Hura, končno smo prekuženi
Medtem, ko po vsem svetu in Evropi številke okuženih zaradi omikrona strmo rastejo in države uvajajo nove in nove omejitve, je Slovenija zaradi prekuženosti prebivalstva otok miru v tem viharju. Pri nas število novih okužb že nekaj časa celo pada.
Uspelo nam je tisto kar so Švedi in Britanci poizkušali izvesti dobro leto nazaj, pa zaradi smrti starostnikov niso imeli jajc izpeljati do konca.
V Sloveniji, kjer posameznik ne šteje nič in je pomemben le sistem, smo projekt prekuženost izpeljali v celoti in sedaj žanjemo sadove.
Dr Roman, 27.12.2021 ob 17:24
Medtem, ko po vsem svetu in Evropi številke okuženih zaradi omikrona strmo rastejo in države uvajajo nove in nove omejitve, je Slovenija zaradi prekuženosti prebivalstva otok miru v tem viharju. Pri nas število novih okužb že nekaj časa celo pada.
Uspelo nam je tisto kar so Švedi in Britanci poizkušali izvesti dobro leto nazaj, pa zaradi smrti starostnikov niso imeli jajc izpeljati do konca.
V Sloveniji, kjer posameznik ne šteje nič in je pomemben le sistem, smo projekt prekuženost izpeljali v celoti in sedaj žanjemo sadove.
Niste normalni
Sicer pa, če niste ne cepljeni ne prebolevniki, ste najebali
samo toliko, 27.12.2021 ob 18:26
Pri omikronu ni nihče prekužen, razen tisti, ki so ga preboleli.
Počakajte še kakšen dan, število okužb bo šlo v višave. Samo danes sta zboleli dve sodelavki, ki sta bili že okuženi, ena celo oktobra in obema je test znova pokazal okužbo.
sta cepljeni?
Pa dobr cepljenje pri meni odpade….
Preboleli nismo vsaj ne potrjeno noben v družini ne. Kaj nej zej?
Sm ga najebala?
Kaj mi druzga ostane?
Nevede v stiku sem že bila 1 izvedela da so bili okuženi šele 2 mesca po tem ko so preboleli… Otroci v karanteni že večkrat… Sigurno imeli še kak stik za katerega ne vemo…. Zboleli nismo. Zakaj? Ne vem.
kaj si vzel, 27.12.2021 ob 18:42
Ravno danes se je začela krivulja 5. vala dvigovati. Današnji protestniki bodo zaslužni za to, da bo še bolj strma. Omikron ima na voljo celotno populacijo, razen morda manjšino, ki je cepljena s 3. odmerkom.
Pred omicronom so varni samo par tednov tisti, ki so cepljeni s poživitvenim odmerkom. Ne vem pa, čemu takšna panika, če pa gre za malo močnejši prehlad. To je isto, kot če bi se hotel proti sezonskim prehladom cepit… Džabe.
Forum je zaprt za komentiranje.