Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis HVASTIJA PETER – MUFINI

HVASTIJA PETER – MUFINI

Zdravo!

Vem, da po vsebini tale knjižica ne spada na ta forum, vendar sem v hudi stiski. Ali se komu doma nabira na njej prah, pa bi jo prodal-a? Cena ni važna. Telefon: 041-989-301.

LP, Žuža

Knjige žal nimam, ampak sem enkrat delala nekaj po njej, pa mi ni bilo všeč (preveč kruhasti mafini, ker imajo bistveno več moke, kot je dam sama).

Sama delam po receptih z interneta, žal trenutno ne najdem strani, da bi jo pripela.

Vprašaj pa še na forumu Prehrana.

Se strinjam, vendar sem knjižico nevede zabrisala v smeti. Kar ni problem ob dejstvu, da je po velikosti minimalna. Problem pa je, da ni moja. In uradna lastnica pa nanjo prisega. V tiskarni sem že vprašala, odgovor je negativen. Bi vprašala lastnico/ka tistega izvoda, če jo proda? Cena res ni pomembna.

Hvala za odgovor. Žuža

Žal so bile fotokopije, drugače bi že vprašala (ker lastnica ne kuha).

No,lepa reč! Še ena, ki je strastna in neuporabna lastnica zbiralka receptov. To se tudi meni dogaja v zadnjem času. Prav čudim se, kam je izginila tista stara Žuža, ki je na starem plinskem štedilniku ustvarjala same kuharske dobrote. Zdaj, ko pa imam supersonično napravo za kuhanje, pa je višek moje umetnije kuhanje kave in čaja. Groza. Človek se zamisli!

LP, Žuža

Še rabiš to knjigo? Če ja, se oglasi na mail.

----------------------------------------------- http://sonce-rumeno.moj-album.com/

New Report

Close