Najdi forum

Hvar – kolo

Zivjo!

Mi lahko kdo svetuje ce se splaca na Hvar vzeti s seboj kolo? Je moznost lahkotnega kolesarjenja? Tam do 20 km dnevno?

hvala,
b.

Pot iz Hvara po stari cesti za Stari Grad cca odlična pribli. 15 km.

tudi sam o tem razmisljam, naslednji teden grem na ladjo iz reke. karta za kolo je sicer nenavadno draga, zato tudi sam razmisljam, ce se splaca ga met s sabo. slisal sem, da je otok precej hribovit. je zelo pa podolgovat in meri priblizno 70 km. so pa baje ceste brez ograj in zna bit nevarno, ker glede na to, da so ponekod dokaj ravne, folk zelo divja. ne vem. mogoce bedno, da ti to govorim. pac pazi na lunatike.

Super, hvala vama obema. Seveda je vsaka, cisto vsaka informacija dobrodosla, glede na to da se nikoli nisem bila tam. Predvsem o “divjakih”:)
Dejko, Vesna, hvala:)
b.

Ravno smo se vrnili s Hvara. Tudi mi smo kolesarji. Cesta Stari Grad – Hvar je sicer novejša, vendar s precej klanca in zahteva kar nekaj kondicije. Še najbolj varna je Stari Grad – Jelsa, ki nima kakšnih posebnih vzponov. Če pa hočeš prekolesariti Hvar do Sučuraja, pa je cesta ozka, prepadna in precej zahtevna. Seveda je odločitev tvoja.
LP, Darja

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close