Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice ibiza, mallorca, menorca

ibiza, mallorca, menorca

Z mojim fantom se še vedno nisva odločila kam bova šla na poročno potovanje.
Baje za kanarske otoke med majem in oktobrom ni ravno sezona.
Maldivi se nama zdijo res malo predragi, kajti urejava si stanovanje, stroški bodo tudi s poroko, tako da nama ne bo ostalo denarja za tako drago potovanje.

Ker pa sva oba ljubitelja toplih krajev, sonca, morja, romantike sva se domislila, da bi mogoče obiskala katerega izmed španskih otokov in sicer imava v mislih IBIZO, MALLORCO ALI MENORCO.

Je bil kdo tam? Kakšni so vaši vtisi? Kakšne so temperature morja in zraka konec maja, začetek junija?
Nam kateri od otokov posebno priporočate?

Čakava vaše odgovore.

Urša

lp.
jaz bi vama priporočal tajsko kjer bosta za potovanje odstela komaj kaj več kot za malorco.poleg tega si bosta to zapomnila za vedno.osnovni stroski bi bili 120.ooo karta +100000 za oba (spanje +prevozi +hrana)
ce te kaj zanima mi odpisi.
cao

zivijo!
Midva z možrn sva bila na Mallorci pred dvemi leti. Ni mi bilo všeč – prevelika gužva in predvsem preveč Nemcev.Še njihove hrane in glasbe skoraj nisva zasledila, ker so bili vsepovsod dunajski zrezki, klobasice in ponfri.
Osebno mi je bilo všeč v Tuniziji, saj vidiš puščavo in oaze, kar pa je nekaj…
Čestitke ob poroki!
Lp, Sergeja

ZDRAVO!!

Z mojo drago sva odšla na poročno potovanje na Ibizo.Sicer je bilo to v začetku septembra,vendar je bilo še vedno vroče.Ravno tako kakor vidva, sva si želela morja in sonca…romantike itd.

Draga Urša,če si želita samote in romantike – potem IBIZA odpade.Če pa ga rada žurata na kvadrat, ti je to pisano na kožo.Cel otok je eno samo dogajanje,nori se lahko po cele noči,plaže krasne,voda topla….midva sva se imela super!Nastanjena sva bila v San Antoniu,cca 10km oddaljeno mesto od centra Ibize,vendar so povezave izredno dobre 24 ur na dan.Na tej strani otoka prevladujejo Angleži,ker jim pač agencije ponudijo 3 tedensko bivanje za plačilo 14-ih dni,standard je pa v Španiji itak nižji kakor pri njih.Malce me je motilo to ,da je precej svari podrejeno njim,ampak nič ne de.Takoj bi vso zadevo še enkrat ponovil.

Kamorkoli se bosta odločila – konec koncev je to vajino poročno potovanje,in sama si ga bosta pač verjetno najbolje popestrila,kajne!!
Čestitam Vama in uživajta!

HOJ!
Jaz sicer na poročnem potovanju še nisem bila ampak vseeno vama Ibize ne svetujem če bi rada romantiko… To je otok norih žurov, najstnikov in nore glasbe… Meni so bili izredno všeč kanarski otoki (tenerife). Predvsem zaradi miru, čudovite narave, možnosti ogleda živalskih vrtov , nasadov bananovcev in še in še. Tudi tunizija ni slaba. Vendar jo je bolje obiskati tako da greš tudi na safari, ker dreugače ne vidiš nič in je dolgčas. Safari mora biti s terenskimi vozili (džipi)in ne avtobusi. Noro dobro!!!!!!!!!!

Čestitam!!!

Veronika

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close