I will always love you
.https://youtube.com/shorts/XZ6d0DkFwmU?si=tECnWiPMQsp_4ZCS
V življenju me je vedno poganjala čista ljubezen, čeprav sem dostikrat dobivala udarce ker ljudje/moški niso bili iskreni in prepoznali tisto, kar sem ponujala nosila v sebi.
Že nekaj časa sledim po netu in YT zapise in posnetke o filmu Whitney Houston in Kevina Costnerja. Posnetki, izjave pričajo, da je bila Whitney njegova edina prava ljubezen in ko je umrla, je imel na njenem pogrebu 20 minutni govor. Kevin je dober igralec in se mi zdi tudi dober človek, ki nima sreče v ljubezni. Verjamem pa, da dostikrat zajoče zaradi Whitney. Ob takih zgodbah se še meni zarosijo oči. Tudi pesem iz filma je unikatna in prelepa in bo večna. Kdor zares ljubi, ima rad nekoga in to nosi s sabo vsak dan, ve, da je samo prava ljubezen tista ki odrešuje. Tudi Jezus je rekel: ” Ljubite se med sabo, kot sem vas ljubil jaz.”
To pesem je napisala in jo tudi izvajala Dolly Parton. Nič posebnega ni bila – za moj okus. Dokler ni prišel v kino film Bodyguard in je Miss Huston odpela ta komad, da nobeno oko ni ostalo suho… Hit, čez noč!!! Brala sem kasneje, da se je Dolly osebno zahvalila Whitney, saj je le ta zaslužna, da je zaradi njene interpretacije pesem postala nesmrtna. Dolly pa, zaradi avtorskih pravic, še bogatejša.
Forum je zaprt za komentiranje.