hujšanje
No, morm povedat, da tale post s sirupom zahteva kar mal psihične priprave, saj zgleda tak, da ves čas trajanja posta samo piješ ta sirup (po navodilu), čaje, vodo in nič drugega. Js sem prvič poskusla pred več kot 5 leti, zdržala 9 + 3 dni(po postu rabiš nekaj dni, da se privajaš nazaj na normalno hrano). Počutla sem se fajn, lačna nism bla, sam v ustih je pa dolgcajt (nekaj bi pač jedla pa ne zarad lakote). Najboljš si je splanirat tak, da nikamor ne greš (služba, to ja), nimaš kakih posebnih obiskov, zabav. Po postu sem res spremenila način prehranjevanja, tako da sem pridobljeno težo obrdržala polna štiri leta. Letos sem se pa kar mal poredila, mal čez zimo pa mal že prej, tak da se spet ne počutim dobr v svojem telesu. No, mal razmislte, povejte – več nas bo, lažje bo.
Jaz sem nekoč shujšala že več kot 20 kg, ko sem se začela drugače – zdravo prehranjevati. Bila sem že skoraj presuha, zdaj, ko spet jem vse, pa sem se zredila in bi morala spet shujšati. Nisem zelo predebela, a sem. Ne počutim se več dobro, ne morem več obleči vsega. Fora je pa v tem, da že poznam recept za hujšanje, a ga ne morem kar tako uporabiti. Čakam, da mi v glavi klikne in se mi spet zagabi vsa nezdrava in redilna hrana….
Nehala sem jesti vso nezdravo hrano, to je vse! Začela sem tudi malo telovaditi, res malo, okoli 10-15 minut na dan, in to doma, pa zvečer nisem nič jedla. Za zajrtk misli z jogurtom, za kosilo normalno in kolikor mi je pasalo (vendar nič mastnega), potem kakšno sadje in bobi palčke – to je to.
Zdaj pa imam enak problem kot ti: preveč me je predvsem v trebuh, ampak se tud ne morem pripravit, da bi mi znova uspelo.
Tina29…jaz tudi…kot bi brala sebe, le da sem tiste zdrave stvari jedla malo drugače.
Zjutraj sadje, za kosilo polovico krožnika in to bolj zelenjave. Izogibala sem se krompirju, testeninam…če sem že jedla to, potem res čisto malo. Za večerjo pa solate(v katerih je bilo vse mogoče kar se zelenjave tiče), ker ne zmorem biti lačna ob večerih. Sem poizkusila, pa mi je po nekaj dneh “strgalo” in sem uničila vse v enem večeru :((
Helena1, pa se pridruži nam, lunarnim dietnicam! Sarah, Sangrija, jaz in še katera (prijavljena je tudi Sunshine) smo uspešno prebrodile že štiri lune – saj poznaš ta sistem: ob vsaki lunini meni 24 ur ne ješ nič, spiješ pa lahko neomejen količine nesladkanega čaja, vode in kave. Če boš kolikor toliko disciplinirana in takoj po postu jedla samo toliko, kot potrebuješ, se mora rezultat pokazati v enem mesecu.
Naslednjič se začnemo postiti ta petek ob 10,20. Če hočeš biti zraven, dobrodošla! Se bomo spet medsebojno bodrile in moralno podpirale.
Sicer je pa seznam luninih men s točnimi urami na Lunin.netu.
lp
Modra
Forum je zaprt za komentiranje.