Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Humus in tahini

Humus in tahini

Sonce, zelim ti en zasluzen pocitek za predah:)))

Kaj, ce bi vase trgovce malo na Forum povabili, da bi prebrali, kaj vse znamo ceniti in uporabljati. Mogoce bi se potem v vasem Hipermarketu malo zganili:))) Sicer je moj krajtudi ” malo msito”, so pa kar zalozeni.

Pocitek se bo meni tudi prilegel:) Lp

Ne, ne Babi, jaz sem nad našimi trgovci že obupala. Kadar sprašuješ za kakšno zadevo ki ni ravno najbolj običajna, te čudno gledajo. Da bi jo naročili?!?! Japajade ;-))

----------------------------------------------- http://sonce-rumeno.moj-album.com/

Hoj,
jaz pa vem kako se temu siru rece: chedar cheese. Obstaja v vecih variantah, ena med njimi je oranzne barve (mislim da mu dodajo barvila). Dobi se v vsaki speceriji v Ameriki, ceprav je za moj okus cisto navaden rumenkast cheddar boljsi 🙂

Nisem si vsega prebrala, ampak tahini omako/olje se,da dobit zdaj tudi v merkatorju humus pa je tudi brez njega odličn!

Glede arašidovega masla pa se morm pritožt haha, js ga nadvse obožujem, sm hujša k američani, na 3mesce en ceu lonček pojem, zato pa pol spet čakam dolgo časa, ker kalorij ma pa dost, ampak je toooook dobr! njami no:D js ga kr z žličko, alpa npr. na zeleno stebleno alpa ob korenju, čudna kombinacija zdravja in maščbe ohja, nemorm si pomagat!

ps: aje kera probala peanut butter&jelly kot imajo to v ameriki?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close