Hvaležna za koronske ukrepe
hvala enako, 03.01.2022 ob 14:33
Para Bellum, 03.01.2022 ob 13:42
hvala enako, 03.01.2022 ob 13:12
da tudi tu na forumu ne pogledaš nobenega linka,
ne poslušaš nobenega razen teh, ki so na tv-ju…
In po čem ti sklepaš, da ljudje, ki smo cepljeni, ne pogledamo nobenega linka, ki jih lepite anticepilci na forum in na FB, da ne poslušamo anticepilske propagande? Vidiš, motiš se. Pogledamo linke, pogledamo. Ampak v njih vidimo drugačno sliko, kot jo vidite vi.
To je vse. Večina ljudi nas verjame v znanost, drugi verjamete ljudem, ki znanost zanikujejo. Ljudje smo si različni in tako kot velja za nas, da smo odgovorni za svoje odločitve, bi bilo pošteno tudi od vas, da ste odgovorni za svoje. Ampak tega niste zmožni, kajne, sicer ne bi ves čas dokazovali svojo odgovornost na način, kot jo dokazujete.
“hvala enako”, dvomim, da si pogledal(a) prav veliko linkov, ki jih sem gor lepijo anticepilci, sicer ne bi vseh anticepilcev metal(a) v isti koš.
Niso vsi anticepilci verniki v 5G čipe v nosu in pod kožo, niti niso vsi anticepilci pristaši ravne zemlje. Sploh pa kar vsi anticepilci ne zanikamo znanosti. V marsikaterem linku, ki je bil prilepljen sem gor, govorijo ravno ljudje, KI SO znanstveniki in ZDRAVNIKI z različnih področij medicine, pa konkretno TEMU cepivu (proti Covidu) nasprotujejo. Kar ne pomeni, da nasprotujejo kar vsem cepivom na splošno.
Sicer je teh tujih zdravnikov in znanstvenikov več kot domačih, domači se večinoma s svojim mnenjem nočejo niti izpostavljati, saj se bojijo takojšnjega napada in diskreditacije ter posledično za svoje službe.
Po spletu se lahko najde kar precej mnenj dr. medicine, ki so epidemiologi in infektologi, ki se s cepljenjem ne strinjajo. Čeprav so vse življenje posvetili znanosti in medicini, zdaj seveda kar naenkrat niso več znanstveniki, saj njihovo mnenje ni več “ustrezno” in v skladu s “trenutnimi smernicami”.
“Niso vsi anticepilci verniki v 5G čipe v nosu in pod kožo”
Ludi, Robi in Darko so vsi trije taki.
“KI SO znanstveniki in ZDRAVNIKI z različnih področij medicine, pa konkretno TEMU cepivu (proti Covidu) nasprotujejo”
Nek ginekolog, ki ne zna prevesti stavka iz angleščine in posledično napiše, da cepljenje povzroča neplodnost, zame s takim zapisom ni kredibilen. Da o raznih tujih alter zdravnikih, ki pod mizo ponujajo čudežne kapljice proti vsem boleznim, ne pišem. Specializacije zdravnikov obstajajo z namenom.
@ pcr test:
Nimam jaz kaj objavljati svojega imena in priimka. Nisem jaz oseba, ki bi imela hude stranske učinke po cepljenju pa tudi nikogar ne poznam, ki bi jih imel. Tudi ti ne rabiš objavljati svojega imena, objavi ime gospe, ki je padla v komo, da bomo lahko zadevo dali v javnost, če je seveda resnična, ali pa bodi tiho in ne trolaj. Zaradi takšnih primitivnih sprenevedanj in obračanja besed pa ste anticepilci v takem d*eku, kot ste – nihče vam ne verjame. Boš zmogla razumeti ali ti je potrebno še 2x, 3x razložiti?
Niti slučajno ne bom pisala jaz teh podatkov. To lahko objavijo ožji sorodniki, jaz ne.
Haha, kako hitro je odpadlo jagnječje krzno sprenevedanja, “hvaležnosti vladi” in “odlične kovidne izkušnje”.
Kaže, da res novačijo med malo bolj preprostimi na duhu.
Ne vem, od kod ti ideja, da sediš v poroti? Si le ena uboga reva, ki agitira za dva šolda. Nihče ne rabi objavljati imen, ne jaz, ne ti, ne nekdo, ki ima ali pozna nekoga s stranskimi učinki. Če nisi vedela, obstajajo temu namenjeni kanali in sredstva, kar forumi gotovo niso. Če pa že zahtevaš imena, pa se najprej legitimiraj in izkaži svojo upravičenost in pristojnost.
Pa ne pozabi se naročiti na četrti odmerek.
Anonimno 4609, 03.01.2022 ob 14:44
Anonimno 4609, 03.01.2022 ob 14:42
no, 03.01.2022 ob 12:59
bom jaz prva…
najprej: tudi jaz tebi želim srečo in vse dobro.
potem pa: lepo, da ceniš ukrepe,
slovenske strokovnjake,
testiranje necepljenih,
testiranje otrok,
nošenje mask,
nošenje mask otrok,
razne “pametne” prepovedi,
spodbujanje (ne vem, če je to prava beseda, ampak pustiva to) k cepljenju,
lepo da ne pogledaš ne levo in desno,
da nisi še slišala za biološke vojne, totalitarne sisteme, človekove pravice…
da ne veš kaj se dogaja po svetu,
da tudi tu na forumu ne pogledaš nobenega linka,
ne poslušaš nobenega razen teh, ki so na tv-ju…
lepo.
svet ti je lep, vsi so pošteni, vsi ti želijo dobro.
ti si z levo roko prebolela in greš veselo dalje, kajne?
nekega dne,
ko ti ne bo več tako lepo,
pa se spomni na ta tvoj stavek:
da je vsak odgovoren za svojo odločitev.
Ah, veš kaj. Avtorica je super napisala, nevtralno. Svojo prigodo. In potem se najde en pametnjakovič, ki spet misli, da vse ve. Ne veš nič. Moriš na veliko. Taki bi se moral posnet in poslušat, da bi slišal kot ste zaseženih in vsiljivi. Čisto isto kot ti na trgu, ki vas motijo. Zato vas pa motijo, ker to je del vas. Da težite drugim.
Zgornji post je komentar na “no”
Autocorrect
Zaseženih-zateženi
Na trgu-na tvju
Pepopolina, 03.01.2022 ob 12:36
Se mi zdi, da se po facebooku in forumih širi le negativa, jamranje, bentenje nad koronskimi ukrepi. Nihče si ne upa izpostaviti tudi druge strani, ker je takoj deležen pogroma. Tudi jaz si upam le kot anonimna na forumu 🙂 in se ne bom sekirala zaradi vašega potencialnega pogroma.
Torej jaz bi pa pohvalila ukrepe, ki jih izvaja Slovenija, v večini. Seveda ne vse, kakšni so prenagljeni in se hitro spreminjajo, ampak čutim, da se išče najboljša pot, ki pa žal ni optimalna. Zelo cenim slovenske strokovnjake.
Moja izkušnja s korono je sledeča in mi je potrdila smiselnost testiranj, cepljenja, karantene.
Super, da se otroci testirajo v šoli, tako je bila starejši hčerki odrejena karantena. Doma sem jo po par dneh testirala, čisto brez simptomov je bila in pozitivna. Sama ne bi posumila na okužbo nikakor. Lepo na potrditev PCR v Stožice, vse lepo teče. Je bila pravočasno izolirana, sicer pa bi širila naprej (imamo v sorodstvu rizične) … Seveda se je okužba razširila na še ostala dva otroka, ki pa sta bila že v karanteni.
Okužila sem se tudi jaz 2x cepljena junija. V taki koncentraciji virusov, bi bilo nenavadno, če se ne bi 6 mesecev od cepljenja. Sem pa presenečena, kako lepo sem prebolela okužbo, le en dan malo slabše počutje in 5 dni kašlja. Nobenih bolečin po telesu, glavobolov, izgube okusa. Bi rekla, da glede na mojo sestro (podobnih let, zdravja, genetike), ki je kar nasrkala in imela posledice še mesece, je moja izkušnja odlična! Mož, ki pa je pred mesecem prejel 3. odmerek, pa kljub vsem virusom ni niti zbolel. Torej je cepljenje delovalo celo tako, da se ni okužil, ker je bilo kmalu po tem. Hvala znanost.
Tako, da jaz sem pa hvaležna državi, da sprejema ukrepe, financira teste, spodbuja k cepljenju, za pkp-je.
Iz vsake negative, je treba narediti pozitivo in se znati tudi malo prilagoditi in čemu odreči.
Sem mnenja, da je vsak odgovoren za svojo odločitev, ali raje sprejme posledice po bolezni ali cepljenju (nisem za obvezo). Jaz sem s svojo odločitvijo zelo zadovoljna.
Srečno vsem v novem letu!
phahaha, ma ti si ena koncentracija gluposti, koliko so ti dali za to objavo? Iš..plačenci
Če bi nekdo od mojih bližnjih padel v komo, bi ti že brala o tem primeru, brezskrbi. Tako kot si brala ko je v komo padla Katja. Ko se zadeve v resnici zgodijo, pridejo zadeve v javnost v roku enega dneva.
—
to ni res.
se ne vsi izpostavijo javnosti.
in če ti ni dovolj Katja, potem lahko pogledaš malo po svetu, koliko je pričevanj o posledicah cepljenja. pa tudi statičnih podatkov, če že hočeš.
Še to:
našo vlado bi jaz nabodla na vile, z nekaterimi ukrepi se niti slučajno ne strinjam. Povezovanje političnega prepričanja z boleznijo covid je samo vaš, anticepilski cup od tea, za večino ljudi pa pač ne.
—
ja, saj zato, ker tega čaja ne prepoznate, pa lahko manipulirajo z vami.
jao…
Forum je zaprt za komentiranje.