Najdi forum

A mi lahko kdo predlaga kakšen dober hotel na Hvaru, Jelsi ali Starem gradu. Pa še to, če je že kdo bil na Hvaru na morju a lahko pove svoje mnenje!

Nela

Nela, pišim mi na mail, pa ti pošljem odgovor s cenami.

A veš imam ful veliko doma raznih katalogov od agencij samo ne vem za kateri hotel naj se odločim, tu mislim na postrežbo, hrano prijaznost,… pa me zanima, če ima kdo izkušnje!

Nela

A te zanima samo hotel? Ali bi vzela tudi polpenzion pri domačinih, bolj na samotnem kraju?

Zivjo Nela!

Jaz ti predlagam kaksen apartma v Zavali! Sicer dvomim, da bos dobila se kaksnega, ampak vredno je poskusiti.
LP
M.

Ja tudi polpenzion bi vzela, če imaš kakšne informacije, a mi jih lahko prosim posreduješ.

Nela

Jaz sem bila lani v Jagodni na Hvaru in sem bila zelo zadovoljna s hrano in ceno. Apartma je opremljen nekje povprečno, ni luksuzen, je pa čisto. Poglej si na spodnjem naslovu. Sicer je pa težko rečt, ker enemu to paše, drugemu, ne. Bistvo tega pa je, da tukaj zveš, da te kdo na suho ne “nategne”.

http://www.kredo.hr/hvar/index.htm

jaz bi pa rada vedela kakšna je plaža v Zavali, ker imam dveletnega sina in bi zelo rada imela peščeno plažo s čim nižjo gladino morja.
Petra

jaz bi pa rada vedela kakšna je plaža v Zavali ali če je kje na Hvaeu kakšna peščena plaža ali pa na Korčuli, ker imam dveletnega sina in bi zelo rada imela peščeno plažo s čim nižjo gladino morja.
Petra

Upam, da ne pozabim, ti jutri sporocim telefon od onega apartmaja v Zavali. Hisa stoji prakticno na plazi, ima svoj pomol in svojo pesceno plazo. Pred hiso velika terasa, ki si jo delis z ostalimi. V hisi so namrec 3. apartmaji. Vsi imajo pogled na morje in lusne balkoncke. Za druzino z malim otrokom idealna stvar, ker v vasi prakticno ni prometa. Edino ena mala trgovina, po kaj vec pa moras v Jelso.
cao
M

Meni je všeč mesto Hvar, ker je ravno prav veliko in ravno prav majhno, tipično dalmatinsko. V centru ni dovoljen promet. Imaš občutek, da se nekaj dogaja, čeprav se nič ne dogaja. Lahko se sprehajaš, lahko pa cel večer sediš na betonski ograji in opazuješ ljudi.
Hoteli: Priporočam Palace, ki je čisto v centru mesta. Od tam vsako jutru peljejo ladijce na bližnje Paklene otoce in oddaljene čudovite plaže (npr. Piščena). Cena od 15 kun/os dalje. Hrana v tem hotelu je dobra, restavracija je na odprti terasi tik nad rivo. Všeč mi je bilo, ker gre za manjši hotel in ni bilo Čehov in ostalih.
Amfora je od mesta oddaljena toliko, da sem bila že kar utrujena, ko smo se vračali. Prevelik hotel!!! Pred Amforo je plaža, ampak: na Hvar ne greš zato, da se sončiš pred hotelsko plažo, prosim lepo! Hvar so Pakleni otoci, je Milna (Velika in Mala Milna), in vsaj še nekaj plaž, do katerih je dostop samo s čolnom (ladijco). Drugače je vseeno, če greš na Krk. Nekaterim je všeč Jelsa, vendar ni čisto nič posebnega. Kot kak kvarnerski otok. Stari grad je kot mesto lepo, nek glumazen hotel je daleč stran od mesta.

Odvisno od tvojih želja in pričakovanj. Jaz sem se za mesto Hvar odločila ko smo letovali na Bolu in smo odšli na izlet na Hvar. Takoj sem si rekla: Drugo leto pridemo sem (s 3 letnim otrokom). Tako smo letovali v Amfori in bili odločeni, da gremo nasl. leto v Palace. Ker je bilo tam v našem terminu zasedeno smo bili en teden v Pharosu (groza!!!) in en teden v Palacu.

Pa lep dopust!

Zivjo!

Ce se kdo zanima za en OK apartma v Zavali, lahko pokliče g. Jakić na telefon +385 21 761078. To so apartmaji, ki jih bi vsakemu, ki si zeli mirnega dopusta priporocil.

cao
m

HVALA ZA TELEFON
PETRA

Jaz hodim že vrsto let na Hvar, v Vrbosko, za tri tedne. Ne predstavljam si, da bi šla kam drugam. Pomembno je, kakšne želje imaš. Če si želiš “komoditete” in nočnega življenja, potem rezerviraj prav mesto Hvar, če pa si želiš predvsem miru, pa je Vrboska, pa tudi drugi kraji, nadvse primerna.

Ja hvala vsem za nasvete. Slišala sem tudi, da je hotel Mina v Jelsi ful v redu, a mogoče kdo ve kako je res tam?

Nela

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close