Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice IBIZA – Kampiranje

IBIZA – Kampiranje

Zdravo!

Zanima me ce ima kdo kaksne izkusnje s kampi na otoku Ibiza, katerega mi priporocate, kako od letalisca do kampa, cene, ogledi…skratka vsaka informacija je dobrodosla.
Hvala!

Na Ibizi sem bila pred približno 4 leti ampak ne v avtokampu, tako da žal ti glede avtokampov nebi znala povedati. Predlagam ti, da obiščeš kakšno njihovo stran in si tam vse prebereš ker je možno, da moraš tudi avtokamp predhodno rezervirati. Ibiza je v poletnih mesecih nabita, nabite so plaže in nabite so cene. Npr. 0,3 pive v mestu Ibiza zvečer cca 1000 SIT. En tramezzin na plaži (tipo toast) cca 700 SIT. Sicer v san Antoniu cene niso bile tako visoke in tudi v trgovinah cene niso take. Vstopnine v diskoteke cca 7000 SIT s popustom (se pa dobit tudi cenejše in tudi dražje) to za prav znane ekskluzivne diskoteke. Ko sem vodičko vprašala kaj se splača pogledat na otoku se mi je nasmejala in rekla : nič, mesto in diskoteke. Tako da sva si vse sama organizirala. Rentala sva avto za cel teden in tako prekrožla cel otok. Imela sem en super vodič in tako si pogledala prav vsako plažo in vse kraje na otoku. Plaže so res zelo lepe, urejene, morje je toplo, kristalno čisto. Mesto in trdnjava sta tudi zanimiva. Splača se it tudi na izlet na Formentero in si pogledat svetilnik La Mola in to je tudi vse. Če greš tam žurat je pa Ibiza pravi kraj za žur. Vedno se nekaj dogaja, tudi čez dan na plaži, v mestu San Antonio celo noč, v Ibizi pa do 00-01. Potem vsi lokali zaprejo in greš v disco. Takrat je bilo tako, zdaj pa ne vem. Lepo se imej.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close