Hvar
Pozdravljeni
Letošnje poletje nameravam na dopust na Hvar, Brač ali Bol na Braču. Zanima me, če morda kdo od vas pozna kak dober apartma za dve osebi in še pot do Hvara, katera pot je najbližja iz Lj do Hvara.
Vsaka vaša izkušnja in namig bosta prišla zelo prav.
Veliko lepega in pozitivnega v življenju vam želi
Fiona
HVAR JE NORO DOBER OTOK! PREDVSEM MESTO HVAR.
PREDLAGAM TI DA SI NAJDEŠ APARTMA KAR PREKO INTERNETNE STRANI:
NA HVAR JE NAJBOLJE ITI S TRAJEKTOM IZ SPLITA… JE SICER MALO DRAŽJE KOT IZ SUČURAJA AMPAK BISTVENO MANJ OVINKOV IN SLABE CESTE….
PRIJETEN DOPUST!!!
ČE TE ŠE KAJ ZANIMA VPRAŠAJ
Ojla!
Najboljši apartmaji na Hvaru so v bližini mesta Hvar, saj ti ne bo treba z avtom v mesto, ampak je vse lepo priročno in luštno za peš. Mi smo bili že dve leti v apartmajih Drinkovič – poglej na http://www.hvar.hr in se odloči za kakšnega sebi primernega. Je pa zelo luškano okoli hotela Podstine, ker je tam okoli najbolje za kopati ( ni čolnov, prometa….). Mi gremo v Dalmacijo vedno po magistrali ob morju, če ni ponoči lahko vidiš čudovite kraje, morje…Na trajekt pa smo šli iz Drvenika, ker je ceneje, samo se vleče cesta po otoku Hvar, pa še kaj nič ni uredu ( sami ovinki in vse zelo ozko ), Nazaj smo pa šli iz Starega grada v Split, kar je veliko bolje. Pa še to, splača se ti iti iz sobote na nedeljo ali med tednom, da ne boš doživela avtomobilsko turistične gužve. Lep dopust, uživajta!
Pozdravljeni
Hvala za vaš odgovor kako priti do Hvara, zanima me kako dolgo (približno) traja vožnja do Hvara? Katera pot je najbližja, pot do Drvenika poznam in mi niti slučajno ni všeč, preveč ovinkov…. Torej se splača na trajekt v Splitu????Hvala za vse informacije.Lep in prijeten teden.
Lp Fiona
Bolj se splača iti na trajekt v Splitu. Samo , ko smo šli mi leta 1996, ne vem pa kako je sedaj, je bila za na trajekt taka gužva, pa je vozil non-stop, ne po voznem redu, da smo čakali v Splitu na pomolu 8 ur. Naslednjo noč so ostali v Splitui, niso vseh zvozili.
Verjetno imajo to sedaj že bolje urejeno. V nasprotnem primeru, pa ti priporočam raje trajek v Drveniku. Mi smo šli nazaj tako. Peljali smo se cca.pol ure čez otok Hvar, pa potem na trajekt, ki vozi približno pol ure in tudi čakali smo le 15 minut.
Forum je zaprt za komentiranje.