Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek I.Bergant in njegovo komentiranje nogometa

I.Bergant in njegovo komentiranje nogometa

Kako se vam je zdelo njegovo včerajšnje komentiranje?
Meni čisti poden. Ta človek je bil včasih tako poln energije, da ga je bilo čisti užitek poslušat. In sedaj? Monotono melje, melje, pa tišina, potem spet slišimo za vse sorodstvene in druge povezave fuzbalerjev med seboj, pa statistične podatke ala Stare…………..kje je njegova iskrivnost, energija?!?!? Meni se je zdelo kot da komentira pogrebno povorko.

Sašo jerkovič med odmori je bil prava osvežitev.

od kar fura zdrav life, je čist zamorjen

Jaz tudi tako mislim. Sploh nima več energije človek.

Verjetno mu pa ob takšni tretjerazredni tekmi tudi vse dol pade.

elaine, komentirat kvalifikacije za evropsko prvenstvo in komentirat tekme na svetovnem prvenstvu bi po teoriji moral biti čisti izziv za športnega komentatorja. Kaj pa, če ne to?!?

Ma ,I.E.Bergant je car svojega poklica,pa,saj tudi me nismo vedno najboljše , kaj ?
Razen tega so noči polne lune,tako, da ……

Piši v pretekliku. Ni več.
Pa ni bil slab dan. Enaka mora je bil na SPju.

Ima pač slabe spomine na Srbijo, saj so ga pred leti tam zaprli pred tekmo in sedaj je previden.
takrat bi skoraj ostali brez komentatorja na tekmi:)

najboljši komentatorji v športu si ti, ki komentirajo šport v katerem so včasih bili aktivni.

zadnjič sem gledala (slučajno) moto dirko. Komentirala sta dva. Bila sta tako simpatična, da sem kar obsedela. Dirko, ki me načelno prav malo zanima, sta naredila tako zanimivo, vmes trosila podatke, se med seboj dopolnjevala, celo malo navijala za nekega Nikija………..da je bilo prav fajn.

No, če me včeraj tekma kot tekma ne bi zanimala, bi zaradi komentatorja že zdavnej zamenjala program.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close