Najdi forum

Vedno sem si želela iti na Hvar, do sedaj še nisem bila. Letos bi šla, vendar ne vem, v kateri predel. Povedati moram, da imam rada mir, peščeno plažo velikooo sonca in kopanja, domače okolje, domačo hrano in prijazne domačine. Sva dva, v poštev pride manjši apartma ali soba. Naj mi kdo, ki pozna Hvar kaj dobrega svetuje.

Midva sva bila pred leti na jugu Hvara v kraju Ivan Dolac. Midva sva bila sicer v majhnem privat campu, vendar so zraven ful gradili apartmajev in ni zgledalo slabo. Plaza je bila pa res taka s kamencki, men je bilo super, Ce sva hotela mir sva sla pac bolj dalec in imela mir na plazi. Je pa to bolj v blizini mesta Jelsa, do mesta pa vodi cesta z enosmernim tunelom, ki mi ni bil glih simpaticen in velja nacelo kdor prej pride gre prej cez. Se vidi na drug konec in v tunelu je samo plac za enega. So pa ceste na Hvaru bolj ozke in ko sva prisla na Korculo je kot, da bi imeli tam same avtoceste.
Uzivajta.

Zelo hvalijo Jelso, nama z možem je bilo zelo všeč mesto Hvar. Krasno.

Sam tolk, skoz tunel se res vidi, samo sedaj je varianta semafor..:)

Cel Hvar je izjemno lep. Obdelali smo ga sicer predvsem z morja z jadrnico. Zelo lep je stari grad in hvar hvar. Zanimiv in umirjen je tudi Sučuraj. Kotički, ki jih iščeš so tako na južni strani otoka, kot na severni, predvsem vzhodno od Jelse.

lp

oz

Najprej čestitke za dobro izbiro.
Na Hvar hodimo že leta in leta, zadnja leta v FKK camp Vrboska, ki je zame raj na zemlji!
Priporočila bi ti mesto Hvar, od koder se potem s taxi čolnički voziš na Paklene otoce. Mesto Hvar zato, ker je zame najlepše dalmatinsko mesto in ker imaš veliko za videt, poleg tega se vsak večer kaj dogaja (nazadnje, ko smo bili, je bil koncert Gibonnija, pa miss Dalmacije, itd.), veliko je sprehajalnih poti, pa tudi plaža, ampak jaz bi se kopat raje hodila na Paklene. Edino, če boste z avtom, potem je res vseeno, ker greste lahko, kamor želite. V tem primeru tudi priporočam, da raziščete cel Hvar. Če pa imaš rada mir, pride v poštev Jelsa, ampak saj pravim, v Hvaru je več življenja, pa še vedno se najde kotiček, kjer imaš svoj mir. Mi letos ne gremo, ker imamo dojančka. Drugo leto pa gotovo!
Lep dopust!
T.

Midva z možem si tudi strašno želiva na Hvar. Ampak imamo šotor in glede na to,da trajekt na Hvar ni ravno poceni, me je strah, da bi prišla tja in v kampu ne bi bilo prostora .Na celini je drugače, greš pač naprej v drug kamp, tu je pa le otok .Kakšne so vaše izkušnje z kampi na Hvaru? In kje je več sence? Senca sploh, ker imava dva otroka.

lp

Nad campi na Hvaru nisem bila pretirano navdušena, ker je bila dejansko prevelika gneča, razen omenjena Vrboska, ki pa je nudistični. Gre za majhen camp, z veliko sence (borovci!), prijeten, čist. Na plaži so večinoma skale – ravne, da lahko ležiš na njih, dostop do morja je, za otroke pa je majhen zalivček s kamni. Za vse je, skratka, poskrbljeno. Aja, od 10. ure dalje je ponoči tak mir, da ti je nerodno iti na WC, da ne bi koga zbudil… ha, ha,… Do mesta Vrboske je približno 20 minut peš, do tja vodi sprehajalna pot, ki je ob morju. Priporočam pa – v kolikor se boste odločili za ta camp – obisk junija ali konec avgusta. Vedno se sicer najde prosto mesto, ampak “najboljše” definitvno dobiš malo izven najhujše sezone.
Za mene je tam raj na zemlji.
Želim vam prijeten dopust.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close