas sili k temu, da jo še bolj uporabljamo, ker nam ponuja določeno mero zadovoljstva.
Če ob tem nimaš občutka, da zanemarjaš ostale segmente tvojega realnega življenja in če imaš čas, potem v tem ne vidim nobenega problema.
Vsi v svoji domišljiji iščemo in najdemo tisto, kar nam zapolni trenutke in našemu življenju doda neko pozitivno komponento.
Superman. 🙂
Ja.
Ni mi pa to mamilo, ne. Bolj…popestritev? Ne vem.[/quote]Popestritev s katero se omamljaš? 😉
Sigurno je tvoje sanjarjenje lepše od realnosti zato “hodiš tja”, ker ti je lepo, a ne?[/quote]
Ne vem no. Saj nisem edina, sanjarjenje je precej pogosta človeška lastnost.
In jaz ga ne jemljem kot beg pred realnostjo -. sem bolj pristaš tega, da si realnost čim bolj
prilagajam svojim željam….in jo sprejemam, skupaj z njenimi omejitvami…
O katerem liku si pa ti kdaj sanjaril?
Popestritev s katero se omamljaš? 😉
Sigurno je tvoje sanjarjenje lepše od realnosti zato “hodiš tja”, ker ti je lepo, a ne?[/quote]
In jaz ga ne jemljem kot beg pred realnostjo -. sem bolj pristaš tega, da si realnost čim bolj
O katerem liku si pa ti kdaj sanjaril?[/quote]Uh, moram malo pomislit….
Nekoč je bila ena serija Grizli Adams (ali nekaj takega), ki mi je bila zelo všeč. To bi šlo v kontekst tega kar si napisala….in potem me kar odnese….razmišljam, kako bi se jaz obnašala v določenih situacijah, se
Ampak to je bilo že pred leti, ko sem bil še bolj mali ;), danes pa…. ne vem, z leti naredijo vse, da bi te prizeljili…zato se nič omembevrednega ne spomnim (za današnji čas)
O katerem liku si pa ti kdaj sanjaril?[/quote]Uh, moram malo pomislit….
Nekoč je bila ena serija Grizli Adams (ali nekaj takega), ki mi je bila zelo všeč. To bi šlo v kontekst tega kar si napisala….in potem me kar odnese….razmišljam, kako bi se jaz obnašala v določenih situacijah, se
Ampak to je bilo že pred leti, ko sem bil še bolj mali ;), danes pa…. ne vem, z leti naredijo vse, da bi te prizeljili…zato se nič omembevrednega ne spomnim (za današnji čas)
vživljam v usode junakov…[/quote]
Jeee. Grizli adams ja… :-))
Ok. Za domačo nalogo moraš danes malo sanjariti…. 🙂
Uh, moram malo pomislit….
vživljam v usode junakov…[/quote]
Jeee. Grizli adams ja… :-))
Ok. Za domačo nalogo moraš danes malo sanjariti…. :-)[/quote]A ti bi rada, da bi bil spet tepen al kaj? 😀 😀
Forum je zaprt za komentiranje.