Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Hugo igrica

Hugo igrica

Na CD-jih?

Na CD-jih?

Lahko bi rekli, da smo bili mi začetniki playstation, vendar se je zaradi vojne razvoj ustavil.

Če piše RTV potem to pomeni RTV.

Ni na CD, lahko si jo pa presnameš na CD.

Potem ni original ali kako? Na kakšnem mediju se trenutno nahaja ta igra za 120 eur?

Seveda je original, je še v celofanu.

Se ti mal delaš bebota?

Gledalci slovenske TV (RTV) so lahko poklicali v oddajo, ki se je predvajala na TV. In potem so preko telefona igrali igrico, ki so jo gledali na TV zaslonu. Mi ostali pa smo to gledali. Z tipkami na telefonu je usmerjal Hugota na TV zaslonu.
Kapčiš?

Se ti mal delaš bebota?

Gledalci slovenske TV (RTV) so lahko poklicali v oddajo, ki se je predvajala na TV. In potem so preko telefona igrali igrico, ki so jo gledali na TV zaslonu. Mi ostali pa smo to gledali. Z tipkami na telefonu je usmerjal Hugota na TV zaslonu.
Kapčiš?[/quote]

A so imeli vsi gledalci doma playstation?

Oprosti, da ne poznam. Takrat sem bil v Nemčiji, kjer so to igro igrali kot civilizirani ljudje z dostopom do računalnika.

Sumljivo se mi zdi, kar obdrži svoj celofan.

Očitno so jim jih pred oddajo z RTV-ja poslali.

Ti bi jo rad imel, jaz jo že imam.

Govoriš o tem, da mi nismo (bili) civilizirani? Tvoje obanašanje počasi presege meje dobrega okusa.

Naj pri tem tudi ostane.

Se ti mal delaš bebota?

Kapčiš?[/quote]

A so imeli vsi gledalci doma playstation?[/quote]

Kdo govori o playstationu?
Telefon so imeli! Stari dobri nemobilni telefon!

Skoraj tako sem mislil. Verjamem, da si ti zelo civiliziran in prav tako vsi, ki so igrali Huga na RTV. Neciviliziranost očitam tej instituciji, ki se je postavila med produkt in uporabnike. Če kupiš igro, jo smeš v civilizaciji igrati doma na računalniku.

Prosim, da se umirite. Tu iščem računalniško igro, komentirate pa to, kaj so imeli prebivalci Slovenije v devetdesetih. Vsi smo imeli telefon, ampak kako so igrali to igro na RTV?

Ali se res totalni butelj ali pa si samo nerazgledan, saj ste to imeli tudi v nemčiji in ostalih 42 državah po svetu.

Ponudil sem ti računalniško igrico, ampak očitno ti želiš za telefon.

Imeli smo situacijo, kjer si moral medijsko hišo obvestiti o tem, kdaj boš uporabljal produkt, ki si ga kupil za lasten denar? Tega ni bilo nikjer drugje, le v pokvarjeni Jugoslaviji in potem Sloveniji. V Nemčiji je lahko otrok kupil, nesel domov in igral igro. Ni to normalno? Ali ste tudi komu prijavili kruh, ki ste ga jedli in so vam oni to omogočili? Absurd…

Ok, dokazal kaj si od obeh možnosti -> oboje : totalni butelj in hkrati nerazgledan.

Ne, želim računalniško igro, a ne za 120 eur, pa še to je verjetno piratska kopija. Pojutrišnjem, ko bodo trgovine odprte, bom poklical in se pozanimal. Hvala za pomoč.

Razloži mi in bom razsvetljen.

Ne obtožuj vse povprek. Večkrat sem ti povedal , da je v original embalaži ter kupljena v trgovini.

Če pa bi rad piratsko kopijo ti ne morem pomagati, bo pa verjetno ceneje, vendar take odgovornosti ne morem prevzeti.

Nerazgledan zato ker ne veš , da ste to imeli v nemčiji (kabel 1), govorimo o ca 200.000 klicih dnevno, butelj pa zato ker vztrajaš v svoji nevednosti in niti ne poiščeš pomoči.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close