Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem i20 ali i30?

i20 ali i30?

Živjo! Ker se sama ne morem odločiti, vprašam še vas. Kaj je bolje kupiti ali 120 ali večjega bratca i 30? Všeč mi je tudi še nova corsa, samo imata ta dva več opreme za cc 10.000 eur kolikor si lahko privoščim. Imam pa sedaj renault megane grandtour 1.9 letnik 2004, pa ker mi je prevelik bi rada menjala za manjši avto za cc 15 km na dan za v službo.Za vsak nasvet hvala lepa.lp

In kako naj se mi odločimo, namesto tebe?
Sama najbolj veš kaj si želiš.
Ali ti je i20 dovolj velik? Ali imaš dovolj denarja za i30? Ali ……..?

ne tako. 1. sedaj voziš velik avto v primerjavi s tem kar imaš namen kupit.to bo občutna razlika v vožnji.avto ki ga imaš je turbo ladja proti temu kar kopuješ?? če ti gre renault uredu ne prodajaj.če se gre res za samo za 15 km do službe premisli o drugih prevoznih sredstvih recimo en skuterček za odrasle.če te sevda ni strah prometa.al pa bus še cenej. če ne gre bus in veš da boš še v tej službi dolgo čas pol pa res kupi mali avto.jaz bi raje vzel renault tvingo nov,pa še se najde.če kupiš večjega je bolje da imaš renaulta naprej če kupiš manjšega se ne boš počutila varno,zelo slabo,nemočno hitro ga boš menjala vrjetno. to je moje mnenje

prvo hvala obema za odgovor.Je pa tako, da delam od 8 do 17 in vmes imam eno uro za kosilo in ker živim na podeželju, mi ne preostane nič drugega kot da se vozim in se mi zdi da je moj megane prevelik za to pot.Zavedam se, da se namesto mene ne more nihče odločit, samo vseeno če vprašam za mnenje,..
pa da tako vprašam: kateri avto mi pa vi priporočete? budžet je do cc.11000 eur.
Hvala in lep deževen dan še naprej

prvo hvala obema za odgovor.Je pa tako, da delam od 8 do 17 in vmes imam eno uro za kosilo in ker živim na podeželju, mi ne preostane nič drugega kot da se vozim in se mi zdi da je moj megane prevelik za to pot.Zavedam se, da se namesto mene ne more nihče odločit, samo vseeno če vprašam za mnenje,..
pa da tako vprašam: kateri avto mi pa vi priporočete? budžet je do cc.11000 eur.
Hvala in lep deževen dan še naprej

Kaj pa mogoče nissan note? Mislim da je zdaj akcija za 11.240 evrov s klimo.
Moj predlog…

Kaj pa mogoče nissan note? Mislim da je zdaj akcija za 11.240 evrov s klimo.
Moj predlog…

http://www.avtotehnika-celje.si/cenik-nissan.aspx

Še 5 let garancije.
Mislim da se splača it pogledat.

Lp

jaz ne bi kupil nissan note za noben denar še za stonj ga nočem. to je pa taka plastika,tako glasen motor in veter,volan klump,… klump
kaj pa vw polo tud so tu nekje mogoče se malo manj testnega.magari 1.4 ali 1.2 in imas super avtek eleganten vzdrzljiv lep prakticen.
čaki čaki a ti 11000eur. pa to je velik dnarja. poglej na avto net za vw polo.ker pride sedaj nov model bo ta aktualen cenej.čau

Ko sem ga jaz imel na testni nisem prekomerno nič od omenjenega opazil!
VW polo? Kaj te s tabo je? i20 ali i30 je boljša izbira kot polo! Lepo te prosim! Kiri avto pa danes ni plastičen? Pusti visoko kategornike!

raw me veseli da je končno en štajerc tu gor. sam jaz sem ga sprobal in je bil polomija,katastrofa še edino nova micra mi je bla bolj za k…..
kako lahko sploh primerjaš kerikoli i30 ki je v bistvu v golfovem razredu z vw. ne razumem,
a si že kdaj peljal oba???

Peljal sem nota in polota!
Polota je mel fotr 8 let, prvič in zadnjič!!!!
Nota sem imel kot nadomestno vozilo, ko sem imel avto na servisu!
Tale polo je shit, odpri haubo pa, če boš našel en del “made in germany” ti dam za gajbo…
Note pa je japonsko!

tassi123 svetujem ti, da greš pogledat in se sama odločiš, ker konec koncev ima vsak svojega favorita – jaz prisegam na japonske znamke!

New Report

Close