Najdi forum

hujšanje

Minka, lepo si povedala. Tudi mene je slika pretresla. Pred kratkim pa sem podobno videla v živo in tudi če prej o anoreksiji in bulimiji ne bi prebrala ničesar – to je dejansko bolezen – gledati okostnjake in misliti, da si debel.
Žalostno.

Prejšnji teden sem videla eno v restavraciji. Dobesedno metala je hrano vase. Potem pa je odšla na wc.

To mi da mislit. Jaz se sicer s svojimi kg običajno počutim v redu (čeprav jih je 10 preveč), sapo mi vzame le, ko si grem kupovat kakšne hlače ali srajco.

No, v bistvu sem hotela napisati le, da, če se človek počuti dobro tudi s kakšnim kilogramom več, se naj ne bi preveč razburjal. Okolica pa tako ali tako vedno kritizira.

Kaj si hotla s tem sporocilom sploh povedat???? Da si oh in sploh deklica?

Uh, Minka, v cvetju pa jaz ne bi rada bila – pri nas namreč rečejo tako tistim, ki so “na parah” (pokojniki).
Boljše je biti “v rožcah”, kar pa predvidevam, da veš kaj pomeni.

Popolnomo se strinjam s tabo in sem sprejela isti nacin prehranjevanja, pa ja, res je vsi te postrani gledajo kako cudno se pa ti prehranjujes,…kok si zbircen,…pa a ni vseeno a jes bel al pa polnozrnat kruh,…tud jaz pojem skledoo in ne tri perese solate,to mi odgovarja in ko enkrat to osvojis ni problema!
Lp,petra

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close