Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Hvar – Ivan Dolac

Hvar – Ivan Dolac

Že včeraj sem spraševala za izkušnje za apartmaji in lokacijo na Grebaštici … ker pa je prišlo do neljubega dogodka (termin žal že rezerviran) smo se morali odločiti za novo lokacijo … in našli tole … ..

Sedaj me pa zanimajo izkušnje … :))))))))))))))))))))))))) Hvala vam že v naprej. Lokacija zgleda sicer po slikah pravljična (no … sicer cena ni glih tako pravljična) … ampak vseeno …

Čao,

bili smo tam – enkratno!……napiši svoj GSM, pa ti povem veliko več

Kolk pa je cena )??

Ja sej je že skoraj vse rezervirano.

Mi smo bili točno v tej hiši ob plaži. Oprema bolj starista, gospodar in gospodarica sta izjemna človeka – pa še dobro vino imajo.

Je res čisto zraven plaže. Če pa je prevelika gneča, lahko greš na malce bolj oddaljene plaže tudi z vozičkom, ker je ob morju asfaltna steza.

Nočnega življenja ni, kar je nam prav ustrezalo, saj smo se hoteli resnično spočiti.

Dvomim pa, da bo kaj prosto.

Veliko sreče.

Ma GSM-a glih ne bi pisala … :)))) … lahko mi pa pišeš na bugnavilea@gmail.com … ker bi me res zanimalo kako in kaj. Predvsem … a je res najbližja trgovina 2 km proč?

Najbližja trgovina od te hiše je ene 200 m stran. Je majhna, imajo pa vse. Zraven je vinoteka, super in poceni vino.

Imam že rezervirano … … čakajo samo še, da plačam akontacijo … :)))))))) Gremo namreč od 4.7. – 14.7. … Kar se tiče hoje do ostalih plaž ni problem. Mali bo star 3 leta in hoja nam ni tuja … :))))))))))))))))))))) Koliko pa so oddaljene te ostale plaže?

Kar se nočnega življenja tiče pa … hvalabogu … :))))))) Imamo radi mir! Sploh pa da ne bo šundra, ki bi lahko zbudil ta malga … ;)))

Yeeeesss!!! Hvala hvala hvala … :)))) … Sem že kar bolj navdušena … :))))

570€ za 10 dni … plus 80 kun takse …

A sem lahko fovš?

To je bil najboljši dopust v mojem življenju!!!!!!!!!!!!

Vseh drugim pa ne priporočam, da greste dol. Da bo še nas kakšen apartajček počakal….

Bugi, sem vesela še za tebe!

Si že šla kdaj skozi tisti tunel proti Zavali?

A slučajno veš iz glave koliko pride trajekt do Hvara … iz Splita seveda?

:))))))))))))))))))))))) Zdaj bi te pa najraje poljubila … :))))))))))))))) Saj se mi je zdelo, da je krasno … sam sem mal slabo ostala zaradi cene (sem vseeno hotela mal bolj poceni dopust dopust) … Ampak ko tako opisuješ … joooojjjjj … … … si mi kar dvignila moralo. :)))) Hvala hvala hvala!!!!

Nisem pa bila še nikoli na Hvaru. Najnižje sem bila na Braču ene 5 let nazaj z motorjem … ostalo mi je vse tuje. :))) Kje je ta Zvala?

Zavala je pred Ivan Dolcem.

Od Jelse greš proti hribom in skozi en poseben tunel. Jaz sem šla prvič skozi nekaj let nazaj. Torej – takega tunela ne najdeš. Za en avto, vklesan v živo skalo, naprej pogledaš, če je kdo noter in potem spelješ.

Potem smo bili pred 3 leti in pomisli – imajo semafor!!!! Treba pa je pazit da si ne skuriš bremz ali karkoli, ko čakaš v hribu.

Skozi tunel prideš dol po ovinkih do Zavale (krasen pogled) potem pa desno do Ivan Dolca kakšen km, ne vem natančno.

Uf uf, morje…………………

O, kako je lepo!!! Uživajte :))))))))))))))))

:))) O madona … :))))))) Zanimivo se to sliši … :))) A to je pol edina pot do Ivan Dolca … skoz ta tunel?

:)))) Hvala … :))))

plus trajekt, ki ni poceni…

No … … to tudi ja … :))))))

Ja … sej sem si že pogledala … :)))) 77€ avto in dve osebi … … Upam, da je za ta malega zastonj.

Bugi a je to cena le za apartma?

LP in uživajte 100/h.

Glej relacijo Split – Stari grad, mi smo pred dvemi leti plačali za dva odrasla+otrok+avto okoli 20.000 sit v obe smeri. Sedaj je sigurno malo več.

Ja … sej sem si preračunala … Okrog 23.000 bi me prišlo … seveda če vzamem povratno, ker je potem 20% popust.

77€ je cena trajekta v eno smer … če vzamem povratno me pride s popustom okrog 120 €. Apartma pa je 540€ za 10 dni … … samo apartma seveda.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close