Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Hvala in lep pozdrav

Hvala in lep pozdrav

Vsi skupaj lepo pozdravljeni!
Na začetku se mi je zdelo da je tale forum odlična stvar. Vsak pove svoje mnenje in tako lepo naprej. Sedaj pa imam občutek da je vse skupaj namenjeno le nekaterim, ki mislijo da so vsi ostali neumni, omejeni, bedaki …itd (s tem mislim Jacka in njegovih milijon imen). Mislim, da na tem forumu ne bom več bralec. Na srečo je tudi pri forumih konkurenca.
Vseeno vam želim še mnogo pametnih mnenj in debat.
LP
digi

Digi,pri taki masi ljudine moreš pričakovati drugega, kot da pride do kakšnega trenja, vendar se vsaka zadeva tudi uredi, brez skrbi.

Quatro bi rekel, vsak bedak mora imeti svojih 15 minut slave.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Hvala za spodbudo!
Vseeno pa mnenja so nekaj , žalitve vsepoprek pa čisto nekaj drugega. Pa ne glede na naslov foruma “čvek” LP

Digi,

iz izkušenj tilahko povem, da je tako skoraj na vsakem forumu, ko se odpre. barvice pod nepopisano steno,seveda nihče ne pomisli iz prve, da bi napisal kaj pametnega.

Sem pa prepričan, da se bo tudi to uredilo. tako se je tudi drugod. Večtakih kot si ti, pa bodo drugi v manjšini, ko pa so sami pa nimajo poguma.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Digi, tvoje mnenje kot mnenje posameznika, še ne pomeni mnenje vseh uporabnikov foruma.

Vsak ima svoj pogled na vsako stvar, hvala bogu. In ljudje na tem forumu so ga že razglasili kot raznoličnega.

Tudi sama se strinjam s tabo, Digi. Večkrat sem preletela ta forum in tudi kaj napisala. Zdaj pa se mi niti ne da brati teh kač, ki se vijejo (preko 200 sporočil na eno temo). Na bruhanje mi gre ob nekaterih “bistroumnih”. In konec koncev čvek sploh ni več čvek. Bi se moral forum preimenovati… In tudi jaz se do nadaljnega poslavljam s tega foruma. Vsaj do takrat, ko bo spet čist…

Ostalim pa veliko bralnih užitkov!

Jaz pa ne razumem tistih zenk, ki se po tolikih sporocilih, zaljivkah in kaj se vem kaj, se zmeraj se jim da ubadati s tem Jackom. Pac.. vsako tele ima svoje vesele. Ocitno nekaterim se res ljubi toliko prerekati. Ne vem..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close