Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Hvar – Ivan Dolac

Hvar – Ivan Dolac

Oprosti, ampak a si pogledala slikce od apartmaja? Plaža že plaža, ampak notri je pa kot v garaži, saj še normalne mize ni. Ne bi ti rada kaj kvarila veselja, ampak jaz v to ne bi šla nikol.

Miza je zunaj v senci, zraven raste rožmarin. Mi smo ga malo kar direkt v omako dali.

Ja ,vožnja s trajektom je draga ampak otroci na njem tako uživajo da pozabiš na denar. Mi smo bili na Hvaru trikrat za povrstjo – vedno v Jelsi, ki si jo moraš ogledati, tudi mesto samo (Hvar) je lepo , tam mi je bilo všeč zvečer – sprehodi, ta tunel v skali je fascinanten – boš videla, iz Jelse vozijo ladjice na enodnevna kopanja na Bol na Braču, tudi tega ne smete zamuditi.
Morje je čisto kot biser in tudi sladka voda je zelo pitna za pitje in jo je za razliko od drugih otokov dovolj. Upam da sem ti Hvar vsaj malo približala, ko smo šli mi prvič nismo vedeli v kaj se podajamo a smo bili potem več kot zadovoljni. Če te zanima še kaj več vprašaj.

Lep dopust vam želim

Na Bol-u sem že bila in mi tisti Zlatni rt ni bil prav nič všeč … :))))) Zato se temu z veseljem odrečem. Mislim, da bomo kar večino časa preživeli tam na licu mesta … čeprav se verjetno po 10-ih dneh na istem mestu že malo naveličaš … :)))

Sem pogledala ja :))) … in mi je prav prijetno … zelo domače. Ne počutim se v nekih na novo opremljenih apartmajih, ker imam vedno občutek, da moram za vsako stvar pazit. Lani smo bili v enem apartmaju, ki je bil še veliko veliko veliko bolj staro opremljen kot ta (verjetno je tam bivala kakšna babica od tega lastnika ali kaj takšnega) … postelja je škripala … vse je bilo tako, da se ti je zdelo, kot da se bo zdej zdej sesulo … :))) Ampak veš kaj ti povem … uživali smo 100/h … Mali je tam spal še lepše kot doma … :))) … pa je bilo 100x bolj hrupna lokacija … :)))))

Nismo fini … daleč od tega … zato nam pa tudi tak apartma in takšna oprema ne dela težav. ;))) :)))

Mmmmm … je moglo dišat, a? :)))))

Seveda ti privoščim, da uživate. Ampak men se take napol garaže malo gravžajo. Ne vem no. Saj mi tudi nismo za čisti luksus, ampak ga toliko plačam za apartma, kkjer so stvari stare 40 let, mi pa ne gre.

pismo, vi pa znate naredit lušte 🙂

No Bugi, boš poročala.

KAj pa vem kakšne finoče gredo res v fensi apartmaje. Pa kaj.

Meni je na prvem mestu čistoča apartmaja, primerna plaža , potem pa prijaznost lastnikov ali domačinov. Ostalo…

Verjamem, da marsikomu tu ne bi bilo všeč. Hvala bogu, saj je že tako preveč ljudi tam.

Pa kdo ima prioriteto žuranja, pa naj gre v tako mesto kjer se kaj dogaja.

Jaz imam čez glavo dogajanja in žura in hočem MIR. Zato mi je bilo tudi tam všeč.

Ma če bi hotla še novo opremo bi pa plačala po 70€ na dan … vsaj tako kot sem gledala cene … :)))) Sicer mi pa oprema niti ni tako slaba, no … Ne zdi se mi ravno tako starinsko … Ni ravno novo … to res … ampak to me pa res najmanj zanima. :)))) Tisto kar sem rezervirala v prvo je bilo čist majhno majhno … stisnejeno do kraja … pa tudi oprema še bolj stara kot ta … … Ampak … na dopustu pa res ne bomo preživljali časa v apartmaju … :))) … ampak zunaj … ;))) :))) Čimveč zunaj! Ali na terasi (ki je super, glede na slike) … ali na dvorišču … ali pa po plaži, ki pa je FANTASTIČNA!!!!!!! :)))

:)))))) A greš z nami … ;))) … Si razdelimo stroške … :))))))))))) … hahahahaha

:)))) Glede na to, kako sta oba apartmaja polno zasedena, očitno ni tako slabo, ne? :))))

Hja … tista finesa … žuranje itd. je bilo za cajte, ko smo bili še “mladi” (hehe … kot bi imela 100 let) oziroma za čase, ko bomo spet sami … v penziji … ;))) :))))

V Ivan Dolcu smo bili 6 let nazaj in smo se imeli kraaasnooo, saj smo imeli apartma oz. hiško s prečudovitim vrtom… žal je lastnik umrl in ne vem, če sploh še kdo oddaja tam. Žal se je tam potem gradilo in gradilo in upam si trditi (če niso tudi plaže na novo urejene), da zna biti kar velika gneča.
Je pa cesta, ta skozi tunel, res edina.
Evo, našla sem tudi “naš” apartma s sanjskim vrtom… res so stopnice dol, ampak naši otroci so bili stari 1 leto, 4 leta in 7 let, pa sploh ni bilo problema… ja, pa tudi tu je oprema stara, ampak mi smo se imeli krasno.

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

Da ti tudi jaz povem iz prve roke; mi hodimo v Ivan Dolac že nekaj let,
in zame je to nekaj najlepšega.Boš vidla; take plaže; kamenčki + barva in čistoča vode, tega še nisem nikjer vidla.
Mi hodimo v en apartma 100 m od vas , kjer smo tudi na hrani ( Božanska),
drugače je pa na plaži carski bife;Zinka ( prastara prikola ), tam rešujemo svet v največji vročini kjer prijetno pihlja.
Mi gremo leto 22.06. kot vsako leto, ampak lani je bila kar gužva tak čas, tako da po moje bo v vašem terminu še huje.

p.s. pa še pivo že celo življenje košta 10 kun, pa sladoled je ful poceni.
No , za prvo silo bo, če hočeš še kaj, vpraši.

lp

Ema prosim za url vasega apartmaja, nas zelo zanima

ja! z veseljem bi šla samo še imam predavanja do 4.7 :'(
In jaz planiram morje proti koncu poletja 🙂 -> zadnji teden avgusta in začetek septembra. Namreč si bo morje še reba zaslužit :).

Prinesem jutri tel.št. ker imam doma, na netu jih hvala bogu ni.

Sem tole našla, isti kraj, enaka cena, videti je lepo:
http://free-zg.htnet.hr/hvar/. Žal ne znam aktivirat linka.

Če greste na Hvar, nimate kaj zgrešiti! Je čisto vseeno, kakšna je oprema, važna je narava (za moje pojme). Itak boste verjetno v apartmaju bolj malo.

No, tudi meni ni pomembna oprema apartmaja…Ampak dva različna stola v jedilnici…v apartmaju za tri osebe…No, vsak po svoje.

al pa v apartmaju za 4 osebe hladilnik velik za dve paštetki in en liter mleka, pa še ta je bolj grel kot hladil.
jojmene

Gledam mal ceno trajekta, da se mal orientiram koliko bi nas zadeva prišla … … pa gledam na naši strani, ki kao prodaja karte za Jadrolinijo, Cruise & Ferry … in glede na njihov cenik bi me prišlo v eno smer 53 € za avto … + 2×12€ za osebe (čeprav se mi zdi, da bi šteli tudi ta malega, ker bi ravno tisti čas dopolnil 3 leta). Skupaj 77€… S tem, da sem že poslala povpraševanje … in kaj mi napišejo? Da takrat trajekta ni na voljo???!!!! Da naj izberemo drug temin!!!???? Ni mi jasno. Me je že začelo potit, češ … kako ne vozi trajekt?

In grem pol pogledat na uradno stran od Jadrolinije … … hmmm … cena vozovnice za avto v eno smer 349 HKN – 47€ … + 2×74 HKN – 10€ za osebe (recimo, da mi dajo malega brezplačno) … … Se pravi skupaj 67€ … … In ko pogledam vozni red je seveda na njemu ene 5 trajektov za tisti dan … …

Zdej mi pa ni jasno … … a tisti 10€ je provizija za C&F? In kako da so mi odgovorili, da ni trajektov tisti dan?? Ne vem no … … mi ni jasno …

Kje to? A v tem apartmaju? Na sliki mi namreč deluje normalno velik hladilnik.

kretenka!!!!

Kdo … a jest??????? :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Zdej sem pa užaljena … :((((((((((((((((((((((((( Ne govorim več s tabo … :(((((

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close