Hvar – Ivan Dolac
Že včeraj sem spraševala za izkušnje za apartmaji in lokacijo na Grebaštici … ker pa je prišlo do neljubega dogodka (termin žal že rezerviran) smo se morali odločiti za novo lokacijo … in našli tole … ..
Sedaj me pa zanimajo izkušnje … :))))))))))))))))))))))))) Hvala vam že v naprej. Lokacija zgleda sicer po slikah pravljična (no … sicer cena ni glih tako pravljična) … ampak vseeno …
Mi smo bili točno v tej hiši ob plaži. Oprema bolj starista, gospodar in gospodarica sta izjemna človeka – pa še dobro vino imajo.
Je res čisto zraven plaže. Če pa je prevelika gneča, lahko greš na malce bolj oddaljene plaže tudi z vozičkom, ker je ob morju asfaltna steza.
Nočnega življenja ni, kar je nam prav ustrezalo, saj smo se hoteli resnično spočiti.
Dvomim pa, da bo kaj prosto.
Veliko sreče.
Ma GSM-a glih ne bi pisala … :)))) … lahko mi pa pišeš na bugnavilea@gmail.com … ker bi me res zanimalo kako in kaj. Predvsem … a je res najbližja trgovina 2 km proč?
Imam že rezervirano … … čakajo samo še, da plačam akontacijo … :)))))))) Gremo namreč od 4.7. – 14.7. … Kar se tiče hoje do ostalih plaž ni problem. Mali bo star 3 leta in hoja nam ni tuja … :))))))))))))))))))))) Koliko pa so oddaljene te ostale plaže?
Kar se nočnega življenja tiče pa … hvalabogu … :))))))) Imamo radi mir! Sploh pa da ne bo šundra, ki bi lahko zbudil ta malga … ;)))
:))))))))))))))))))))))) Zdaj bi te pa najraje poljubila … :))))))))))))))) Saj se mi je zdelo, da je krasno … sam sem mal slabo ostala zaradi cene (sem vseeno hotela mal bolj poceni dopust dopust) … Ampak ko tako opisuješ … joooojjjjj … … … si mi kar dvignila moralo. :)))) Hvala hvala hvala!!!!
Nisem pa bila še nikoli na Hvaru. Najnižje sem bila na Braču ene 5 let nazaj z motorjem … ostalo mi je vse tuje. :))) Kje je ta Zvala?
Zavala je pred Ivan Dolcem.
Od Jelse greš proti hribom in skozi en poseben tunel. Jaz sem šla prvič skozi nekaj let nazaj. Torej – takega tunela ne najdeš. Za en avto, vklesan v živo skalo, naprej pogledaš, če je kdo noter in potem spelješ.
Potem smo bili pred 3 leti in pomisli – imajo semafor!!!! Treba pa je pazit da si ne skuriš bremz ali karkoli, ko čakaš v hribu.
Skozi tunel prideš dol po ovinkih do Zavale (krasen pogled) potem pa desno do Ivan Dolca kakšen km, ne vem natančno.
Uf uf, morje…………………
Forum je zaprt za komentiranje.