Najdi forum

Hyundai 790SU

Pozdravljeni.
Ali kdo ve kako se na tem divx predvajalniku spreminja velikost ali vrsta fontov za podnapise.

Privzeti so bili čisto mikroskopski, nato sem nadgradil z novim firmware-om, sedaj je nekoliko bolje, vendar so črke precej narazen. Rad bi spremenil pisavo in jih še malo povečal.

Ima kdo ta predvajalnik?

Hvala.

Po mojem firmweare – poglej si tukaj

(saj vem, da si ga že nadgrajeval)…
kaj pa na računalu – imaš pa v redu pisave (podnapise)

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Jaz imam isti problem, pa še enega k ne znam posneti image (ta nov firmweare) kot datoteko? S katerim programom?

Na računalniku imam podnapise uredu!

Ja, prav tukaj sem dobil datoteko in ga nadgradil. Potem so podnapisi za odtenek večji, toda razmak je ostal enak (med črkami). Nikjer nobenga menija…Poskusil sem z vsemi vrstami podnapisov…srt, sub, txt. Podnapisi so v redu.

Zet: snami si to datoteko in jo zapeči na cd. V Neroju izberi opcijo “no multisession”. Čisto simpl. Nato vstavi v predvajalnik in on naredi vse.

lp

Sem nadgradil pa se mi zdijo ševedno majhni.Iz usb diska pa mi podnapisi ne delajo.Moti me pa ker so male tiskane črke.A obstaja še kak firmweare?Trgovec mi je zagotovil da delajo podnapisi tudi iz usb.

jaz imam isto težavo, pa me še nekaj zanima, a vama bere SUB podnapise, meni samo srt?

Ne vem za drug firmware. bere mi srt pa txt. Sub pa ne, toda to me ne moti. Če imam npr sub podnapis, si ga pač spremenim v srt preden ga posnamem. Z USB pa nisem nič delal.

lp

Potem lahko samo čakamo na nov firmware. Sej sub tudi mene ne moti tok, samo vprašala sem, ker mi je bilo ob nakupu rečeno, da vse bere.

Zet tudi meni ne bere podnapisov, ki jih imam na zunanjem disku in je priključeno prek USB.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close