Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Hura, končno smo prekuženi

Hura, končno smo prekuženi

Odgovor na objavo uporabnika
Plavi, 27.12.2021 ob 22:57

Majmuni blesavi  dajte masko na gobec, pa jo nosite 24 ur 365 dni v letu. Priporočam  testiranje dvakrat dnevno, oziroma trikrat dnevno za praznik in weekend. Zasukaj rokav in bodi junak! Za zdravje gre!

Za: Plavi

Junaka , ki je zasukal rokav smo ravno danes pokopali 🙁

600 days ago, the first human participants received the Pfizer mRNA vaccine.

We've since accumulated an immensity of data from hundreds of millions of doses given. Yet some people still worry about “long-term effects.”

This concern has some significant flaws ? (PT. 2) pic.twitter.com/6li6AhfhgP

— Noah? (@Michigan_Noah) December 27, 2021

Gospod Pahor je za obvezno cepljenje, če je to edina pot iz zdravstvene krize.

Gospod Pahor

Zdravstvena kriza je(vaša trditev) nastala, ne zaradi covida, ampak, ker se vam je sesul sistem, ki ste ga toliko let črpali, uničevali in ničesar vlagali.

Za bolne otroke zbiramo že vrsto let zamaške in donacije.

Toliko o zdravstveni krizi.

Gospod Pahor na ustavniskem blogu Andraža Terška imate jasno napisano zakaj obvezno cepljenje ni možno. Preberite si.

G. Andraža Terska  najbrž poznate g. Pahor?

A ma vi se še kar ukvarjate s tem?? Svašta…

3. 1. bo visok porast okužb. Kar čakajte, pa boste videli. Kot je po vsakih daljših praznikih. Kot je bil hud porast okužb 3. 11. Če bo pa tudi visoko št. hospitalizacij, se pa ne ve še. Čisto možno, da je omikron bolj blag kot delta.

In prekuženi seveda nismo.:) V moji širši familiji vsi cepljeni, vsi delamo, eni tudi v domovih upokojencev, drugi po šolah, še nihče ni niti enkrat zbolel za kovidom. Takih je še ogromno.

Julij Cezar, 27.12.2021 ob 23:04

Dr Roman, 27.12.2021 ob 17:24

Medtem, ko po vsem svetu in Evropi številke okuženih zaradi omikrona strmo rastejo in države uvajajo nove in nove omejitve, je Slovenija zaradi prekuženosti prebivalstva otok miru v tem viharju. Pri nas število novih okužb že nekaj časa celo pada.

Uspelo nam je tisto kar so Švedi in Britanci poizkušali izvesti dobro leto nazaj, pa zaradi smrti starostnikov niso imeli jajc izpeljati do konca.

V Sloveniji, kjer posameznik ne šteje nič in je pomemben le sistem, smo projekt prekuženost izpeljali v celoti in sedaj žanjemo sadove.

ta je iz kvote za sds cepilce. raj ne vprašam kk dobite to nazaj.  a v naturalijah? verjetn dobi lih tist tip k non stop piše o kurcoslovju. kr desnjaki dnarja ne dajo. po farovško na kolena. he he

Naj ti razlozim po domace. Skoraj vsi, ki jih poznam so cepljeni, antijansisti in imajo koncano vec kot srednjo solo.

Da ne govorim o tem, da “prekuženosti” pri kovidu ni, tako kot je ni pri gripi. Pa a ste v osnovni šoli? Lahko si prekužen proti trenutnemu sevu (in podobnim sevom), ampak že čez 2 meseca se pojavi nov, pa nisi več prekužen. Omikron zaenkrat ni čisto nov sev. Protitelesa, pridobljena od prejšnjih okužb ali s cepljenjem delujejo tudi proti omikronu, vendar slabše. Zato bo seveda veliko novih okužb. Se slišimo v prvem tednu januarja.:)

ja šur ja, 28.12.2021 ob 07:11

Da ne govorim o tem, da “prekuženosti” pri kovidu ni, tako kot je ni pri gripi. Pa a ste v osnovni šoli? Lahko si prekužen proti trenutnemu sevu (in podobnim sevom), ampak že čez 2 meseca se pojavi nov, pa nisi več prekužen. Omikron zaenkrat ni čisto nov sev. Protitelesa, pridobljena od prejšnjih okužb ali s cepljenjem delujejo tudi proti omikronu, vendar slabše. Zato bo seveda veliko novih okužb. Se slišimo v prvem tednu januarja.:)

Priden, sedi pet. Na piškot.

Tega preprostega dejstva narod ne razume. Poleg tega, če bi obstajala prekuzenost, bi obstajala tudi samo ena doza cepiva, ki bi držala vse življenje. Tako je pri zadevah, kjer se lepo prekuzis in nikoli več ne zbolis. Ne pa pri koronavirusih.

Včasih, ko si mel gripo si se komi privleku do wc, sedaj pa v vrsto in na  PCR.

Koga mate za norca no.

Tam pa taka guzva in en čez druzga nobenega reda, una brska in išče papirje, druga v petkah tiktaka, od avta do avta. V petkah.!!!Tam pri vhodu stojijo v vrsti in čakajo pcr, domnevno okuženi. A je to način.

Kdo je tu nor.

A gre Beovič kaj na teren? Videt v živo kaj se dogaja.

Posameznik ni nič vreden. Gre se za populacijo.

Smrtne žrtve so pričakovane tudi med otroci. SMRTNE ŽRTVE SO PRIČAKOVANE MED CELOTNO POPULACIJO, TUDI MED OTROCI.

Treba se je cepit.

Ne obtožujem nikogar, ki se ni cepil, ali se ne bo cepil.

Jaz sem se, pa se ne bom nikoli več.

Ko bo umrl prvi otrok, se spomnite na moje besede.

Predvsem tisti mladi najstniki – spomnite se na moje besede.

Ste našli kje podatek koliko je % smrtnost po pfizerju?

Niste našli? Kako pa to? A to zato, ker smrtnosti ni? Podatki za druga cepiva so objavljeni – recimo jannsen 1 na 100.000 ( Katja in žena od veleposlanika).

Vi kar cepite svoje otroke. Kar izvolite.

Včeraj sem prebrala odličen komentar na 24 ur

Pfizerjevi bodi slavili Silvestrovo na jahtah ob šampanjcu in kaviarju, mi pa ob poceni vinu in pašteti.

Odličen komentar, 28.12.2021 ob 11:18

Včeraj sem prebrala odličen komentar na 24 ur

Pfizerjevi bodi slavili Silvestrovo na jahtah ob šampanjcu in kaviarju, mi pa ob poceni vinu in pašteti.

Verjetno je eden od razlogov za to, ker Pfizerjevi delajo od zore do mraka medtem, ko ti visiš na MON.

Samo rečem.

Canadian Vaccine Authorities Put Yellow Patches on Your Jacket as You Load into Trains

mal za strah…

Za poskusne podgane je še to luksuz.

To je bilo za “odličen komentar”.

Poslušajte kardiologa, tip je pričal tudi pred ameriškim kongresom. Vam bo malo odprlo oči.

Sem pozabil dodat ime Dr. Peter McCullough, MD, MPH

J208, 28.12.2021 ob 12:30

Poslušajte kardiologa, tip je pričal tudi pred ameriškim kongresom. Vam bo malo odprlo oči.

Kakšen Link?

J208608, 28.12.2021 ob 12:31

Sem pozabil dodat ime Dr. Peter McCullough, MD, MPH

A tale?

Joe Rogan interview with Peter McCullough contains multiple false and unsubstantiated claims about the COVID-19 pandemic and vaccines

jehucjdjhfnf, 28.12.2021 ob 12:20

Verjetno je eden od razlogov za to, ker Pfizerjevi delajo od zore do mraka medtem, ko ti visiš na MON.

Samo rečem.

Ali zato ker greš ti po pikico četrtič, petič, itd

Sam rečem.

Se beremo po novem letu. Tudi delta je izbruhnila v vsem sijaju po krompirjevih počitnicah, ko se je folk preveč sprostil. Zdaj s evsi veselo družite s sorodniki in kolegi, rezultati bodo vidni naknadno.

ne se veselit prekmalu, zdaj se je šele začelo. počakaj en teden ali dva, bomo v višavah.

Itak bo novi val, zdaj samo vprašanje, ali je omikron isto hud kot delta, ki nam je polnila bolnišnice.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close