HUGO
Če je kdo butelj je tisti,ki ne zna uporabljati materinega jezika…in sklonov.Napiše se “Slovenske verzije Huga ne najdem, ali kdo mogoče ve, kje bi jo dobil….itd.Seveda pa se na tem forumu takega početja ne odobrava!
Tadej, hvala za glasbeno željo, mi jo na radiu Sraka rade volje izpolniji, tistih 10.000 Evro pa si bom že sama zaslužila brez tvoje pomoči
Tnx tudi za tvojo kulturno obnašanje, mislim kakšen tečaj s področja komuniciranja Vam lahko pridem predavat (za to imam vse reference). Škodi nikoli!
Lep pozdrav vsem tistim, ki ste prizadevni in ljudi jemljete resno!
Frajla
Frajla, eh.. MIslim, da veš, da se na tem forumu svetuje brezplačno in da je to zgolj stvar dobre volje in želja pomagati drugim. Od tega nimamo prav nobene koristi. A žal so/ste nekateri ljudje taki, da če jim ponodiš prst hočete celo roko..
Drugače nismo vsi tako togi in pusti, kot si ti. Nekateri včasih tudi vržemo kako svar na hec.. Drugače pa hvala za ponujeno vslugo, vendar mislim, da kakega posebnega predavanja iz področja komuniciranja ne bi potreboval. Mislim, da je večini ljudem moje komuniciranje zadovoljivo.
Pa lep pozdrav.
Hojla
vem da se na tem forumu svetuje brezplačno kot na nekaterih drugihi. Tudi sama sodelujem na forumih z nasveti, vendar na drugem področju. Večkrat kaj svetujem na forumu pri prehrani, ko je govor o receptih, kuhanju, pa tudi pri vrtičkarjih… Kot plačilo mi je dovolj povratnainformacija o zadovoljstvu in uspehu po navodilih. torej tudi nič drugega, pa mi je to všeč.
LP
Frajla
Forum je zaprt za komentiranje.