Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice HURGADA – EGIPT

HURGADA – EGIPT

Zanima me Hurgada Egipt, tja se odpravljamo čez zimske šolske počitnice, in sicer hotela Sultan beach 3* ali pa Hotel Coral Sea Hurghadaima 4*. Ali je kdo letoval v omenjenih hotelih? Izkušnje? Nasveti?

Hvala

Jaz sicer nisem bila v teh dveh hotelih,bi ti pa priporočila 4*,saj v Egiptu to ne pomeni isto kot v Evropi!Vsaj po mojih izkušnjah ne…Je pa drugač Hurgada ok,jaz sem bila z možem,ki se je potapljal in smo večino časa preživeli na morju in je blo super!

Uživaj!

In koliko stopinj ima morje v Hugardi februarja in koliko zrak? Hvala!

Hojla.
Tudi mi se odpravljamo v Hurgado v počitniškem času, konec februarja, zato tudi mene zanimajo kakšne so temperature zraka in morja.

TAM SEM BIL NOVEMBRA IN ZUNAJ JE ŠE TOPLO,

MORJE PA JE ŽE HLADNO, A SE ŠE NEKATERI

KOPAJO. HURGADA JE BIL NAJDRAŽJI KRAJ

V EGIPTU NA MOJEM 33 DNI TRAJAJOČEM

POTOVANU. ZA VEČ INFO POKLIČI.

LP!

ULRIK

Čao.

Hurgada ni najdražji kraj v Egiptu. Najdražji je Sharem. Voda ima 24c (ravno sem se vrnila iz Egipta), tako da ni mzla. Ozračje pa ima tam nekje 28c. Hurgada je super. Seveda pa priporočam 4*. Kadar koli sem bila v Egiptu v hotela z 3* sem imela želodčne težave. Potem je škoda denar za dopust, če ga preživiš s krči v želodcu in na wcju.

NAJPREJ SKOČI, POTLEJ RECI HOP.

NAJPREJ POZORNO PREBERI IN NATO KOMENTIRAJ.

NAPISAL SEM: “…NA MOJEM POTOVANJU PO

EGIPTU…”. TOREJ JE BIL OD TISTIH KRAJEV, KI

SEM JIH OBISKAL, NAJDRAŽJA HURGADA.

V SHARM-EL-SHEIKU PA NA SVOJEM

POTOVANJU NISEM BIL.

LP!

ULRIK

Mah povsod v vseh hotelih preveč Rusov((.Zelo neprijetni so.

Oprosti, ampak to ti pa ne verjamem, da je tam 28 stopinj. Ta čas je tam nekje okoli 20 stopinj.

28 stopinj je čez dan (dan je zelo kratek) – tam nekje od 11 – 15 ure. Ko pa se zmrači je pa ful mrzlo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close